Szia fustos!
Volt szerencsém találkozni "igazi" ukrán "üzletemberekkel". Szerintem akikről te beszélsz sima seftesek a határon, és örülnek ha élnek.
A másik. Nálam egyszer bepróbált egy***moderálva***, mikor éppen furulyázott a kislány bejött egy kis 167 cm-es Uruk-háj, és közölte velem hogy lejárt az idő, és takarodjak.
Az akció félbemaradt, én feláltam, és mivel 2 fejjel, meg vagy 20-30 kg-al több voltam egy kicsit elcsodálkozott. én meg közöltem vele hogy renben van vissza a ***moderálva***, és már itt sem vagyok. Erre azt mondja hogy nincs vissza pénz, amire én ütöttem egy lyukat a lambériába! Lett ***moderálva***!!!
Bocs az off-ért, és a kicsit más beszámolóért. Ez nyíregygányán volt, és a csaj magyar volt, és nagyon csinos, ápolt.
Itt debrőben női manager inzultált, de sokkal keményebb, szemetebb hangon mint az előző kis cigeró.
Egyszóval van elvetemült futtató, de hála az égnek kevés, és amúgy is előbb-utóbb kihullanak.
De az alfa hímektől azért nem tartok, mert még eddig mind kisebb volt mint én, "eddig".
Na bocs megint, csak egy kicsit pletyiztem.
Üdv, remélem nemsoká beszámolót is írhatok, csak hát tudjátok a válság meg ilyenek, ezek a csajok meg nem engednek a 21-ből!
Na jó hetet mindenkinek! :) A füttyölős!