Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
pasi · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. január 26. 10:45

Sziasztok. Úgy látom Böbike most cuncus,  lett, rongyosra....... ami nem igaz, mert a telóba minden , amúgy egy nagy nulla, miért kell válltoztatni nevet, úgy  jobban megy az üzlet, régi butordarab ismeri már az egéssz város, vagy nem ?Én  csalódtam nem ajánlott kategória.

Navigátor · Kvázi-tag (191 hozzászólás) · 2012. január 25. 15:48

Szóval felkerestem Hannát. Karcsú, magas, igen szép cicikkel. Sokat mosolyog, bár mintha zavarban lett volna. A ***moderálva*** ltp-n dolgozik, az ott uralkodó tízemeletesek egyikében, az ott megszokott színvonalú kéróban. ***moderálva*** Oboajátéka megfelelő, bár Debrecenben 3-4 sokkal jobb szólistát tudok, akiket szinte úgy kell leállítani, mert eldobom az agyam idő előtt. Nem az a tipus, aki él-hal a franciáért. Hamar felkerült a vegyvédelmi felszerelés, és röviddel ezután ki is táraztam, nem volt mire várni. Nem mondhatom, hogy különösebben élvezte volna, vagy legalább úgy tett volna.

Nos, bizonyosan van a családjában muzsikus, de ez alig látszik és egyáltalán nem zavaró. A hölgy kedves, értelmes. A szép cicik sok mindenért kárpótolnak, de nem leszek visszajáró.

sármossrác · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. január 25. 15:35

Sziasztok.Valaki tud valamit Kendra 22 ről?

Navigátor · Kvázi-tag (191 hozzászólás) · 2012. január 25. 15:31

Igen, én is voltam nála, és végig nem tudtam eldönteni, de az gyanús, hogy egy suhintásnyi van benne. Viszont ez a lány kifejezetten értelmesnek és intelligensnek tűnt. Talán a kezén az a két tetkó, az jellegzetes. De jó társaság volt, bár nálam nem került a topba.

hagiber · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. január 25. 10:22

Hali MAkktársak! Tudtok nekem olyan nőt ajánlani aki a Fény-es-udvar-ban rendel? A válaszokat előre is köszönöm!

Gerryy · Újonc (19 hozzászólás) · 2012. január 24. 19:21

Jut eszembe... Trixiről van valakinek infója? Érdekelne... 

Gerryy · Újonc (19 hozzászólás) · 2012. január 24. 19:19

Hello. 

Cleo tényleg gyönyörű, még arcra is, ápolt, igényes. De emellett valóban flegma, kicsit nemtörődöm, sok mindent nem lehet. Azt a keveset jól csinálja, de nekem pl. a feeling is számít... ha szép krumpliszsákot akarsz, ok. :) Olyan het-es a skálán.

Aliz30 is szép, ápolt, igényes. Értelmes is. Amit vállalt, azt a csók kivételével jól csinálta, azt csak úgy ímmel-ámmal - bár rosszabbal is találkoztam már, csak hát jobbal is. Emellett vérprofi, sajnos a szó negatív értelmében is. ő nálam hat-os. 

Virág 18: ő is szép, de elég flegma volt... nekem ő sem lett a kedvenc. De azért nem olyan rossz, hat-hét pont között. 

Vékony lány, aki jó is, én ajánlom őket: Orsi, bár sok lét igényel, viszont tuti jó, és jól is működik. Anita, aki nemcsak szép, de ügyes is, és sok mindnt lehet nála, meg is éri kipróbálni! (bár a csókot nem akarja). Testre amúgy Cleo és Bia is megéri, bár együtt lennének a legjobbak. :)  - Biához volt szerencsém még egy másik barátnőjével, aki már nincs, pedig... mennék, az tuti. 

Gerryy · Újonc (19 hozzászólás) · 2012. január 24. 19:07

Hát, csak az a fura, hogy egyébként meg nagyon odaadó, jól csinálja és sok mindent lehet; én többször voltam nála, és nagyon tetszett. Ezért nem is értem... szerintem csak a bnői csinálják, amikor nincs is bent... vagy fene tudja.

szimpi · Újonc (26 hozzászólás) · 2012. január 24. 16:33

Sziasztok!

Van itt egy új versenyző Molli 21 valakinek valami info róla?

A nagyon kiszemeltek közt van :

Cleo:Róla sok mindent hallottam már negatívumot is (ezt nem lehet azt nem lehet lelomboz teljesen ,flegma ).Pedig***moderálva*** jó teste van nekem nagyon bejönek az ilyen vékony lányok .azért várom a véleményeket róla? :)

ALIZ 30:nagyon kedves volt a telefonba ,igaz kicsit ***moderálva*** ,de ebbe sok minden benne van mint pl olajos csúszkamasszás .Nagyon szép lány ,ha egy kicsit jobban elleszek  engedve***moderálva*** akkor bisztos elmegyek hozzá :)

DEBY:a 7-en tervezem hogy megyek hozzá majd meglátjuk ,mindenesetre igéretes a kicsike már várom remélem eljutok hozzá :)aranyos csajnak tünik

VIRÁG 34:számomra Ő a nő igy kinézetre már ha ő van a képeken .egyszerűen GYÖNYÖRŰ ,még nem beszéltem vele ugyhogy akinek van infoja róla bármi az legyen szives írja meg köszi:)

NELLI 19:ő is nagyon mozgatja a fantáziámat (nem csak azt) szóval várható hogy valamikor megjelenek nála ,már várom :)

ANNÁCSKA,VIRÁG 18:ők azt hiszem hogy egy helyen vannak mindkettő nagyon kedves volt a telefonban és elég sok mindent***moderálva*** :)

Szóval van alternatíva rendesen csak győzze az ember ***moderálva***:) Akinek valamelyik lányról van érdemi infója az kérem ne tartsa magába legyen az pozitiv v negativ is . köszi :)

Végezetül egy beszámoló:

Nem itt h i r d e t hanem a ***moderálva***  régen Boszika néven most Suzi 21 néven hirdet.Nos böngészgettem a lányok között szerettem volna egy vékony csinos lánnyal eltölteni egy időt .A képek alapján Ő volt az egyik akire a választásom esett így elkezdtem sorba hivogatni őket hogy ki ér rá az adott időben.Csak ő volt elérhető akkor ,tetszettek a képei eggyeztettünk és mentem is hozzá.

***moderálva***lakótelep környékén található ,mivel már jártam abban a kecóban tudtam hova kell mennem könnyen megtaláltam.Amikor ajtót nyitott (törölközővel körbetekerve volt)megláttam kisséelgondolkoztam egyből elkezdtem a képekhez hasonlitani,hát mit mondjak nem azt a vékony lányt láttam mint ott ,amint lekerült a törcsi megláttam a hasát ,nem azt mondom hogy dagadt volt de nem az a sovány csini csaj akihez eredetileg indultam.Lehet hogy ő van a képeken de hogy nem mostaniak az bisztos,a kilók igencsak felmentek rá hastájékon de lehet a fogalmazásgátló hatása(direkt irtam így).azért megdugtam de nem éreztem olyan jaj de jónak olyan feszült hangulat uralkodott az egészen,csók nincs ,ha igen ***moderálva*** ,nem kértem,franciája jó de a kf nél rögtön parancsolóan szinte rámkiabált hogy ujjazás nincs ,pozitivum hogy a két aktus során megmasszirozott amit nagyon jól csinál tényleg.Az hogy nem azt a csini vékony lányt találtam ott kissé rosszul érintett nem hiszem hogy vissza megyek hozzá . Ő volt az első igazi csalódásom mióta ezt a műfajt művelem :(

Ha valaki tud csini vékony lányokat olyanokat is akik nem itt hirdetnek és jók is szivesen várom az infot róluk .

üdv :SZIMPI

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2012. január 24. 15:59

Hali, írtam az egyik lányról, h mennyire ajánlott, aztán jött egy válasz, hogy nem vettem észre, hogy roma lányról van szó? Hát nem. De azért nem, mert bár volt benne beütés, mind testileg, mind szellemileg cáfolta a beidegződött hiedelmeket. Ha valaki ezért lépre futott volna, bocsi, de a jó véleményemet fenntartom. Nacsá.

Chef mann · Újonc (43 hozzászólás) · 2012. január 24. 14:38

Szeva ing!

Már vagy fél éve voltam nálla képek valósak nekem bejött az arcra is szép csaj, vérporofi ami nem baj ha arra van szükséged nem az a hempergőzős filing, jó dugásnak tartom. A kéró rendben van a parking fízetős ha jól emlékszem.

senki · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. január 24. 14:38

nem sok,de nekem nem jön be.

amúgymeg hívd fel!

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 24. 12:08

ing, lehet kicsit koránn van...

Ilyenkor nem túl nagy a forgalom. Délután meg este, több a komment.

ing · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. január 24. 12:04

irjon mar valaki  debrecenbe sexcsokirol val volt mar val nala

ing · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. január 24. 09:17

tudtok valamit szexcsokirol jart val nala

ing · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. január 24. 09:13

az eniko nevezetu lany  ojan at veres  nem o van a kepen  nem ajalom senkinek !!!

ing · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. január 24. 09:11

Szevasztok

Városiffi · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. január 24. 08:57

Helló.

A napokban jártam a Szelinánál. Nem csalódtam benne, azt kaptam amire számítottam. A képeken ő van, enyhén nőiesen telt :D , és lehet döngetni.

Időpont egyeztetés viszonylag könnyen ment, kedves volt a telefonban - és utána személyesen is megtartotta ezt a jó szokását,

a ház átlagos, megközelítése jó, ***moderálva***a Debreceni átlag.

Összességében én meg voltam vele elégedve.  

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2012. január 24. 08:36

Igen, kissé paradox a gondolat, hogy

"Az tuti h én visszjáró vendége leszek."

:D

nanti · Kvázi-tag (128 hozzászólás) · 2012. január 24. 08:16

Kipróbáltam és nagyon jó volt.Köszi a tippet.

Téma indítva: 2010.02.25., 21328 hozzászólás összesen