Szervusztok makktársak!
Néhány rövid beszámoló mindenki okulására. :)
Kingus: Meglátogattam, vegyes élményekkel távoztam. A képei nem sokat mutatnak, így nem azt mondom, hogy nem ő van rajtuk, legfeljebb előnyös szögből vannak, és régebbiek. Egyébként csinos, bár kicsit teltebb, mint a képeken. Mellei szép nagyok, bár a lógós fajta. A többi rendben. Arcra aranyos, normális. Lakás átlagos, parkolás jó, megtalálni könnyű, és ami előny, hogy késő éjszaka is lehet menni! (olyankor nem nagyon van más). Nem vállal sok mindent, és olyan is különleges plusz nála, ami máshol alap dolog, de mondjuk ezt előre meg is mondja, szóval nem muszáj menni, akinek ez nem tetszik. Azt viszont, amit vállal, jól csinálja, bár nekem nem jön be a gummis franc, mégis álltam mint a zászló. Szűkebb, finomabb, mint gondoltam elsőre, elégedett voltam. Emellett nagyon kedves, és elég értelmes hozzá, hogy akár beszélgetni is lehessen vele.
Barátnő is ott van a lakásban, bár nekem nem volt zavaró, és kellhet is, mivel ***moderálva***együttes fellépést, bár erre is él, hogy sok mindent nem lehet.
Átlagosra értékelem, akinek bejön, ajánlom is.
Lilla 32 / Zafira...
itt csak kicsit voltam, és most nem élveztem. Lilla32 elég agresszív marketingpolitikát folytat... Zafirához indultam, mert ő a kedvencem, és annak ellenére, hogy kettő perccel korábban még jó volt neki, mire odaértem, már elfoglalt lett, (vagy nem is ***moderálva***, csak engem néztek hülyének) de Lilla készséggel felajánlotta, hogy majd ő segít. Nos, nem is néz ki ugyanúgy, én átlagosnak mondanám, nem is vállalta ugyanazt, illetve a kéréseimre csak erőszakoltan bólintott, és ugye direkt mentem valakihez, szóval ott hagytam - ezt legalább korrekten tudomásul vette. Nagyot csalódtam így Zafizában egyeztetés terén - mert amúgy meg remek - , vagy a barátnőiben, nem tudom, ki a felelős ezért.