Jó volt.
Bővebben:
Myrázs(18) vékony kedves fiatal lány. Nála nincsenek opciós dolgok. A víztorony közelében érhető el, ugyanott ahol Nelli(19), Deby(18) és még 1-2 lány, akiket nem ismerek. Két szobán osztoznak, egy franciaágyason, és egy heverősön. A franciaágyas a jobbik szoba. Amíg zuhanyoztam, ő a folyosón várt, és figyelt arra, hogy ne fussak össze senki mással a folyosón. A diszkréció ilyen módon biztosított. Megkérdezte, hogy mit hogyan szeretnék, kezdjük-e egy masszázzsal. Közben egy-két csókot is váltottunk simogatások mellett, és ennek hatására úgy döntöttem, hogy a masszázst halasszuk későbbre. Megszabadítottam az öltözékétől. Az alkata nagyon vékony, sajnos a cicik nem teljesen olyanok, amilyeneket én szeretek. Én a feszes, kemény ciciket kedvelem. A popsi ezt feledtette, formás kemény popsija van. Arca átlagos, fiatalos. Az ágyon folytattuk az előjátékot, ahol kaptam egy kellemes natúr fr@nciát. Mivel tiszta, kellemes illatú leányzó, kedvem volt viszonozni a fr@nciát, így 69-esben folytattuk. Sikerült az ezredest teljes harckészültségbe helyezni, megkapta a vegyvédelmit, és folytattuk az eksönnel. Az eksön alatt csendben volt, mégsem éreztem fadarabnak, mert behunyta a szemét, és ütemes lélegzéssel kísérte az eksönt. Volt egy olyan érzésem, hogy neki sem rossz. Befejezésként kértem egy natúr fr@nciát. Kellemes meglepetésként értékeltem, hogy az örökítőanyagot sz@jba fogadta. Sőt még ekkor sem hagyta azonnal abba, szóval nagyon jó volt a befejezés.
Mivel egész időre mentem, maradt még némi időnk, és kaptam egy kellemes hátmasszázst. Önmagáról nem árul el semmit, de lehet vele beszélgetni is.
Összességében elégedetten távoztam, végig azt éreztem, hogy nagyon igyekszik, próbálta maximálisan "odatenni magát". Ahhoz képest, hogy én voltam az első vendége, nem rossz kezdés.