Üdv!
Hogyhogy csak ennyi maradt?:)
Na, mindegy, akkor menjünk szépen sorban. Először pár gondolat Szösszenetről. Már utaltam rá régebben, hogy netán egy régebbi hölggyel azonos, és úgy is van, de akkor senki nem harapott rá…
De, hogy a lényegről is írjak, szép és hatalmas cicikkel megáldott, korrekt és nagyon finom, amit nyújt, némi rezsi hozzájárulásért cserébe, én abszolút nem bántam meg, hogy felkerestem, sőt! Igaz, nem nádszálkisasszony, de én azokat nem is kedvelem, úgyhogy a legteljesebb mértékig azt kaptam, amire számítottam!:) Más nincs a lakásban, ami nem utolsó szempont, bár van, ahol elviseli az ember, de erről majd később!:)))
A lakás stílusosan berendezett, tiszta (ez utóbbi nekem fontos), az eksön előtt és után kellemesen eldiskurálgattunk, természetesen lehet zuhanyozni előtte és utána is, utóbbi igény szerint (érdekes, ez van, ahol magától értetődő, máshol fel sem merül, ki érti ezt…:D), és nem siettetett senki sem. Az nem volt világos a hölgynek, hogy mi is az az extra, merthogy amit nyújt, az alapban van, amit meg nem nyújt, azt semmiképpen nem lehet, így ez a fogalom értelmét veszti ebben az esetben. Nos, ezzel is sikerült elgondolkodtatnia, de ez legyen az én bajom, biztos rossz helyeken jártam eddig!J
Aki a vékonyabb hölgyeket kedveli, ne keresse fel, de aki szereti a teltebb idomokat, és a jókora kebleket, annak ajánlom!:)
És még egy gondolat a végére, amin én speciel csodálkoztam. Ő volt az első, aki ragaszkodott hozzá, hogy a pénztárcámat vigyem be magammal a fürdőbe. Meg is indokolta egyébként, de aki kíváncsi rá, hogy miért, az keresse fel!:D Azt hiszem, én már eleget írtam róla!:)
Folyt köv…