Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
lótök · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · 2011. október 21. 18:57

köszönöm a segítséget haver!

lótök · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · 2011. október 21. 18:56

nem tudok róla infót, mert amikor hívtam, felvette a telefont, de nem szólt bele

gratulálok neki

de te is hírdető vagy, vagy csak rosszul állítottál be valamit?

marshall · Újonc (47 hozzászólás) · 2011. október 21. 17:54

Üdv !

Az első mondatodhoz szeretnék csatlakozni Én is ! Az új képein is nagyon dögös és kívánatos, Ő az aki meri vállani az arcképes dolgot is. De én is hívtam többször is, és soha nem tudtam érdemben beszélni vele !!!!!

Ha nem dolgozik akkor miért nem kapcsolja ki a telefont ?

csüssz

Törölt felhasználó · 2011. október 21. 15:03

Sziasztok nem tudtok véletlenül nem tudtok infot Petra19-röl. 

sármossrác · Újonc (11 hozzászólás) · 2011. október 21. 13:22

este 7től bármikor elérhetőek a lányok.

sármossrác · Újonc (11 hozzászólás) · 2011. október 21. 13:20

nem csak közösen hanem külön is ***moderálva***:)hívhatóak ezen a számon és akkor meg tudod beszélni velük h mikor szeretél találkozni a lányokkal vagy egyikükkel.0670651***moderálva***

hasznos · Újonc (18 hozzászólás) · 2011. október 21. 12:01

velem is nagyon bunkó volt telefonban és el is ment a kedvem tölle

Dóra19 · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. október 21. 11:59

Sziasztok.

Nem, még nem voltam debrecenben. Teljesen ***moderálva***. :)

Semmiféle néven nem hirdettem korábban.

Üdv: Dóra19 

nemsemmi · Újonc (17 hozzászólás) · 2011. október 20. 22:00

Képek alapján meg tudja valaki állapítani, hogy a ma regisztrált Dóra 19 ugyan az e aki korábban ugyanezzel a névvel volt fent és sokak szerint ivett 18 és vivien 20 néven is hírdetett?

Buch · Újonc (14 hozzászólás) · 2011. október 20. 17:19

és már megint Te....(csak azért nagy betű, mert Te is "megtiszteltél")

Jó neked!!???

Buch · Újonc (14 hozzászólás) · 2011. október 20. 17:17

"Kedves" Gróf Kurátor!

Én csak idéztem (mégha nem is pontosan)....

Megköszöntem az infókat, de mivel nem tetszettek az ajánlott hölgyek, így nem látogattam meg Őket..... minek is magyarázkodok.. na mindegy.

lótök · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · 2011. október 20. 16:33

bizony ám!

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2011. október 20. 13:19

:)hehe Hogy mik vannak!De mért ír magáról egy hirdető?én ezt nem értem.Ha a szolgáltató jó akkor úgyis írnak róla..nem kell magunkat fényezni..jól kell tennünk a dolgunkat .ennyi:)

lótök · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · 2011. október 20. 13:05

milyen farkadat? :P

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2011. október 20. 12:54

:)

Mindig öröm olvasni, ha a hirdetők próbálják ki egymást!:D De valahogy sose azok, akikre gondol az ember!:) Tudnék sorolni pár nevet, akik ha egymással lennének együtt, és megtekinthetném, nagy élmény lenne, az tuti!:D

Túrista · Kvázi-tag (103 hozzászólás) · 2011. október 20. 12:54

Jól van Ervin. Ha "fincsit" élveztél a te dolgod. Bár inkább attól volt orgazmusod, hogy magadról írkáltál. Én Mecedsesztől a telefonban lepattantam.  De pesze lehet, hogy csak velem volt akkor olyan. De elég sz*rul esett. Meg is jegyeztem magamnak.

vadorzó · Újonc (15 hozzászólás) · 2011. október 20. 12:50

Gondolom  nem az ágyban maszíroz, mert a képen csak egy gyűrt lepedő van alatta. Szerintem egy igazi masszőz  masszázs ágyon maszíroz, és nem bugyiban, csak a kontárok, mert mostanában így hírdetik magukat, de tudást nem az ágyban tanítják,sok éven keresztül kell tanulni. 

Ervin30 · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. október 20. 11:25

Mercedesz- Masszőz: A múlt héten szerdán voltam nála. Csillagos 5-ös a hölgy. Magas, széparcú, csinos és vonzó, nemcsak a masszázsra tudna rávenni az tuti. A környezet szép és könnyen megközelíthető. Tusolás kötelező, de szerintem ez normális embernek nem gond. A masszázs finom és kellemes, szakszerű,alaposan helyreteszi az ember izmait. Közben kellemesen el lehet beszélgetni Mercédesszel, intelligens és nyílt nő. És olyan kellemesen búgó a hangja, hogy az embernek azonnal mindene megkívánja. Az órát nem nézi,engem legalább 90 percig gyúrt. Az erotikus rész mennyei, isteninen simogatta a farkamat, nagyon fincsit élveztem.

Összességében minden nagyon jó volt vele, én biztosan megyek még hozzá.

lótök · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · 2011. október 20. 10:45

Gina 20-nál jártatok már MT-k?

lótök · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · 2011. október 20. 10:42

én még nem voltam nálad, de egyetlen pozitív véleményt sem találtam még veled kapcsolatban a fórumon

mindenki azt írja, hogy flegma, lekezelő vagy, sőt még olyat is írt valaki, hogy menstruáltál aktus közben

ezek után nem is csoda, hogy sokan kétszer is meggondolják, hogy felhívjanak-e téged

Téma indítva: 2010.02.25., 21325 hozzászólás összesen