Te tényleg beszartál potyaleső:))))
A hosszú, semmitmondó hablatyot kezdi felváltani a magyarázkodás és az átlátszó gyanusitgatás:))
Én egy egyszerű jó értelemben vett kurvapecér vagyok aki nem csak megdugja a csajokat hanem beszélget is velük. Nagyon sok gusztustalanságodat hallottam és az itt tanusított nagyképű, nyegle magatartásod miatt írtam a fórumra.
A félelem egyértelmű jele a vádaskodásod. Kétezer bejegyzést írtam fél év alatt? :)))) A félelem elvette az eszed haver:)) Ez azt jelenti, hogy ezen a fórumon csak Te és Én irogatunk fél éve?!:))
Kérlek Gróf!!! ISMÉTLEM NAGYON KÉRLEK SOROLD FEL AZ ÖSSZES KAMUNICKEM!!!
Ezzel fogod bizonyítani hogy mekkora kamugép vagy mert a megnevezett nickek mögött álló emberek rögtön tudni fogják hogy egy szánnivaló bohóc vagy aki csak vagdalkozni képes!!!
A 3 évvel ezelőtti bulidat miért kéred rajtam számon? Akkor még azt sem tudtam, hohy van ilyen fórum.
A kapott e-mailekből tudom, hogy ott is voltak akik lestriggóztak!! Vajon miért?????
Mindent összevetve megértem, hogy fosol. Vegyél vissza az arcból, ne játszd meg a kiskirályt és ne zsarold a lányokat.
És a legfontosabb! Próbálj olyan lányokkal is kezdeni akik nem kérnek pénzt az aktusért.
Nehéz lesz haver mert az olyan csajokat nem lehet zsarolni rossz beszámolóval meg kétes hirdetés "matricával":)))))
U.I.: Várom a kamunickjeim felsorolását!!!!!!!!!!!!!! Mindenki okulására!!!!!!!!!!!!