Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Túrista · Kvázi-tag (103 hozzászólás) · 2011. szeptember 26. 15:17

Nézd. Nekem közöm semmi máshoz. De! Két olyan lánynál is voltam, akiről neked negatív tapasztalatod volt. Napsugár(18) és Vivien(21). Nekem mind a két lány nagyon ott volt. Mindkettő nagyon aranyos klassz csaj. Én magamról egyáltalán nem tartom, hogy valami 100-as égő lennek vagy ilyesmi. Félre ne érts! De mivel ennyire ellentétesek a tapasztalataink, csak lehet valami a háttérben. Lehet az van, hogy ezek a lányok nagyon fiatalok. Esetleg próbáld meg egy kicsit idősebb bn.-nél. 24-25 év. Azok hátha tapasztaltabbak.

Törölt felhasználó · 2011. szeptember 26. 13:29

hello hasznos

voltam nála 1X,de nem volt ilyen-sok póz is volt.lehet veled volt baj??nem jöttél be v hasonlo,mondjuk nekem más a favoritom,így oda járok.... 

hasznos · Újonc (18 hozzászólás) · 2011. szeptember 26. 07:12

Hello mindenkinek

Pont egy hete voltam Vivien 21-nél és nagyon nagyot csalódtam benne. A képeken nagyon bejött. Meglátogattam és amit művelt az szörnyű volt. Csak két pózban lehet csinálni nála lovagolni senkinek, sem engedte meg. A kezét nyávogósan tartotta a répát is csak két újjal, fogta. Szerintem K**** nem érte meg az árát.

Kérdés mindenkivel ilyen??? Véleményeket várom!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. szeptember 25. 22:59

Ejj Te Drága!!!!!

lagyandrea · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. szeptember 25. 21:27

Szép estét mindenkinek!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 25. 20:08

:)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. szeptember 25. 19:57

És hülye::))))

Törölt felhasználó · 2011. szeptember 25. 15:07

te is jársz fizetős lányokhoz?hirdetőként?(vagy csak a rangod az)

Túrista · Kvázi-tag (103 hozzászólás) · 2011. szeptember 24. 17:12

Hát lehet, hogy Napsuár(18) rád nem mosolygott. De pl.rám meg igen. Egyébként meg ilyen széparcú bombanőt mint ő, még nem láttam túráim során. Majd hanyattesetem mikor megláttam. Ha neked ez nem elég...

Kieg. kérdés: Te ezt a hsz.-t naponta ismétled? Lehet veled van baj...

hasznos · Újonc (18 hozzászólás) · 2011. szeptember 24. 12:45

Férfi társaim

Napsugár18   nagyon nagyon csinos, de nem oda adó egyetlen egy mosolyt nem látam az arcán amíg ott voltam.
Kitty 35 hatalmas keblekel oda adó csak 35 éves szívesen vissza járok hozzá.
valaki tud valamit Timiről ő a István utón dolgozót  szöke göndör hajú csodálatos nő??????????????????????????????

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2011. szeptember 24. 12:30

Csatlakoznék a véleményedhez, pontosabban megerősíteném!

Hasonlókat tapasztaltam mint amiket írtál, annyival kiegészítve, hogy nekem már sikerült bejutnom hozzá. A teste nekem nem jött be, lógó has és vastag comb, tövig lerágott körmök stb.A hazudozás lételeme!Tehát  Lola 23 Kerülendő!!!

matador · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. szeptember 23. 18:02

Bocsi. itt a hozzászólás most már elütések nélkül.

Lola (23) erősen kerülendő. Megbeszélt időpontra nem fogad. Ha mégis fogad a megbeszélt egy óra helyett fél óra ami meg azért hiúsul meg mert pénzből nem tud visszaadni. Az kuncsaftot várakoztatja arra hivatkozva, hogy most a mosógépszerelő van nála. Másnap is megpróbáltam hozzá bejutni akkor meg a számítógép szerelő volt nála. Ha nem akar valaki feleslegesen várakozni mert most éppen nála van a kőműves, ács, vasbetonszerelő stb. akkor Lola (23) nagy ívű kerülése erősen ajánlott.

Matador

matador · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. szeptember 23. 17:55

Lola (23) erőssen kerülendő. Megbeszélt időpontra nem fogad. Ha mégis fogad a megbeszélt egy óra helyett fél óra ami meg azért hiúsul meg mert pénzből nem tud visszaadni. Az kuncsaftott várakoztattja arra hivatkozva, hogy most a mosógépszerelő van nála. Másnap is megpróbáltam hozzá bejutni akkor meg a számítógép szerelő volt nála. Ha nem aker valaki feleslegesen várakozni mert most éppen nála van a kőműves, ács, vasbetonszerelő stb. akkor Lola (23)nagyívű kerülése erősen ajánlott.

Matador

csajozós69 · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. szeptember 23. 15:20

tehát virágnyelven : tripla w, majd piros  lámpa egybe írva, ékezet nélkül:)

A legvégén net majd pont és hu.

dblpi · Újonc (21 hozzászólás) · 2011. szeptember 23. 15:18

Szerintem aki már járt a Füredin régebben M-nál, annak nem ismeretlen, hiszen Ö maga személyesen. Az orális kényeztetést nem szereti, mondjuk meg is mondja, hogy neki nem jön be.

csajozós69 · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. szeptember 23. 15:18

Nézzetek be a www.piroslampa.net oldalra.

Lehet Debrecenre is keresni, ott is vannak jó debreceni csajok...

titusz · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. szeptember 23. 12:34

van barátnője?és marasztalt?menekülnöd kellett?nahát.érdemes volt várnom...

titusz · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. szeptember 23. 12:30

mi lesz a meglepetés?ő vagy valami(ki) más?

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 23:06

Nem! Bocs elírtam. A válasz Ninára vonatkozik!!!

nemsemmi · Újonc (17 hozzászólás) · 2011. szeptember 22. 21:18

Köszönöm a választ!

Nina alatt Jeni-t értetted?

Téma indítva: 2010.02.25., 21325 hozzászólás összesen