Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2011. szeptember 15. 11:52

ez a viki 28 képeit nézegetve,kérlek nézd+ a lány kézfejét,lábait,ebből vonatkoztatva 35 éves simán megvan

Brian · Lelkes újonc (79 hozzászólás) · 2011. szeptember 15. 09:21

Sziasztok,

sajnos nem könnyű a lányok feladata, idővel belefásulhatnak ebbe a munkába. Így történhetett meg, hogy Kinga (24)-nél csalódtam. Kinga szép lány, az én fogalmaim szerint igen csinos, arányos. Kedvesen viselkedik, de picit feszélyezett volt, gondoltam sebaj. De sajnos a barátnő feeling elmúlt, ide ne nyúljak, ahhoz ne érjek. Csók nincs, a francia elmegy, az együttlétet elviseli, hátulról érezhetően nem jó neki. Még alig végeztem, már leszáll. Sajnálom. Tudom, hogy kell a pénz, meg nehéz ez a munka, de legalább kicsit látszódjon úgy, hogy azonosul a feladattal.

A fentiek a legutóbbi látogatásomra vonatkoznak, talán csak rossz napja volt. Írtam én nagyon jót is róla, de egyelőre kerülöm.

vadorzó · Újonc (15 hozzászólás) · 2011. szeptember 15. 07:44

Úgy látom  a kétes hírdetők előbb-utóbb elnyerik méltó helyüket a sor égén. 

CelticsFan · Újonc (53 hozzászólás) · 2011. szeptember 14. 21:52

Sziasztok

Ma meglátogattam Kitty35-öt. Tény, hogy valóban nem 35 éves, de szerintem mindenkit kárpótol a hozzállása. Egy egész kis „show”-t tartott nekem. Hozzámsimult, levetkőztetett, csókolgatott, simogatott. A franciája világbajnok, a mellei pedig fantasztikusak! Még nem volt szerencsém hasonló mérethez, de örülök, hogy eljutottam végre hozzájuk.

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 14. 20:21

Köszönöm a figyelmedet.

Törölt felhasználó · 2011. szeptember 14. 12:29

ha találsz olyat aki megy házhoz,meg buliba,mert nem mindenki vállal

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. szeptember 14. 11:01

Kocka Sör!

bendeguz · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. szeptember 14. 07:26

Sziasztok!

Legénybucsúra kit vagy kiket ajánlanátok?

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 21:18

Szerintem az erős túlzás, hogy szandi felismerhető a fotókról. Engem konkrétan teljesen másra számítottam és itt nem csak a hajszínre,hanem a testalkatra is gondolok.Nem akarom bántani,mert kedves aranyos csak azért ne túlozz.Vagy retusált fotók vagy nagyon régiek ( bár Én se tegnap láttam, lehet azóta fogyott :-)

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 19:22

Írjál ilyen szép színesen mint én! :) De inkább mégse!

Jah amúgy Orsi már punciba is vállalja, nem csak análisan! :D

vadorzó · Újonc (15 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 17:31

Bocsi. igazad van!

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 17:28

Minek írsz csupa nagybetűvel, semmivel nem másabb a tartalma, csak qrva sz*r olvasni!!

vadorzó · Újonc (15 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 14:56

URAIM! TÁRSAIM.  MEG VAGYOK DÖBBENVE, HOGY A VIKI 28 MEKKORÁT VÁLTOZOTT, TEGNAP ÓTA VISSZA FELE FEJLŐDIK, MÁR OLYAN MINT EGY TINI, TELJESEN MÁS SZEMÉLY VAN AZÓTA  A KÉPEKEN, VA MÉG EGY PÁR HÖLGY  AKI VÁLTOZTATJA A SZEMÉLYISÉGÉT, MIÉRT JÓ EZ NEKIK? A RENDES SZOLGÁLTATÓKNAK NEM KELL ILYESMIHEZ FOLYAMODNIUK. VAGY HEGYÉN HÁTÁN VANNAK EGY HELYEN? ÉN EGYSZER VOLTAM DE NEM KÉREK BELŐLE TÖBBET. 

zandras · Tag (180 hozzászólás) · 2011. szeptember 12. 20:03

Üdv! Megint hajtott a vérem :) Meglátogattam Vivien19-et, kiváncsi voltam két nagyon ellentétes beszámoló után. Nos engem negativum nem ért, nem is értem miért.  A lakás átlagos erre a célra, a fürdö rendben, pozitivum van szájviz kirakva! Lehet használni T. vendégek. Privát fogkefe is van és ugy éreztem használja is!!! A hölgy a fotókról felismerhetö, mütermi, tehát enyhén retusált. Utólag egyetlen negativum volt (de ez már szörszálhasogatás) az ágy nekem nem jött be. 

Túrista · Kvázi-tag (103 hozzászólás) · 2011. szeptember 12. 18:51

Ha még ugyanaz, akkor sincs semmi. A stílusa miatt ő még saját magánál is kétszer jobb:):) Üdítő színfolt a sok szótlan-sótlan leányzó közepette.

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 12. 17:54

Igen, lehetséges, a Tuti Masszázs és Timike ugyanaz. Attól függ, "kit" keresel közülük, olyan szolg-ot kapsz. Ha teheted, ne hagyd ki.

vadorzó · Újonc (15 hozzászólás) · 2011. szeptember 12. 14:24

viki 28. igaz fiatal , de letagad pár évet ,és még csúnyácska is, a tudása meg semmi. a mellén kívül, amihez még véletlenül sem érhettem hozzá, mert kikérte magának, el van szállva magától. nem ajánlott kategória.

Csavargó69 · Újonc (24 hozzászólás) · 2011. szeptember 12. 11:54

Vadóc(19)-nál és Bella(22)-nél volt-e már valaki? Masszásnál hírdetnek. Lehetséges, hogy a Tuti Masszás(30) és Timike(30) egy személy ?

vadorzó · Újonc (15 hozzászólás) · 2011. szeptember 12. 10:21

viki 28-at nem ajánlom senkinek gáz!

Vivien19 · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. szeptember 12. 09:28

Kedves Nowone :) Hívj fel és megosztom veled ki vagyok,voltam :)

Téma indítva: 2010.02.25., 21325 hozzászólás összesen