Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Titkos · Újonc (48 hozzászólás) · 2011. október 02. 20:49

Van itt olyan csaj is akinek múlt héten 4 hírdetés volt fent!!Miért jó ez neki azt nem tudom.Most ha jól számoltam csak 2 van neki:):)

Voltam Timi 35-nél.A képeken ő van,a cickók is valósak de nem valódiak.Kedves,megcsinál mindent amire kéred és bevállalja.Én jól elvoltam vele.És azok a hatalmas cickók...:D.Viszont előre szólok,hogy aki szégyenlős meg félős annak nem biztos,hogy be fog jönni,mert pl.:mikor voltam az ajtót nem csukta be,telózott egyet,meg a bnőjével is találkoztam vagy kolleganőjével nem tudom.Összeségében én meg voltam elégedve vele.És azok a cickók:D

Ha még van kérdés,mert ez a beszámolóm se volt kielégítő tegyétek fel,ha tudok válaszolok.

Titkos · Újonc (48 hozzászólás) · 2011. október 02. 20:42

Basszus.Rendesen hányingerem lett,hogy olvasgattam.

lyukrajáró · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. október 02. 20:12

há ja gróf strigoletto megint itt böfögi a hülyeségeit alanyi jogon elérte a közröhelyt meg utálatot és örül neki 

Törölt felhasználó · 2011. október 02. 15:53

nakiaz,a Candy lett volna? :-)

nakiaz · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. október 02. 15:20

Hát ez kész...:))))))

nakiaz · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. október 02. 15:19

Nahát!Azt a bizonyos szerkezetet,ami ketyegve méri az időt,na azt itt miért nem lehet kiírni?!Helyette ír hülyeségeket.Jó.Legyen.De ha azt írom,karóra,akkor azt írja majd ki hogy karidő?:)))

nakiaz · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. október 02. 15:16

Nem idő!Óra!Ez tilos??

nakiaz · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. október 02. 15:15

Sziasztok!

Na tessék,megjelent a hőn óhajtott,a rég várt,a hiányolt Gróf!És egyetlen laza óra alatt a helyére tett minden rendetlenkedőt.:)))Így kell ezt kérem!

Ami pedig azt illeti,valóban nem ajánl semmit a plussz szolgátatásokért.Ezt onnan tudom,hogy személyesen ismerek lányt,aki kiesett a Gróf mózeskosarából,mert nem akart olyasmit nyújtani,ami önmaga számára nem elfogadható.És ezt a Gróf tudomásul vette,nem próbált semmiféle ajánlatot tenni.Mindössze más utakon jár azóta,ahol mint mondotta:alanyi jogon megkapja a kedvezményeket.Nem kémregény ez,nem kell bonyolítani semmit.

Viszont tényleg visszatérhetnének a régi nagy öregek ide,mert érdemben infót senki nem nagyon ad a lányokról,viszont frankón igyekeznek alázni egymást,mind a hirdetők,mind a látogatók.

Szinte már látom,ahogy forog az agyatok,gyerekek:ez egy új tag,biztos valami régi,csak új névvel,jaj,ki is lehet az???:)))

Na ki?

alajos64 · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 02. 00:10

A Renike is eltúnt? Ő is dolgozott a Fruzsival, aztán több esze volt és újított! Hol vannak a "bejáratott csajok???? A férfi távol van 1 picit Debrecentől, aztán visszajön és eltünnek a kedvencek!!! Szomoru vagyok. :(( Esetleg, hasonló csajokat tud-e valaki ajánlani nekem??? 

alajos64 · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 01. 23:54

Valaki tud a Fruzsi 23-ról valamit? Megköszönném, ha írnátok róla. :) Talán más néven fut, mint a Liza34 (most Beki néven fut, de minek? 1 paraszt picsa, mint a futtatója a "Dolly") Tudom, hogy a Fruzsi is ott "futott", de hol van most? A Szofika sem tudja, hogy milyen hajjal jelenjen meg, de ronda a szőke, göndör parókájával is, mint a többivel volt. Nem értem meg, hogy az 50 éves nők miért fiatalitják magukat és ehhez miért kell paróka?! Gusztustalan a Szofi, a Beki és a Dolly is a műhajukkal!!! 

Brian · Lelkes újonc (79 hozzászólás) · 2011. október 01. 22:20

Izabella (21)

Valóban nem ő van a képeken. Legalábbis nem mostanában, mert most szép kis pocakja van. Egyébként kedves lány, nem értem, miért kell trükközni.

zsoltika · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. szeptember 30. 21:11

Sziasztok!

Tudtok ajánlani valakit,aki korrekt és vállal popót is??Előre is köszi az infót és a segítséget.

Zs

zandras · Tag (180 hozzászólás) · 2011. szeptember 30. 20:12

Üdv! afrojack Virág21 Jasmin25, de elötte néz utánna a fórumon.............!!!!!!!!

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. szeptember 30. 09:32

Egy kérdés.

Aki utca szinten keres lányokat az tolókocsiban ül, vagy lusta elmenni a város másik részébe?

Ez nekem magas!

afrojack · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. szeptember 29. 19:04

Ismét feltenném kérdésemet.  Tudtok-e olyan lányt/lányokat mondani, akik a Doberdó utca közelében dolgoznak? :) 

Köszi!

lorinho · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. szeptember 29. 17:05

Sziasztok!

Tudtok olyan lányt ajánlani, aki a Kassai út közelében dolgozik? Előre is köszönöm. :) 

Törölt felhasználó · 2011. szeptember 29. 13:31

Sziasztok! Voltam Fannynál (Lara néven is futott) a múlt héten. Amit kaptam nem éppen üti meg az elvárható szintet. A Rakovszkin dolgozik egy olyan lakásban ahol a szoba és a konyha egyben van. Eléggé kényes volt nem nagyon engedte, hogy hozzányúljak. A nyoma meg ne maradjon az érintésnek. A mellei hatalmasok de eléggé a gravitáció hatása alá esnek. A nagy bimbót nem lehet izgatni mert az nem tetszik a lánynak. Én egy szopcsit kértem tőle. Elég gyenge munkát végzett. Alig kapta be csak a teteét nyalogatta és kézi munkázott. Nekem nem jött be.

set_pohar · Újonc (27 hozzászólás) · 2011. szeptember 29. 11:15

hogy te vadorzó mekkora egy kr*t*n vagy , rádásul még ostoba is. Nem rég még ugyan az volt a két lány nem de.

Akkor tudnod kelett volna hogy nem ugyan az a két lány ha voltál náluk!!! Szánalmas idióta

vadorzó · Újonc (15 hozzászólás) · 2011. szeptember 29. 10:21

KEDVES HÖLGYEIM!   Egyikőtök sem egy nagy szám, mind kettőtöknél voltam. más szakmára kellene váltani abba lehet , hogy eredményesebbek lennétek. További jó munkát. 

afrojack · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. szeptember 29. 08:18

sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyat lányt/lányokat mondani, akik a Doberdó utca közelében dolgoznak? :)

üdv

Téma indítva: 2010.02.25., 21433 hozzászólás összesen