Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
lótök · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · 2011. augusztus 20. 20:32

ez a 4 lány, akit felsoroltál, ők együtt dolgoznak?

ismerős nekem a helyszín, ahol a képeik készültek

én egyszer Izabellánál voltam, és akkor is ebben a szobában került sor az eksönre

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. augusztus 20. 17:38

Petersen! Sajnos a megérzésem nem csalt. Maya végleg eltűnt. Vanessa nem egyenlő Mayával. Más hely, más társaság, más ár, minden extra, amitől egy férfi jól érezhetné magát, és a szex az lenne, ami valójában. De annyira jó volt, hogy a reményt megcsillantottad, hogy a tiszteletem jeleként a neved számomra ezentúl nem Petersen, hanem ANDERSEN lesz. :-)

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. augusztus 20. 17:34

Inkább a számomra elfogadhatatlan kategóriát sorolnám (legalábbis a szana-szétszedett szolgáltatás extra felárért sz*r). Ebbe tartozik Izabella, Vanessa, Nyuszó, Dorotea. Azt tudom mondani, amit ők nekem, és lehet, hogy nem leszek pontos, de ami máshol alap, az náluk darabonkét 2-3 plusszban. Így ha egy felest akarok maradni eleve 8-ért
csókkal KF-fel NFVSZ-szel, az mindjárt 17. És ennek tudatában Virág34 már nem is annyira felső kategóriás. Sőt! Egyébként mindenki olyan árat mond, amilyet csak akar, a vevő meg eldönti, hogy mit választ.

lótök · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · 2011. augusztus 20. 12:12

Kingánál volt már valaki?

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. augusztus 20. 06:53

Üdv!

Már megint kezd átmenni ez a fórum valami kis privát chat szoba irányába.

Már azt se tudom kiröl formáltok véleményt, mi a lényeg, ki kit vert át...stb.

Adjátok meg egymásnak az E-mail címeteket oszt irogassatok egymásnak naponta 20-szor!

Bexarás. Térjünk már vissza a beszámolókhoz, vagy a csajokhoz, mert ez már a Barátok Közt 210000. rész.

Na! Voltam Bettinél, és jó volt. Nem KPS meg FTP meg mittudomén milyen hülye rövidítéseket írtok!

Kis aranyos 19-es. Szép popó, fezses cicik. Szereti a sexet, és lehet vele dumálgatni is.

A francia átlagos, de a sex az komolyan jól esett. A képeken ő van, de szerintem róma.

Zuhanyzó, lakás rendezett. ágy nem nyikorog.

Együtt dolgozik talán, QCPAssed kedvencével, de nem merem biztosan állítani.

Egyenlőre ennyi, majd még írok.

Szal Betti(19) ajánlott kategória.

A fütyülős!!!!

Túrista · Kvázi-tag (103 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 23:31

Voltam Renikénél az új helyén is. Az ingatlan elfogadható átlag panel. Viszont itt is részem volt Reni maximális hozzáállásában. + maximális kedvesség, természetesség, tapasztalt technikával párosítva. Én pont ezeket a dolgokat súlyozom. És tőle ezeket mindig meg is kapom. Nagyon okés időt voltam nála.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 22:01

qcpassed@gmail.hu

lótök · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 22:01

ismersz mást is, aki ebbe a "felső kategóriába" tartozik?

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 21:59

Helló

Nem ismerem Playmatet, de lehet kritikát akár így is írni, mint te, meg úgy is, mint Citroboy. A tied hihetőbb, ő meg csak elsorolta a legjobban rettegett mumusokat: nemibetegség meg lopás...

Amúgy nekem címezted a beírást, amiből arra gondoltam, hogy Citroboynak adsz igazat, de igazából egyáltalán nem erősítetted meg őt.

Üdv

lótök · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 21:56

nem is találok a hölgyről infót

gondolom mások is soknak tartják

lótök · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 21:53

hát hallod egy durranásért ez tényleg borsos ár lenne :D

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 21:51

Az bizony, aki egy karral is kemény. :-) Mert a másikat körbehordozzák.

lótök · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 21:48

ez milyen szép megfogalmazás! "királyunk"

gondolom az államalapítóról van szó

ugye?

lótök · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 21:46

kösz! így már világos

Törölt felhasználó · 2011. augusztus 19. 21:11

ENGEM AZ ZAVAR A LEGJOBBAN HOGY RENGETEK BUNKÓ ZAKLATÓVAL KELL MEGKŰZDENI ÉN BECSÜLETTEL VÉGZEM A FELADATOM NEM VAGYOK LEHÚZÓS DE SAJNOS EGY KALAPALÁ VESZNEK DE AKI MÁR ISMER AZ VISZONT NAGYON ELÉGEDETT ÜD MACSKAFH.

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 19:52

Nem azzal van a gondom, hogy felismer, elmondom a szemébe is, csak ilyen esetben roppant kellemetlenül érzem magam, mert úgy vélem, hgoy be vagyok csapva, és a düh más szavakat mondatna velem, mint amit egy nő általában érdemelne. Tanulnom kell még a pontos megfogalmazást, és az egyre kevesebb visszatartást. Meg szerintem az én hibám is, hogy így alakult, mert én is kérdezhettem volna, hogy van-e valami, amit nem szeret. Azt meg nem tudom mondani senkinek, hogy nem tetszik, meg kimenteni sem tudom magam. Ilyenkor leblokkolok. Kellene valami begyakrolt módszer erre a helyzetre.

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 19:24

:D Szerintem már ebből is sejti egyrészt, másrészt meg miért is baj az, ha a lány tudja, hogy ki vagy? Az én esetemben minden hölgy tudja melyik nicken irogatok ide!

És már megint visszatértünk oda, hogy ki vállalja fel magát, és ki nem...

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 18:01

A kudarcba fulladt dági után haza akartam menni, de egy hirtelen ötlettől vezérelve javasoltam, hogy csináljuk oldalról. Ez az a pillanat, amikor nem szeretnék többet írni ide, mert a lány ebből már tudja, hogy ki vagyok. Ha érdekel bővebben, megosztom, ha adsz emilt.

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 17:52

Csak érdeklődtem, aminek eredménye egy nagyon kellemes beszélgetés volt kettőnk között. Nekem az eddigi legjobb beszélgetőpartner volt ezen a területen. Kedves, humoros, nálam sokkal tájékozottabb stb. Fél idő a királyunkért, egész meg másfél királyért. Ezért mondtam neki, hogy látatlanban ez nekem ennyit nem ér, bárki is az, mert nem tudom elképzelni, hogy akkora különbség lenne a "bázis" mozdulatok prezentálásában részéről, mint amit mások nyújtanak átlag*rban.

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. augusztus 19. 17:47

Hát ez az! Éppen ezt gondolom én is. Ez egy iszonyú LEHÚZÁS volt!!!!! Természetesen semmit nem mondott az elején, hogy neki bármivel is gondja lenne. Sőt őt ajánlotta a kolegina, mert ő tapasztalt a sz*kmában.

Téma indítva: 2010.02.25., 21325 hozzászólás összesen