Szia Bush!
Maximálisan igazad van azokban a dolgokban,amiket leírtál.Talán az idő előtti siettetés a leggusztustalanabb a három közül.Viszont nem értem pontosan a más fickó jelenlétét.Másik vendégre gondolsz?Vagy másra?:)Mi többen vagyunk egy lakásban,sem anyagi,sem biztonsági szempontból nem enne egészséges, ha egyedül lennénk.Így van olyan alkalom,hogy két vendég tartózkodik a lakásban,de szerintem kis odafigyeléssel(mindkét részről)megoldható,hogy mindenki biztonságban érezze magát.Viszont,ha nem erre gondoltál,hanem a másik verzióra,nos akkor a véleményem a következő:Megértem,hogy Apu megy megnézegetni a lányait,de mivel ő is hasznot húz a dologból,elvárható lenne,hogy észrevétlen maradjon,mert véleményem szerint is rontja az élményt,ha érezhető a jelenléte.Azt szeretném még mondani,hogy szerintem így kellene fórumozni(ahogy írtad)hiszem mindkét félnek az lenne az érdeke,hogy ne maradjon keserű szájíz,ne legyen sárdobálás,a vendég elégeddetten távozzon és a lány se érezze magát megalázva.Nekünk sem könnyű,de be kell látni,hogy nektek sem.Én remélem,hogy elindítottunk valamit,ami a helyes irányba viszi ezt a fajta "szolgáltatást"További szép napot