Én. Autoskaland. Semmi extra ,átlagos müsor, arc nekem tetszik , szerintem magyar lány. Egy alkalmat megér.
Én. Autoskaland. Semmi extra ,átlagos müsor, arc nekem tetszik , szerintem magyar lány. Egy alkalmat megér.
A Hanna megbízhatatlan szolgáltató! Átverés nagy mestere, a megbeszélt időpont az Nála nem jelent semmit! Ha kérdezed mi történt, tiltja a Vendéget! Kerülendő a Hölgy!
Sziasztok. Kingáról valakinek valami hír?? Senki nem tesztelte még?
Ez a beszéd. Ez így igaz szó szerint.
Nem akartam belefolyni,lehet nagyon jó csaj és jó vele az együttlét! De sajnos én is ültem már a parkolóba,lebeszélt időben! Egy fél órát vártam rá,és se a telót nem vette fel,se egy sms- t nem írt hogy bocsi de közbejött valami! Még szerencse hogy pont a városba voltam,és nem volt plusz kilométer! Akinek volt hozzá szerencséje ês jól érezte magát vele az szerencsés ember! Ne vedd bántásnak Melli!
Okés ,ez értem... de ha este 6 kor lebeszélem ,hogy egy ora mulva ott vagyok 7re ,akkor már csak tudni kellene ,hogy egy óra núlva lesz aki vigyázzon a kisfiura vagy nem lesz... nem mindenki nyiregyi ,hogy elkocsikazok oda ha nem jön össze akkor 5 perc es otthol vagyok.. valakinek oda vissza 130km... es te mit szólnal ha mondjuk ezt az utat 7 alkalommal tennéd meg feleslegesen?! Félre ertés ne essék nem a Melit akarom bantani... de a hölgy se örülne ha 7 alkalommal lekötném az idejét es nem mennek el mert ugy alakult ,hogy a gyerekemet mégse tudom a családra itthol hagyni... 1-2 alkalommal okés elfogadom....de sorozatba?? Es ez nem csak velem fordult elő...
Ezt csak azt tudja aki ismer , és tudja 😌és köszönöm hogy voltal gyere maskor is
Melli nagyon jó kis szolgáltató! Ugyan autóban de volt már vele minden, francia, szex is szuper volt. Néha nehezen elérhető mert gyereke van..ha nem tudja hová tenni lehet galiba. De ettől függetlenül csak ajánlani tudom.
Sziasztok!
Csilla 40-ről tud valaki valamit, lesz még esetleg valamikor?
Hetek óta nagyon eltűnt.🤔
2022 vége van, ennyiért nem hiszem, hogy találsz bárkit is. Ország nyugati felén idén 25 szál rózsa alá sose mentem órára.
Minden drágább lett mindenhol, nem csak az élelmiszer
Szia
Nem drága nagyjából annyi az átlag mostanság, pluszba még rájönnek az extrák.
Netti (30)
Belváros,korzóhoz közel. Korának megfelelő kinézet,a képek 100%ban valósak,szép nagy eredeti cicik,kerek popsi. Kedves,aranyos,teljesen kezdeményező. Sajnos csak fél órára tudtam maradni. Gyors zuhany,aztán az ágyra fektetett,finom natur franciával kezdett,aztán én viszonoztam,igaz azt mondta nem rajong érte,de úgy vettem észre,hogy élvezte. Aztán missziben folytattuk,és így is lett vége,az idő rövidsége miatt. A fél óra tizenöt csoki,teljesen korrekt! Jól éreztem magam. Ajánlott kategória.
Augusztusi regivel még újnak számít.Így két esélyes a hölgy.Aki mer az vagy nyer,vagy nyel :)
Kiegészíteném Denisa,Tiffani38,Mira hirdetőkkel,mind mind tökéletes választás
valamilyen szinten szomorú, de az XY hirdetőről is elárul ezt azt, ha december közepén akarja megkeresni az ünnepekre valót...ott akkor már régóta nem mehetett a bolt.
újaknak egy része, meg nagy eséllyel külföldről hazatérő
Sziasztok
Nyíregyháza
Vallaki ❤️❤️
Sziasztok! Zoé 23hoz volt már valakinek szerencséje?
Staffi te szépen megfogalmaztad! És lehet még a szolgáltatásig el se jut a férfi,már a zuhanyzás után se guba se semmi! Az az igazi gyors meló! És valakinek boldog valaki meg inkább költötte volna máshová jobban járt volna szitú!
Persze ,hogy sok a hirdető hiszen nekik is itt a karácsony a nyakukon es ők is össze akarnak gyüjteni valami kis fa alá valót... na ilyenkor érdemes vigyazzni az ujakkal mert ott nagyobb a valoszínüsége ,hogy hirtelen akarnak tallért gyüjteni és minnél gyorsabban.... nem mondom hogy ez minden újra igaz de a nagytöbbségre tuti... ilyenkor jobban jár az ember a megbízhato régi szolgáltatókkal mert azok nem fogják lejáratni a nevüvek azzal ,hogy kapkodnak,sietettnek mert minnél több vendéget le akarnak "tudni" ha valaki mégis ujat kívan meg, akkor ne legyen magának való es ossza meg a tapasztalatot mert ha negatív a látogatás azzal csak a hirdetőnek teszünk jót ha nem irjuk ki a forumra ....akkor szép karácsonya lesz mert többe bele fognak futni a gyenge szolgáltatoba...
Pl itt van Adri 32. Mint látni 2 ember kedveli. Biztos nem volt hozzá senki,de nekem akkor is bejön a popsi amit látok a képen! De nem fogok menni mert tudom hogy rácsesznék!