Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Outsider · Újonc (185 hozzászólás) · 2022. december 02. 19:52

Van. 

BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. december 02. 11:20

Persze mer az a Fannika20 szalon, In de street vasvari.

Bálint28 · Újonc (70 hozzászólás) · 2022. december 02. 09:52

Viki 44-ről valakinek van tapasztalata? 🙂

staffi · Őstag (1084 hozzászólás) · 2022. december 01. 18:37

Bele ültetted naturba???😉😁😁

Qpak · Újonc (15 hozzászólás) · 2022. december 01. 15:47

Meli 22 nekem már telefonba elmondta, hogy van gumi nélküli sex. Hát belőle bisztos nem kérek.

NyíregyiGigolo · Újonc (57 hozzászólás) · 2022. december 01. 12:57

Meli 22: Autóban is simán lehet bármit! Franciára mentem,..azaz vittem el..végül úgy beindultam, hogy kértem üljön rá úgy fejezzük be. Semmi ellenvetése nem volt. Kicsit meredek volt így utólag..de akkor hát..nem a fejemben volt a vér többsége! :D 

BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. december 01. 12:02

Ez érdekes, én valahányszor mentem, mindig minden flottul ment. Lehet h csak szerencsém volt. 

Chrislloyd · Újonc (26 hozzászólás) · 2022. november 30. 18:10

Úgy látszik nem változik a Hanna, biztos mondtál valami varázsszót, amikor én hívtam, bemutatkoztam stb kértem egy kis infot erre kinyomta és tíltott. Nagyon értelmes és korrekt megnyílvánulás.

BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. november 30. 14:15

50 km nem a világ vége. Jók az új fotói az biztos.

Bálint28 · Újonc (70 hozzászólás) · 2022. november 30. 13:51

Sziasztok!

Beszéltem telefonon Gréti 19-el, mit is mondjak… nem sok esély arra, hogy Nyíregyre visszajön!😭😭😞😞 

Elmondása szerint jó neki Debrecenbe… 😏

Talpas2 · Újonc (3 hozzászólás) · 2022. november 29. 17:42

Sziasztok!

Régebben már irtam egy pár lányról, de az a fiókom már szerintem megszűnt, igy sajnos újra kellett regisztrálnom.

Az utóbbi 1-2 év termését szeretnem megosztani veletek.

Dior: régóta szemeztem vele, de csak összejott a találka. Egyeztetes konnyen ment, viztorony kornyeken rendelt. Keco lehetne jobb is, a furdo az szerintem nagyon gaz… mar tobb lanyt is latogattam itt meg, de egyszer se tortent lehuzas. 
Diorka kedves, aranyos , minden ugy volt ahogy telefonba megbeszeltuk. Hatalmas cicik, de azert a kepeket frissithetne.. nekem egyszeri latogatas volt. 

Gondor voros haju lanyka ( nem jut eszembe a neve): ot is itt latogattam meg, egy melytorkossal vegzett ki, szerintem nem kell bemutatni senkinek se, profi a lanyka, kicsit fura a stilusa de amit csinal az eszmeletlen.. 🙃

Nelly( asszem 37): hatalmas popo, itt se volt meg a kemia, lehet dongetni kemenyen a kicsiket. Nekem egyszeri alkalom volt. 

Gaby-Dóra páros: sajnos mostanaba nem latom oket hirdetini :((

Kulon-kulon latogattam meg oket. Dorat egyszer, de Gabyt tobbszor is felkerestem, szerintem aki ismerte oket es jart a lanyokhoz nem kell nekik reszletezni 😁😁(ha esetleg Gabyrol tud valaki valamit, az ne tartsa magaba 😬😬)

Relax masszazs 44(Pandora) kicsit flegma a csajszi, de lehet kezelni, eldugott helyen rendel, semmi extra, megmasziroz utana lecsapol es mehetsz a dolgodra. Lehet visszamegyek meg hozza 😬😬 egy fel ora 9’ropi

Ivett 35: regen voltam nala egy parszor, francia eleg kellemes, de nagyon vekony a lanyka, de megbizhato ami manapsag nagyon ritka a hirdeto lanyoknal..

Na es elerkeztem a mostani kedvencemhez..

Zita ( kor nem jut eszembe): eszmeletlen a kiscsaj, nagyon el lehet vele lenni. Kepek nagyon is fedik a valosagot, szeret jatszadozni az emberrel. Mindent profin csinal, csak maradjon is ilyen. Csak sajnos keveset van a varosunkban. Vigyazni ra!!

Meg volt sok lany, csak mar nem nagyon tudok vissza emlekezni, csak felsorolok egy parat akikben nem csalodtam: Rami, Zsofi 39, Alexa 27regen eros volt a franciaja, nemtudom valtozott e azota a hozzaallasa..Mira uu oo a voros gondor ha jol emlekszek, mar fent nem javitom ki 😂😂 

Akiket megszeretnek mostanában latogatni: Denisa 32, de egyszeruen nem tudom elerni😶😶

Roxy30, Hanna 24 ,

Virag22 , de o szerintem nagyon elszallt az arakkal.

Lola 23 , rola rosszakat olvastam 

Basa · Újonc (132 hozzászólás) · 2022. november 29. 15:52

Sziasztok

Angi 30-ról tudtok egy kis infót

Köszönöm

Rozza · Újonc (32 hozzászólás) · 2022. november 24. 15:17

Köszönöm szépen aranyos tölled 🥰🥰nem tartom magam be futonan... Csak egy egyszerű nőnek..  🥰🥰🥰🥰

cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2022. november 24. 13:55

@ Rózsa, mások sikertelensége, ne hasson ki Rád!🙂

Azt gondolom, sokan fordítva ülnek a lovon és nem látják vagy nem akarják látni a befutót!

ZéróZénó · Újonc (211 hozzászólás) · 2022. november 23. 17:55

Görgess visza, elég sok helyen le van írva a mi a baj, minek ide másolni ötödjére is...

Rozza · Újonc (32 hozzászólás) · 2022. november 23. 17:42

Látom nagy népszerűségnek örvend itt a lányok ki turása.. 

Arra nem gondolva hogy szabolcsba ezért nincs egy normális lány sem ezért maradtok a Pesti verziónál... Mert tik mindenkit el üldöztök innen... Vallahogy kezdem azt hinni hogy ezzek a le lájkolok inkább nők mint férfiak.. 🤔🤔De bizom benne hogy tévedek.. Sz@nalmas az hogy sem egy hozzá szolás mert magatokat nem meritek fel válalni.. 🤷‍♂️Se egy koment amiböl ki derülhetne az hogy mi a bajotok.. Ugy gondolom elég nagy konkorencia vagyok egyes hölgyemények számára igy ha 👎ezt kapom csak az irigységeteknek a jelképét látom 🥰😘😘35 évesen nem birtok velem. 😘😅😅

Árvafiú2 · Újonc (10 hozzászólás) · 2022. november 23. 14:46

Szia nem tudom mit ártot neked a hölgy de én nagyon sok ilyen hölgynek örülnék mint a Rózsa az a bajod hogy le merte írni a véleményét és ezek után csodálkoztok hogy el vándorolnak jók Rózsa pedig jó és mindig becsületes gondolom majd ezt is le lájkoljátok csak hogy jó pontot szerezetek

koránkelő · Újonc (38 hozzászólás) · 2022. november 23. 13:51

Sziasztok! Egy kis egítséget kérnék!

Mit jelent az ha egy hirdető azt állítja, hogy orvosi papírjai vannak? Igazolás arról h nem nemibeteg?

Hol lehet ilyen igazolást szerezni? Nyíregyen csinálnak ilyet?

Rozza · Újonc (32 hozzászólás) · 2022. november 22. 07:24

Öszintén mondom nem emlékszem olyanra aki faképnél hagyot volna.. 🤷‍♂️... De ha rossz tapasztalatod volt vellem szembe sajnálom 🤷‍♂️.. 🙄🙄Eddig te vagy az első aki ezt mondta.. De elfogadom.. Biztosan meg van az okod 🙄

kutya1 · Újonc (152 hozzászólás) · 2022. november 21. 20:19

Szépségem, tudom, hogy nem tudod, hogy mire gondolok!😊

Csak is, a tisztánlátás végett!😅

Jaj,de, magas, jaj, de magas,  ez a vendégfogadó...

Téma indítva: 2010.02.25., 17493 hozzászólás összesen