Nyíregyházan 09. 26-10.02-ig kiadó 1 szoba lányoknak. Igényes szoba lakás mindennel felszerelve! Önmagára igényes lányoknak.
További kérdésre telefonon 0670 7395451
Szép napot
Denisa kinálja
Nyíregyházan 09. 26-10.02-ig kiadó 1 szoba lányoknak. Igényes szoba lakás mindennel felszerelve! Önmagára igényes lányoknak.
További kérdésre telefonon 0670 7395451
Szép napot
Denisa kinálja
Sziasztok
Ma egy fiatal lányra vágyom
Tudnátok ajánlani valakit?
Köszönöm
Hát nem
Senkinek nem
Igen!
Hagyd ki...
Hu Inez nem gyenge képeken. Infó rolla valakinek. A szolgáltatás is olyan jó? Jöhet privátba is.
Sziasztok! Az apróban hírdető Barbiról van valakinek infója??-nem like-okra van szükségem, hanem konkrétan infóra! Köszi!
Meli22 mindig akkor villog a telefonja a hirdetésen amikor nem érek rá elmenni hozzá, bezzeg valamelyik este nem értel.el amikor nyiregyen voltam késő estig... pedig előbb-utobb alám kerül ugy is...😉😁😁
De szép csaj volt amikor még az Anikóval kezdte a vasvárin.... szép, csinos ,igazi nő.... kicsit halvérű volt de megbizhato szolgaltató volt. Később eléggé meghizott sajnos es a privát munkája miatt nehezen volt elérhető. Késöbb a lakást kiadta utazósoknak de ha az infóm nem csal már nem dolgozik ebben a müfajban.. mondjuk attol még egy két volt törzsvendégével tarthatja a kapcsolatot...hallottunk már ilyenről... :)
Ma lesz.... 😉
Még nincs... ;) :)
Sziasztok!
Eliza 22-ről van valakinek tapasztalata?🙂
Tudtommal már egy ideje nem elérhető, de voltam nála párszor régen. Nem volt egy kiemelkedő, de szívesen elmennék hozzá mai fejjel újra, ha lenne ;)
Sziasztok makktársaim. Szeretném kérdezni,hogy van e valakinek infója, a régebben Pati 32-néven hirdetö hölgyröl ?
Köszönöm Nektek! Akkor próbára teszem a kis aranyost. ;-)
Onann voltak akkor nekem is ismerős a képek. Mondjuk én hívtam a multkor is több alkalommal de vagy nem vette fel a telefont vagy több alkalommal is foglalltra nyomta a telefont. Mondjuk 2018 ba volt 26 éves most 27 éves az ugy nem is számit rossz öregedésnek. Jártam anno nálla nekem válallhato volt a produkcioja de vissza járos nem lettem nálla.
Ismerősek voltak a képei és pár hete felhívtam kiderült, hogy már hirdetett itt. Én 2018-ban -jártam nála, akkor Ramóna26 néven írtam róla beszámolót. Akkor nekem teljesen átlagos élményt nyújtott, bár akkoriban olyan erős versenyzők voltak itt, hogy Daniella, Dóra, Szofi, Cynthia, Anna, Gaby , stb...
Sziasztok! Lati (27)-ről véleménye van-e valakinek? Járt már nála bárki is?
Lassan nyiregyről tényleg elvándorol a jó szolgáltatók nagy része,és egyre kevesebben maradnak. A visszatérők is egyre ritkábban jönnek. Na de végülis Debrecen nem a világ vége. Van akiért megéri kocsikázni egy kicsit 😏
Nem lesz már.