A napokban újra ellátogatnom egy régi kedvencemhez, hosszú hónapok óta nem találkoztunk már, de valahogy most az a barátnős feeling hiányzott amit emlékeim szerint tőle mindig megkaptam (és az egyik legjobb ebben). Most sem volt ez máshogy, gyors egyeztetés után már indultam is, és nem sokkal később ott állt előttem ismét. Alkatra sokat változott legutóbbi randink óta, sajnos nem pozitív irányba, a fotókonő sem így néz már ki, de míg másnál ezt nem igazán szeretem, sőt átverésnek érzem, nála ez valahogy elfogadott részemről, mely valószínüleg a személyiségének tudható be. Gyors zuhany, és máris a combok között voltam magam és persze partnerem szórakoztatására, mely ha érzékeim nem csaltak célba is ért... Gyors csere, óvszeres francia, melyre igazából már nem is emlékeztem mennyire jól csinálja. Szex többféle pózban, majd hatalmas duranás missziben. Egy átlagos szex lenne ha nem érezném teljes mértékben a barátnős feelinget, mintha otthon a hálóban lettem volna bármelyik régi párommal. Ez szeritnem egy megfizethetetlen érzés, mely egy más szintre emeli a randikat, nem egy sima dugás egy bárkivel hanem egy szinte egy jó "szeretkezés".. Persze nem mindig erre van szükség, de ha igen, akkor megfelelő partner kell hozzá, nekem meg volt ismét, köszönöm, fél év vagy akár egy év múlva újra, ugyanitt... ;)
Részemről ajánlot...
Písz.