LonggDickk· Újonc (2 hozzászólás)· 2022. augusztus 25. 21:51
Sziasztok!
Aki szereti az anált, mindeképp látogassa meg Danát.
Többször is voltam már nála, mindig elegedetten távozok.
Ahogy irtam fokent popsi miatt erdemes kiprobalni, alap natúr francia, ami után gyakorlatilag egybol kezelésbe lehet venni a popsit.
Valóban képes átlag feletti méretet befogadni ez az apró lány.
Élvezi, nem játsza meg, szinte reszket mikozben döngeti az ember.
Kitartó, csak tenyleg akkor állít le, ha mar fajdalmat okozol neki.
Hajrá!
ZéróZénó· Újonc (211 hozzászólás)· 2022. augusztus 25. 15:40
Nelly, Virág, Nóri, SashaVIP részemről akit szívesen ajánlanék bármikor... (lehet mástól érkezik még pár név majd)
ZéróZénó· Újonc (211 hozzászólás)· 2022. augusztus 25. 12:47
Más elképzeléseink vannak a szépségről, és itt nem kifejezetten az arcra értem... (de persze mindenkinek már az igénye és a zsánere) Én például iszonyatosan vártam az első találkozást vele, mivel nagyon tetszettek a fotói... Errefel az ajtóban... :S :S Nem értem miért nem lehet frissíteni a fotólistát, miért kell átverni (!!!) az embereket... Ha elmegyek a boltba és venni akarok egy kiflit, nem fogok a zsemle után nyúlni...
Ha pedig az ajtóban azt merem mondani, köszönöm, de én nem ezt vártam, erre nem fizetnék be, még ők lesznek felháborodva, pedig logikus, ha NAGYON nem azt kapom amire lélekben felkészültem, akkor onnan már bukta a helyzet, és itt még el sem jutottunk odáig, hogy esetleg milyen a szolgáltatás... az már egy másik kérdés. Az attól függetlenül lehet szuper, de nem csak erről szól (legalábbis nálam ) a dolog.
koránkelő· Újonc (38 hozzászólás)· 2022. augusztus 25. 12:30
Szép nő, és ezzel tisztában is van. A technikája is elég jó.
"Nagyigényű". Meghát van egy stílusa.... szerintem kicsit elszállt magától.
ZéróZénó· Újonc (211 hozzászólás)· 2022. augusztus 25. 11:49