Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
bbbs · Újonc (65 hozzászólás) · 2022. június 10. 10:03

Karola... Megerősítem, ugyanilyen "vendégszerető". Még régebben ő volt az első (és azóta is egyetlen) lyukra futásom. Persze akkor még fele-harmada volt az átlagos tarifa, a mostanihoz képest. 

Egyszeri tanulópénz volt, azóta 3x is utánajárok, kihez akarok menni. 

Törölt felhasználó · 2022. június 10. 10:00

Ok, de itt ebben az esetben azokat jó tájékoztatni időben, aki "újfiú" itt és csak gyorsba benéz ide és már simogatja is a telefonját, hogy kire repüljön rá az adott pillanatban. 

Akamionos · Újonc (24 hozzászólás) · 2022. június 10. 09:09

Karola,Bella ugyan ez,csak pepitában. Én nem voltam egyiknél sem,csak hallottam.

BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. június 10. 08:48

Ne mondjátok már, hogy nem tudjátok a tarhálós brigádokat. Jázminka a főkolompos, majd sorra Natasa, Lezbi-cicák, Hanka, Bettina, Miraa, Tinni-csajszik. Meg van még vagy kettő a Bettina csapatból, de ők most nincsenek fent. Eszközük az elrettentés, hogy minnél hamarabb távozz miután a csokrot átadtad

, ilyenek pl..jaj nagyon fáj a torkom, 39 fokos lázam van lehet hogy covidos vagyok, vagy pillanat kimegyek Wc-re s jövök,majd uh, sajnos most jött meg csak f..cia van, vagy, bömböltetik a zenét s kiabálás a másik szobában, aztán bejönnek ketten, ahol vagytok és,benyögik, hogy a szomszéd most szólt h kihívta a yardot mert hangos a zene...stb baromságok, amik feszélyezik a vendéget s távozásra késztetik, na persze csoki az visza nem jááár. Ergo csalók,bűnözők... 

Törölt felhasználó · 2022. június 10. 07:58

Konkrétan aktuálisan hirdetési nevekkel plakátold ide ki őket, hogy akik csak olvasni jönnek fel ide gyorsba, infózva legyenek és ne az ablakon dobják ki a zsét! Ez fogja megszűrni az aranyásókat..

Samec · Újonc (19 hozzászólás) · 2022. június 09. 20:32

Na mond kik azok ?

tenx · Újonc (2 hozzászólás) · 2022. június 09. 17:57

Mind a kettő, de látom hogy ő csak masszíroz. Teljesen jó lenne így is csak érdekelne ha valaki járt nála hogy milyen?

BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. június 09. 15:56

Megjött egyszerre két lehuzós brigád is, ezt nevezem. Van önbizalmuk.

Törölt felhasználó · 2022. június 09. 11:13

Valójában masszázs érdekel vagy szex? 

oregrocker · Újonc (19 hozzászólás) · 2022. június 09. 11:02

Hirtelen azt hittem, a nyírtelki szőke lányról beszéltek, de aztán rájöttem, hogy ő nem Sasha, hanem Shara. Esetleg nála járt már valaki?

Törölt felhasználó · 2022. június 09. 08:05

Látom most újra itt van Tiffany27 nálatok Nyíregyházán. Ő örök, igazi nő! Istenem, de finom. 

tenx · Újonc (2 hozzászólás) · 2022. június 09. 05:51

Sziasztok!

Róla van valakinek tapasztalata? 

https://videkilany.hu/masszazs/nyiregyhaza/aphrodite-masszazs-vilaga/unM

staffi · Őstag (1087 hozzászólás) · 2022. június 08. 19:39

Sasha nagyon jooo! Komoly fracia tudás ,jol lovagol, es lesi a vendég kivansagát. Ő, felső kategóriás Nő😉kár ,hogy ritkán elérhető... 

Akamionos · Újonc (24 hozzászólás) · 2022. június 08. 17:51

Ez már csak ilyen ha valakire nagy hatást gyakorol a Baywatch és Pamela Anderson 😂😂😂 Sashat már próbáltam levadászni,de eddig még nem sikerült eljutnom hozzá,de mindenképp bakancslistás a hölgy 😉

Törölt felhasználó · 2022. június 08. 17:31

Ha a szőke nagy cicisre lesz altesti bizsergésed, akkor a Silvy28, és vagy a rúdtáncos Sasha25 csajokra légy résen, amikor jönnek! 1-2 napot vannak csak...

Akamionos · Újonc (24 hozzászólás) · 2022. június 08. 16:13

Már letettem róla. Kár,pedig a képei alapján pont a zsánerem a kis bögyös szöszi,de mivel nem kaptam túl nagy bíztatást,így kihagyom 😁

staffi · Őstag (1087 hozzászólás) · 2022. június 08. 15:51

Vissza rohanni nem fogsz....😉

Akamionos · Újonc (24 hozzászólás) · 2022. június 08. 12:07

Pont ez volt nekem is kicsit gyanús,mert a *** moderálva *** csak 23 😂 végülis ez még nem kizáró ok...

BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. június 08. 11:57

Inkább harmincas 😀

Akamionos · Újonc (24 hozzászólás) · 2022. június 08. 11:38

Viktória(28)-ról érdekelne infó,ha esetleg valaki tudna felvilágosítást adni! Pont bele illik a kedvenc kategóriámba,ami a huszonéves szőkeség :) és a képei is elég figyelemre méltóak! Köszi!

Téma indítva: 2010.02.25., 17531 hozzászólás összesen