Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
kutya1 · Újonc (152 hozzászólás) · 2022. március 09. 16:07

Tifani(22) adatlapja:

"Sziasztok ujj lány vagyok városotokban",

Rólam: Nem,

Extra: Aktus óvszerrel.

Hát, ez valami halálos.😅

Igaz, a képek ígéretesek, már ha valódiak, a többi:🤔🙃

MasszazsNyh · Újonc (18 hozzászólás) · 2022. március 08. 17:24

Sziasztok! Apróhirdetesek között, Barbi 52! Van valakinek infoja róla?? Vagy érett 50-es Hölgy Nyíregyházán? Köszönöm előre is!

emanuel82 · Újonc (143 hozzászólás) · 2022. március 08. 17:05

Kedves Hölgyek!

Boldog nőnapot kívánok! 

🌹🥀🌺🌻🌼🌷

Bombásfiu · Újonc (4 hozzászólás) · 2022. március 08. 10:37

Illetve azt elfelejtettem,hogy nőnap alkalmából kisorsolok egy tálca bomba energiaitalt aki elküldi a bomba szót priviben.Nyiregyháza Debrecen környeken személyesen is átvehető. Egy képviselő srác🙂♥️

Bombásfiu · Újonc (4 hozzászólás) · 2022. március 08. 09:58

Boldog nőnapot minden kedves hölgynek Legyen szép napotok. 🙂🙂

Kis csávó · Lelkes újonc (220 hozzászólás) · 2022. március 08. 09:01

Nagyon sok boldog nőnapot kívánok hölgyeim! Legyen ma csodaszép napotok! :-*

Zita25 · Újonc (78 hozzászólás) · 2022. március 08. 08:15

Köszönöm 🤭

Leslie74 · Újonc (38 hozzászólás) · 2022. március 08. 07:20

Minden kedves hölgynek BOLDOG NŐNAPOT kívánok!

🌹😘🌹

staffi · Őstag (1087 hozzászólás) · 2022. március 08. 00:45

Kezd a Zitával csinos szép csaj jo szolgaltato, ami a képeken van azt kapod élőbe is, aztan menj a Denisához... ha kedveled a 35-40 éves korosztályt...😉 képek kicsit mássabbak...  de megbizhato hölgy ... régebben többet tartozkodott Nyiregyen,mostanaba kicsit ritkábban. 

staffi · Őstag (1087 hozzászólás) · 2022. március 08. 00:36

Boldog NŐNAPOT hölgyeim⚘🌷🌺🌺🌺⚘⚘⚘🌷🌷🌹🌹🌹

Palika28 · Újonc (44 hozzászólás) · 2022. március 07. 22:31

Sziasztok. Tanácstalan vagyok a holnapi látogatással kapcsolatban. Mind a két hölgy régi kiszemelt. Csak nevet kerek. Zita22 vagy Denisa? Privibe is jöhet infó is. Köszi

Alexan · Újonc (179 hozzászólás) · 2022. március 07. 09:04

Sziasztok MK társak!

Tegnap ellátogattam Jázmin (35) -höz.                         

https://videkilany.hu/userinfo/42708

Búza térhez közel fogadott.A találka jónak

igérkezett.Kedves hölgy.Kerek popsi,kerek poci, de formás,cicik már nincsenek formában,mint a képeken.Tetthely kis szoba,egyszemélyes heverőn.Álló helyzetben,szerszám gyengéd,ajkak közötti hergelése,ami elég jó volt.Kölcsönös francia,nem kaptam igazán visszajelzést.Misszi és lovaglás. Aktus közben a keze ott tartja a puncijához,mivel a "csattogós" aktust nem díjjazza.Kicsit rá is segít két ujja szorításával a szerszámra,ami jó is lenne,de mégse.

Múlt héten újra voltam Lénuska(31)-nél.Tűzoltóság közelében.

Arcra nem változott.Mosolygós,kedves és jó beszélgető partner.Kerekded poci,cicik még mindig szép nagyok,már hegyesen fogadott fürdés után.Ezt a bimbóra adott puszival díjjaztam.Viszont még mindig érzékenyek.Csak érzéssel puszilgattam a hegyes bimbót.Isteni francia,bő nyálasan.finoman,kölcsönös francia majd,misszi és lovaglás a végére.Kicsit hiányérzetem volt,hogy nem kaptam kölcsönös franciánál visszajelzéseket,de az igaz ,már késői időben érkeztem.Hozza a várt szinvonalat.Ügyes és vendégcentrikus.

határvonali · Újonc (6 hozzászólás) · 2022. március 04. 14:49

Sziasztok! A városban régebben látogattam egy Tündi nevezetű szőke érett hölgyet. Azonban mostanában nem látom a hirdetését? Elképzelhető, hogy ő befejezte aktív pályafutását? 

daro23 · Újonc (9 hozzászólás) · 2022. március 04. 08:47

Sziasztok ! Kit ajanlanatok jobban egy jó mocskos szexhez Amira27-t vagy Mirat? Mindkettőnek sok pozitív beszámolója van , de nem tudtam dönteni :/ Arc számomra fontos úgy hogy a szebb arcúr választanám de mindkettő arca kíván takarva  , szerintetek ? 

Istvan192 · Újonc (1 hozzászólás) · 2022. március 02. 17:08

Én is el szerettem volna tegnap menni hozza a sok beszámoló alapján meg fogott nagyon! De sajnos nem nyitott nekem ajtót mert azt hitte roma vagyok! Pedig már bent voltam a lépcsőházban! És még csak a telefont se vette fel! SMS-ben értesített hogy nem tud fogadni mert nem szóltam neki hogy roma vagyok! Nem tudom ezt mi alapján szűrte le!? Kicsit rosszul esett pedig nagyon sokat készültem a randira hogy álpoltan érkezek hozza! Sajnálom hogy nem tudtam megtapasztalni azt a sok jót amit írnak rolla! Szép napot!

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2022. március 01. 11:55

Na igen, ebben is van valami. 🙂

BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. március 01. 08:11

Dehogy konkurrencia 😀 Csak annak jelzése hogy mekkora baromsagokat kerdez. Hu tenyleg olyan jo? Hu a cicit meg lehet markolni? Le van irva nem egyszer hogy jo, cici megmarkolast kerdezze meg telefonban. Vagy inkabb kerdezzen privatban. Szerintem.

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2022. március 01. 08:07

Tudom, megyek is hozzá. Ideje megbízható lányhoz mennem, ha már a múltkor lyukra futottam! 😂

DarthNihilus · Újonc (11 hozzászólás) · 2022. február 28. 20:38

Egyértelmű!!! :D Egyébként tényleg olyan jó!!!

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2022. február 28. 20:27

Ez a sok elutasító jel, vajon a konkurencia? 🤣🤣🤣

Téma indítva: 2010.02.25., 17543 hozzászólás összesen