Stella 51 két hirdetése van az egyiken nincs szex csak masszázs a másikon csak szex van ez mért jó.
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Janesz2 · Újonc (99 hozzászólás) · 2021. december 12. 23:26
emanuel82 · Újonc (143 hozzászólás) · 2021. december 12. 22:59
Párszor már felkerült egy közismert honlapra névvel linkkel stb. Ezt nem az én tisztem minősíteni, de tény hogy a kilétére már korábban fény derült, aki akar simán irhat neki üzenetet. Aki nem tudja ne keressen privátban, nem fogom megmondani.
Szerencsközelit · Újonc (113 hozzászólás) · 2021. december 12. 21:23
Szerintem ezt a coop nál pénztáros poénnak szánta aki írta:) megint túl van ez is gondolva:)
szepkisalak · Újonc (10 hozzászólás) · 2021. december 12. 17:08
OK, az intimpistáskodással kapcsolatban jogos. Csak én meg ne oda menjek az asszonnyal pont be... Szóval nem csak az az oldal van, aki odamegy tátani a száját, hanem aki elkerülné a helyet legalábbis bizonyos esetekben. Na, ez persze egyéni szoc. probléma. Mindenesetre ebből a szempontból engem is érdekelne - ám ha bemegyek egybe, akkor majd úgyis meglátom... Kedveltem nagyon Bellyt különben, és sajnálom, hogy abbahagyta. Jó volt nála, vele. Néha túl jó is...
Boj26 · Újonc (59 hozzászólás) · 2021. december 12. 16:54
Igen igen a könnyen szerzett pénznek sokszor van hátulütője! Lesznek kínos pillanatai főleg ha valamelyik vendéggel flegma volt! Azt mondják néha fordul a kocka az élet már csak ilyen
Nextone · Újonc (43 hozzászólás) · 2021. december 12. 16:34
Ha valaki civil munkába áll ugyan abban a városban, ahol szolgáltató volt, valószínűleg vállalja azt, hogy meg fogják ismerni és nem is egyszer
Ennyi erővel mind1 is ha elvtárs megtudja melyikben a húszonegyből..
Szerintem.. 🤷🏻♂️
TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2021. december 12. 13:01
Ennyit a diszkréciórol...
Szerintem sokan nem örülnének, ha egy hirdető kiírná, hogy hol dolgozik adott vendég. Fel kellene fogni, hogy a hölgy szolgáltatók nem egy termék, mint bármi a bolt polcán, hanem egy élő szemely, akinek ugyaolyan joga van a diszkrécióhoz, mint nekünk.
Ha abba hagyta, akkor azt tette, senkinek semmi köze, hogy hová megy utána. Aki megbolyan bizalmi státuszban van, az meg ne árulja el.
Minek tudni egyébként? Végig jarjatok a coop üzleteket..., és?
Tisztelet! Ennyi kell csak!
Arabfaszú · Újonc (10 hozzászólás) · 2021. december 12. 08:52
Tinni csajszik Leszbi csajszik Nem ajánlott kategóriába vannak. Meneger a háttérben ! *** moderálva ***
Boj26 · Újonc (59 hozzászólás) · 2021. december 11. 21:55
Melyikben?
Szerencsközelit · Újonc (113 hozzászólás) · 2021. december 11. 15:45
Igen most nemrég:) miskolcon már az igaz de az mindegy:) képek valósak csinos szép lány:) hozzáállással se volt semmi gond amit megbeszéltek meg is van:)
Bálint28 · Újonc (70 hozzászólás) · 2021. december 11. 11:53
Sziasztok!
Belly abba hagyta?
picúr · Kvázi-tag (176 hozzászólás) · 2021. december 10. 19:29
Nilla 28-nál volt már valaki?
GrayWolf · Újonc (1 hozzászólás) · 2021. december 10. 17:20
Bármilyen kedves egy hirdető a vendéggel szemben akár első akár sokadik alkalomnál, a vendégnek tudnia kell hogy az érzelmi illúzió mögött ott lapul a nagybetűs ÜZ*ET, amit szándékosan csillagoztam, ne sértsem a jogszabályi előírásokat. Mint minden illúzió, nem a valóság. Ettől függetlenül alakulhatnak ki laza barátságok kölcsönös szimpátia alapján, de ez a nagyon kivételes esetek közé tartozik.
Ami a lényeg: vannak akik valós érzelmekként élik át a bennük lévő kémiát az együttlét során, annyira hogy megtévesztik a saját magánéletüket. Sajnos ez a hirdetőn, a szolgáltatásán kívüli zaklatásán csattanhat.
Nextone · Újonc (43 hozzászólás) · 2021. december 10. 13:19
Végre van némi választék :)
az újakat tesztelte már valaki? Privátba is megoszthatjátok :)
köszi
N.
BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2021. december 10. 11:58
Szerinten Alexa nem létező személy, helyette mindig Nicol23 nyit ajtót, s amikor kérdezed hogy hol van Alexa, a válasza nagy mosollyal az, hogy: hát én vagyok Alexa! Eddig 2x jártam így, és elkoszontem tőle. Hivtam felvaltva is "őket", de mindig Nicol szolt bele a telefonba s kérdésemre válaszolt, h Alexa vagyok. Mintha Alexa egy szellem lenne, vagy egy alibi profil. Azt nem szeretem, hogy sokan hülyének nézik az embert, a vendéget. A helyszínen lerí hogy ő nem Alexa.
BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2021. december 10. 11:52
Osztom a hozzaszolast, bár nekem a masszázs az kifejezetten kellemetlen volt mert a hatamon ült, és igyekszik minél jobban irányítani a programot, hogy teljen a time. Amúgy popsi az tényleg jó, es dogyba jo tolni, de azt azért hozzá kell tenni, hogy ezeken a művészi fotókon igen igen jól mutat.
Vén Szatyor · Lelkes újonc (95 hozzászólás) · 2021. december 10. 10:24
Ivett 34:
Ahhoz képest, hogy mióta hirdet, meg én is milyen régi motoros vagyok, eddig elkerültük egymást.
Megbízható jó szolgáltató. Szexben nagyon érti a dolgát, franciában én a középmezőnybe tenném, de ez szubjektív.
Nála éreztem, hogy nem igazán kerültünk egy hullámhosszra, de szerintem ő tipikusan olyan csaj, akihez minél többet mégy annál többet mutat magából én meg eddig csak egyszer voltam :)
Vén Szatyor · Lelkes újonc (95 hozzászólás) · 2021. december 10. 10:18
Soraya:
Vagy 2 éve jártam nála először, akkor még csak masszázs volt az étlapon + gumis francia. Bejött a csaj élőben, jól is nézett ki, kedves is volt, értette is a dolgát. Sajnáltam is, hogy
csak annyi van az étlapon. Aztán amikor megláttam más is lehet most már, egyből hívtam is. Sajnos azóta felszaladt legalább 5 kiló, kedves sem volt, kis TP is érezhető volt. Hátulról döngetni viszont kifejezetten jó volt. Lehet csak rossz napja volt, nem tudom .
qwer · Újonc (15 hozzászólás) · 2021. december 10. 09:46
Sziasztok! Mi van ezzel a fórummal? Kérdez valaki valamit egy hirdetőről és megy a le fel
lájkolás…. Mért nem lehet leírni hogy igen voltam ez volt az volt! Nincs előrébb az ember veletek.
Soraya pl tett fel nem kitakart képet, elgondolkozik az ember ere csak le fel
lájkolgatva van… pedig sokan olvassák a fórumokat!
Szerencsközelit · Újonc (113 hozzászólás) · 2021. december 09. 20:30
Sajnos jót még nem hallottam róla!