Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Qpak · Újonc (14 hozzászólás) · Március 31, 10:15

Üdv!

Az apróból Lillánál, vagy Zsófinál járt már valaki? Jónak tűnnek, de jó lenne valami konkrét infó.

Köszi, előre is.

kutya1 · Újonc (150 hozzászólás) · Március 31, 10:05

Kedves Chris!

Neked mennyi a munkahelyeden az órabéred, mennyit kapsz egy órás munkádért?

Ezeel van a probléma bárkiről is legyen szó!

Chrislloyd · Újonc (26 hozzászólás) · Március 30, 18:53

Az vesse bárkire is az első követ aki minden nap ugyan olyan elánnal és boldogan veti bele magát a munkába... civil munkában az emberek 90%-a ki van égve... 

Sok olyan lány van aki az emberek többségénél csalódásmentes, de még náluk is lehet 1-1 rossz nap vagy kevésbé rokonszenves vendég.

Zitáról nehéz rosszat mondani, de ő is ember, van, hogy nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnénk, ezt el kell fogadni. Hozzáteszem én még nem csalódtam benne.

Kedves Zita miskolc felé jársz valamikor? Ha esetleg nem akkor kénytelen leszek nyíregyre lemenni.

bbbs · Újonc (64 hozzászólás) · Március 30, 16:32

Én is jártam így. Inkább nem mentem vissza. Nyíregyháza helyett inkább Debrecenben járok lányokhoz.

kanászfiú · Újonc (16 hozzászólás) · Március 29, 19:43

6év szemezgetés után ,ma csak meglátogattam Zitát!

Nem tudom mit vártam eddig!😀😀😃

Zita25 · Újonc (76 hozzászólás) · Március 29, 18:37

Szia ezt miért nem akkor mondtad !

Igazából felesleges irogatnom vagy bármit cáfolnom ,harcolnom  bárkivel ott leszek jövőhéten

sőtt van foglalásom oda nem kevés időre várnak vissza !És szeretettel megyek abba a városba!

Igazából aki mer az nyer (szóval szeretettel várok minden kedves Úriembert)

Nem a szavak embere voltam sosem !

Szép estét kívánok mindenkinek!

NakedGunHU · Újonc (41 hozzászólás) · Március 29, 17:57

Egyébként Nektek mi a véleményetek a szexrobotokról/élethű szexbabákról? Néha azért elgondolkodom rajta, hogy lehet jó lenne egy, csak az mégsem igazi nő, bár ugyanolyan tapintásra, érintésre és még hangot is ad. :-D Akkor veszem elő, amikor kedvem tartja, nem csalódok benne, nem fáj a feje, nem fárad el, mindig bevetésre kész és mindenféle pózt ki lehet próbálni vele, nem számít fel felárat semmiért. Ti hogy álltok ezzel?

ThomasShelby · Újonc (15 hozzászólás) · Március 29, 16:00

Régebben voltam Zitánál egy délelőtti órában. Már az elején látszott is hogy fáradt és mondta is. Mikor vissza tértem a tusolásból folyton csörgött a telója és habár megkérdezte hogy felveheti e,örültem volna hogy inkább nem foglalkozik vele.... a telefonban már a következő vendég minél hamarabb jönni szeretet volna ezért zita próbált az előre megbeszélt 1 órából felet csinálni de én ragaszkodtam az 1hez. a fáradság miatt egész együttlét alatt passzív volt a "itt fekszem az ágyon gyere és dugj meg/essünk túl rajta" dolgot éreztem....

szóval én se tudom sajnos megcáfolni hogy nem éreztem futószalag effektust illetve ha fáradt/nincs kedve hozzá akkor nem dolgozik dolgot....

Ennek ellenére is még lehet majd a jövőbe meglátogatom  hisz pont az esettem,hátha pozitívan csalódom :)

NakedGunHU · Újonc (41 hozzászólás) · Március 29, 15:16

A negatív reklám is reklám, kedves Zita! ;-)

Boj26 · Újonc (58 hozzászólás) · Március 29, 13:35

Nem az eszükről híresek hanem az ágyban nyújtott tudásukról!

Zita25 · Újonc (76 hozzászólás) · Március 29, 13:34

Lenyeltem megválaszoltam lehet negatív kritika ha úgy van elfogadom !Nem jár másképp az órám ne általánosíts!

Tymo80 · Újonc (66 hozzászólás) · Március 29, 13:01

Ilyen eset volt ez tény, de az elszámolásának is korrektnek kellett volna lenni, de sajnos ez el maradt. Neked persze nincs miről beszélni, mert a te órád az másképpen jár, ez megtörtént le kell nyelni a negatív kommentet is ami ezzel jár. 

Zita25 · Újonc (76 hozzászólás) · Március 29, 12:59

Jut eszembe jövőhét kedd szerda csütörtök elérhető leszek!

Minőségi kikapcsolodás !Aki nem hiszi járjon utánna !

Illetve jó lenne ha nem rajtam csacsognátok !Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek 

Tymo80 · Újonc (66 hozzászólás) · Március 29, 12:52

Az a baj hogy az ágy jelenet se pörög rendesen, csak a kavicsot tegyük gyorsan zsebre játék. A böjt már most is alakul, mert régen minden más volt, és nem kicsit. Megváltozott ez az ősi szakma nagyon de sokan el felejtik, hogy a kavicsokat mi adjuk még 1 darabig.... 

Zita25 · Újonc (76 hozzászólás) · Március 29, 12:49

Kész vicc sok értelme van a fórumnak !

Zita25 · Újonc (76 hozzászólás) · Március 29, 12:46

Szerintem ha problémája van az embernek nyissa ki a száját !Nem vagyok óranézegetős ,persze hogy korrekt válasz volt mert korrekt Nő vagyok !Ez egy ilyen eset volt .Kb ennyi ! Én ilyen vagyok és nem szeretem ha egy kalap alá vesznek másokkal !Ennyi szerintem nincs miről beszélni már !

Felhő · Újonc (16 hozzászólás) · Március 29, 12:44

Majd Zitácska a legközelebbi találkozásnál rátesz egy negyedóra "ajándékot"!

Persze, lehet azzal Coffee semmi sem ér.

Valóban az lett volna a korrekt, ha időarányosan számolják a kavicsokat!

Egy kis matak senkinek sem árt!

Boj26 · Újonc (58 hozzászólás) · Március 29, 12:20

Ezek a nők nem szeretnek dolgozni nem hiába választják az ősi szakmát. Szexelek kapok némzt ergó nem kell járnom valós munkahelyre dolgozni….. Annyi csúrran-cseppen hogy meglegyek de szerintem meglesz ennek a böjtje….

Tymo80 · Újonc (66 hozzászólás) · Március 29, 12:03

Azért ezt valljuk be nagy korrekt válasz volt, nem sokan vallják be a hibát, de sajnos ennek az elszámolásnál is kellett volna látszódnia. Főleg, hogy a kavicsok száma nem kevés 1 óra utan, de ez sajnos Nyíregyházán minden napos szinte, más leányzóknál is. Főleg ha 1 órárát szeretnél. Emelés van szinte minden évben, és nem kicsit, de a szolgáltatás az nagyon kezd vissza esni. És főleg úgy hogy 1 óra az már csak 40 perc.... De a 25 vagy ???? Kavicsot nyugodtan elteszik érte. Szóval erre lenne jó valamit kitalálni..... 

kanászfiú · Újonc (16 hozzászólás) · Március 29, 09:55

Hol lehet benevezni a kedvenc versenyre? 🤔

Téma indítva: 2010.02.25., 17159 hozzászólás összesen