Szerencsére van aki a sorok között is tud olvasni!
De, neked leírom, bár ez már egy lerágott csont, mert ezerszer kitárgyaltuk itt is, és nincs is nagy kedvem hozzá!
Figyelj! Amire utaltam az, hogy egy extra szolgáltatást veszünk igénybe, mivel extra az ellentételezése, legalábbis, ha az átlag jövedelmekhez képest.
Extra szolgáltatásnál pedig jogosan elvárható a profi hozzá állás, hogy azt kapjam és annyi időben, amit telefonon előzetesen, illetve a helyszínen megbeszéltünk.
Pont, ennyi, nem kell tovább ragozni!
Természetesen az aki a szolgáltatást igenybeveszi, legyen normális, adja meg a tiszteletet a szolgáltatás nyújtónak.
Ha, nem tudja azt nyújtani, amit megbeszéltünk, mert fáradt, nyúzott, kedvetlen, miegyéb, akkor arra az időre ne hirdessen, szüneteltesse a szolgáltatását.
Ha, nem vagyok szimpatikus, nem felek meg a mércéjének küldjön el.
Mert egyértelmű, hogy emberek vagyunk! Nem minden napunk ugyanolyan...
De, hangsúlyozom itt extra szolgáltatásról van szó, ha nem tudja azt nyújtani, akkor addig ne hirdessen.
Más helyen, ha bármilyen magas szintű szolgáltatást igény beveszel, jogosan reklamálsz, vagy élsz a jótállás/szavatossági igényeddel, esetleg kérd vissza az ellentételezést, mert nem azt kaptad amiben megállapodtatok, amire számítottál.
Hangsúlyozom nem akarok személyeskedni, ez mindenkire vonatkozik.
Remélem így már érthető, mit akartam elmondani.