Privatba irj rám ! Hol hirdet ? Vagy nyiregy melyik részen rendel? Mert hirdetése nincs
Privatba irj rám ! Hol hirdet ? Vagy nyiregy melyik részen rendel? Mert hirdetése nincs
Rendel Amira.Jövöhéten látogatom meg
Sziasztok! Igaz hogy Amira a nagy mellű hölgy terhes lett ? Dolgozik még?
Sziasztok! Érparakon járt már valaki Dia -nál? Ha igen szívesen olvasnék élménybeszámolót! Köszönettel előre is, legyen szép napotok!
Szia, nekem a Hanna ( 24) tetszik de semmit se tudok róla, brutál jó segg a képeken
Sziasztok! Ő róla mi a vélemeny?
Hanna 24 - fekete hosszú haj, jó a feneke, volt már valaki nála?
Sziasztok!
tudnátok ajánlani megbizható roma lányokat?
privátban várnám az ajánlásokat!
köszönöm előre is!! ;)
Szia!
Linda(29)-t abszolút nem ajánlom. Teljesen lehangoló hozzáállás, más van az adatlapon és a telefonban, mint a valóság. Olyat számol fel extrának ami alap. Gyenge, kezezős francia. Semmi pozitívum nincs benne!
Igazad van, csak a pénz kell neki. Lehúzós, átverős. Szóval Amanda 27 felejtős!!! Többen is panaszkodtak rá.
Amirárol tud valaki infot.Adnék neki még egy lehetőséget.
Lindánál még 3 éve voltam.Akkor csalódás lett a vége.Szex közben odatartja a kezét nehogy tövig betold neki.Hátulról nem engedte beteni.Szép lány amúgy de kb ennyi.Lehet azóta fejlődött. 🤷♂️
Linda 29 jegyzeteim alapján kerülendő, de jó lenne ha valaki megcáfolná, csinos lány... Ivett 20 ugyanez, vki szolgálhatna érdemi és megbízható információval. :)
Valaki volt már Krisztina30 nál? Infó jöhet pribe is.
Szokták mondani a stílus maga az ember! Na de azt szeretném kérdezni hogy Ivett(20) vagy Linda(29) lányokról tudna valaki nekem egy kis információval segíteni? Akár pm ben is. Köszönöm!
Sziasztok! Miranda36 valami véleményt szívesen fogadnék akár privát üzenetben is. Köszönöm szépen
Sziasztok! Pindurka (20)-ról vélemények? :)
Majd akkor ha normalisan meg tudsz fogalmazni egy mondtatot.
Sziasztok ki lenne az akit egy egéssz éjszakára jó lenne privátban is várom az ajánlatokat előre is köszi
Igaz nekem is irkált itt üzeneteket hogy küldjek pénzt meg emelt díjas hivásokat csináljak neki ő pedig jön kamerázni mikor mondtam neki hogy elöször kamera aztan fizetek letiltott
Sziasztok mátészalkán tudtok valami jót? A mostaniak elég gázosak