Vivienn 20, tiszta olyan mint Lola csak kicsiben! 😁
Nagyon dögös a képeken, nem látogatta már meg valaki?? 😋
Vivienn 20, tiszta olyan mint Lola csak kicsiben! 😁
Nagyon dögös a képeken, nem látogatta már meg valaki?? 😋
Ez engem is érdekelne
Köszönöm szépen!Én is jól éreztem magam ☺️🤭🤭🤭🤭 Hamarosan újra!
Szia!!
Igyekszem Drága!😘
Van itt olyan “szexpartner”, aki tenyleg tud masszirozni is? Tobben is irjak, hogy vallalnak masszazst is, de biztos vagyok benne, hogy nem mindegyikuk ert is hozza :)
En tegnap eljutottam hozzá.... nem volt egyszerű de sikerült végül időpontot egyeztettni a 'Szepséges fekete démonnal"😉🙏
Drága Zitácska!
Jöhetnél egy kicsit több időre is, mert mire rákészül az ember, hogy eljusson Hozzád, már itt sem vagy!❤🙄
Mindig itt kellene lenned drága☺️☺️minden alkalommal meg tudsz lepni☺️nagyon jó kis esténk volt,remélem hamarosan tali🥰🥰puszii
Dorina28-nál volt már valaki? Nyírmádán rendel.
Lassan az ilyenek miatt már a becsületesekhez sem mer elmenni az ember.
Na az ilyeneket kellene fel nyomni a tekknek az ilyen már rabló banda.
Holnap estig kedves Urak
Szeretettel várlak benneteket!
Szép Napot Kívánok
Üdv : Zita
Keress mást... Mindkettő helyett.
Cigányok.....
Vikrória néven hirdetőkről van e valakinek tapasztalata? Az egyikről van vélemény de az olyan reklámgyanus.
Keruljétek Virág 22 Nyírbátori hirdetőt
A Virág nevezetű 22 éves Nyírbátori hirdető egy kamu hazugság behiv a házba aztán két fickó neki áll az embernek hogy adjál nekik pénzt vagy rosszul jársz
Roxinal jart mar valaki? Eleg brutal mellei vannak :)
Vasárnapig újra a városban. Várok minden kedves úriembert sok szeretettel :) puszi Denisa
Nem a Nati24re gondoltál? Ő volt Anna néven is. Kis cuki szilikonos csacsogós szöszi a north körúton, azzal a Lizával volt egy helyen.