Sziasztok? Bárkinek bármi infó az új csajokról a bambuszba?
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Spageti · Újonc (11 hozzászólás) · Január 21, 15:29
Manó1 · Újonc (68 hozzászólás) · Január 21, 10:21
Valami még eszembe jutott.Van olyan hogy circumcisio -ón sokan esnek át.Sajnos ennek a beavatkozásnak vannak késöbbi szövődményei.Barnás pigmentáció a makkon.Emiatt szoktak szakrendelésre jönni igazolásért,nehogy nemibetegnek nézzék őket.
Manó1 · Újonc (68 hozzászólás) · Január 21, 09:47
Ez van. Semmi gond egyébként, de legyen korrekt.
Outsider · Újonc (164 hozzászólás) · Január 20, 21:55
Na így még nem jártam. Az, hogy megnézi vannak-e spórák a kalap alatt, megvan 5 másodperc alatt, és lehet úgy is csinálni, hogy ne tűnjön fel. 10 percbe már egy komplett laborvizsgálat beleférne (de az drágább) :-)
Dingó29 · Újonc (268 hozzászólás) · Január 20, 21:46
Na. És?
Pumukli0 · Újonc (37 hozzászólás) · Január 20, 21:40
Van, van, mivel senki nem válaszolt ezért én elindultam…, mindenki privátban kérdezget, de amikor nekem kellene info senki le sem sza……a.
Dingó29 · Újonc (268 hozzászólás) · Január 20, 20:29
Légy erős, van akinél nyevvizsgálat is van. És ezt nem úgy kell érteni, hogy tudsz e spanyolul
Manó1 · Újonc (68 hozzászólás) · Január 20, 19:53
Nekem sincs rejtegetni valóm!Csak ahogy mondták elmennek 1 órára,kb ebből 10 perc ezzel telik,fogják otthagyják.A pénzt meg bebukták.
Outsider · Újonc (164 hozzászólás) · Január 20, 19:31
Éppen ezért, engem nem zavar, ha előtte szemügyre veszi. Nincs semmi bajom, vagy rejtegetni valóm.
Manó1 · Újonc (68 hozzászólás) · Január 20, 18:18
Jómagam nála nem jártam.Eddig nem találkoztam még kifejezetten ennyire vizsgálódóval.Azt meg sosem tudhatod kitől mit lehet elkapni.
Pysti · Újonc (140 hozzászólás) · Január 20, 09:57
Niki34 négyől van e vélemény? Itt az idő indulni!!!!
Pysti · Újonc (140 hozzászólás) · Január 20, 09:55
Az apróban hírdetőNatálie Nyírbátori lányról van e valakinek infója? Megköszönném.
cádik · Újonc (53 hozzászólás) · Január 19, 19:45
🤣🤣🤣
cádik · Újonc (53 hozzászólás) · Január 19, 19:28
Köszönöm az infót!
staffi · Őstag (1066 hozzászólás) · Január 19, 19:14
Az aproba hirdető Biust párszor sikerült meglátogatnom. Mivel viberen elérhető, telefonon ha hivtam ugy nem veszi fel igy üzenetbe egyeztettem a dolgokat le vele.Fiatal magyar hölgy, lakás tiszta rendezett, fürdöszoba is rendben van teljesen. Csinos, szép arcra is én mindig meg voltam elégedve a szolgáltatásával. Amit válallt maximálisan teljesitette. Ajánlott a hölgy.
NakedGunHU · Újonc (57 hozzászólás) · Január 19, 16:55
Jól van, csak azért az milyen lehet már, ha mondjuk én melózom, közben meg tudom, hogy délután 3-kor már túl van a csajom a 4-n akción és még megy hozzá egy ember...szerintem az ilyenek lelkileg kiégettek lehetnek vagy csak az euró vagy forint emblémája lebeg a szemük előtt, másra nem tudok gondolni.
BlackMan88 · Újonc (53 hozzászólás) · Január 19, 15:38
Ha valaki még egyszer kiírja, hogy Niki 34ről van-e vélemény, én megyek el hozzá! 😅😆🤣
Pumukli0 · Újonc (37 hozzászólás) · Január 19, 14:06
Sziasztok. Niki 34? Valakinek infó? Ide vagy privátban is. Köszi
qwer · Újonc (15 hozzászólás) · Január 19, 13:52
Sziasztok!
Jázminról infó? Masszázst hírdet….
nem igaz nem volt senki….
Dingó29 · Újonc (268 hozzászólás) · Január 19, 13:11
Kérdeztem, nem kijelentettem. Mellesleg cheaten írta valaki pár napja