Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Spageti · Újonc (11 hozzászólás) · Január 21, 15:29

Sziasztok? Bárkinek bármi infó az új csajokról a bambuszba?

Manó1 · Újonc (68 hozzászólás) · Január 21, 10:21

Valami még eszembe jutott.Van olyan hogy circumcisio -ón sokan esnek át.Sajnos ennek a beavatkozásnak vannak késöbbi szövődményei.Barnás pigmentáció a makkon.Emiatt szoktak szakrendelésre jönni igazolásért,nehogy nemibetegnek nézzék őket.

Manó1 · Újonc (68 hozzászólás) · Január 21, 09:47

Ez van. Semmi gond egyébként, de legyen korrekt. 

Outsider · Újonc (164 hozzászólás) · Január 20, 21:55

Na így még nem jártam. Az, hogy megnézi vannak-e spórák a kalap alatt, megvan 5 másodperc alatt, és lehet úgy is csinálni, hogy ne tűnjön fel. 10 percbe már egy komplett laborvizsgálat beleférne (de az drágább) :-) 

Dingó29 · Újonc (268 hozzászólás) · Január 20, 21:46

Na. És? 

Pumukli0 · Újonc (37 hozzászólás) · Január 20, 21:40

Van, van, mivel senki nem válaszolt ezért én  elindultam…, mindenki privátban kérdezget, de amikor nekem kellene info senki le sem sza……a.   

Dingó29 · Újonc (268 hozzászólás) · Január 20, 20:29

Légy erős, van akinél nyevvizsgálat is van. És ezt nem úgy kell érteni, hogy tudsz e spanyolul

Manó1 · Újonc (68 hozzászólás) · Január 20, 19:53

Nekem sincs rejtegetni valóm!Csak ahogy mondták elmennek 1 órára,kb ebből 10 perc ezzel telik,fogják otthagyják.A pénzt meg bebukták.

Outsider · Újonc (164 hozzászólás) · Január 20, 19:31

Éppen ezért, engem nem zavar, ha előtte szemügyre veszi. Nincs semmi bajom, vagy rejtegetni valóm. 

Manó1 · Újonc (68 hozzászólás) · Január 20, 18:18

Jómagam nála nem jártam.Eddig nem találkoztam még kifejezetten ennyire vizsgálódóval.Azt meg sosem tudhatod kitől mit lehet elkapni.

Pysti · Újonc (140 hozzászólás) · Január 20, 09:57

Niki34 négyől van e vélemény? Itt az idő indulni!!!!

Pysti · Újonc (140 hozzászólás) · Január 20, 09:55

Az apróban hírdetőNatálie Nyírbátori lányról van e valakinek infója? Megköszönném.

cádik · Újonc (53 hozzászólás) · Január 19, 19:45

🤣🤣🤣

cádik · Újonc (53 hozzászólás) · Január 19, 19:28

Köszönöm az infót!

staffi · Őstag (1066 hozzászólás) · Január 19, 19:14

Az aproba hirdető Biust párszor sikerült meglátogatnom. Mivel viberen elérhető, telefonon ha hivtam ugy nem veszi fel igy üzenetbe egyeztettem a dolgokat le vele.Fiatal magyar hölgy, lakás tiszta rendezett, fürdöszoba is rendben van teljesen. Csinos, szép arcra is én mindig meg voltam elégedve a szolgáltatásával. Amit válallt maximálisan teljesitette. Ajánlott a hölgy. 

NakedGunHU · Újonc (57 hozzászólás) · Január 19, 16:55

Jól van, csak azért az milyen lehet már, ha mondjuk én melózom, közben meg tudom, hogy délután 3-kor már túl van a csajom a 4-n akción és még megy hozzá egy ember...szerintem az ilyenek lelkileg kiégettek lehetnek vagy csak az euró vagy forint emblémája lebeg a szemük előtt, másra nem tudok gondolni.

BlackMan88 · Újonc (53 hozzászólás) · Január 19, 15:38

Ha valaki még egyszer kiírja, hogy Niki 34ről van-e vélemény, én megyek el hozzá! 😅😆🤣

Pumukli0 · Újonc (37 hozzászólás) · Január 19, 14:06

Sziasztok. Niki 34? Valakinek infó? Ide vagy privátban is. Köszi

qwer · Újonc (15 hozzászólás) · Január 19, 13:52

Sziasztok!

Jázminról infó? Masszázst hírdet….

nem igaz nem volt senki…. 

Dingó29 · Újonc (268 hozzászólás) · Január 19, 13:11

Kérdeztem, nem kijelentettem. Mellesleg cheaten írta valaki pár napja

Téma indítva: 2010.02.25., 17372 hozzászólás összesen