Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
freddy · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2010. december 06. 10:33

Igazad van Heineken star, hasonló hozzászólással én is próbálkoztam pár hónapja, de nem sok eredménnyel.

Más..

Nem biztos, hogy mindenkinek feltűnik ezért veszem a bátroságot egy lehellettel mélyebben érinteni a Veronika(20) - Patricia (20) témát. Az öreg rókáknak nem újdonság, de biztosan sokak figyelmét elkerüli pár apró dolog. Például ha időrendbe kérjük le a hirdetéseket, akkor elől mindig a legfrisebb áll. Ezért ha egy új lány jelenik meg valahol a hirdetések közepén, akkor valójában csak átvette valaki regisztrációját, megtartva a nézettségi számot, de lecserélve minden mást. Ebből egyértelműen menedzselésre következtethetünk. Jelen esetben a lány nevét is megtartották, de aki rendszeresen böngészi a felhozatalt, az tudja, hogy ezen a néven nemrég még teljesen más lány képei voltak, aki korábban Angéla néven hirdetett és rengeteg negatív kritikát kapott. Feltehetően a figyelmes manager egy huszáros vágással oldotta meg a dolgot, egy másik lányával kamatoztatja tovább a regisztrációt. Van akit ezek a lépések, tények nem zavarnak és tiszteletüket teszik az érintetteknél, lássuk be, ők azok, akik a számunkra hasznos negatív, de a valóságot tükröző hozzázólásokat teszik. Magam részéről kerülöm az ilyen, egyértelműen managelt lányokat.

Más..

Mikuláslány, remélem nem feledkeztél meg a holnapról, viszem a virgácsot :)

Heineken star · Kvázi-tag (119 hozzászólás) · 2010. december 06. 09:43

Tisztelt Mindenki!

Ezen néhány soromat Mindenkinek szánom:

- fórum tagoknak,

- a fórumot csak olvasóknak (mert ilyenek is vannak biztosan szép számmal)

- és persze hirdetőknek is.

Jó lenne, ha a fórum célja, mint olyan nem csorbulna azáltal, hogy durva viták vennék kezdetét!

Vagyunk itt néhányan, akik rendszeresen és úgy gondolom korrekt véleményekkel, tapasztalatokkal gazdagítjuk a fórumot, mint pl: Scepti, freddy, Kari-ka, fisco...stb. Elnézést, ha valakit kihagytam volna, és megfelel a fenti kritériumoknak.

Szeretném, ha minél többen csatlakoznának köreinkhez és korrekt tapasztalatokat osztanának meg a fórumozókkal, nem pedig több néven regelve írnának másokat megtévesztő véleményeket.

Legyen célunk az, hogy írásainkkal a minimalizáljuk azok számát, akiket lányok illetve "társaságaik" valamilyen módon negatív élményhez juttatnak!

Régen, mikor még én is csak olvastam a fórumot, nagyon tré vélemények voltak a nyíregyi lányokról! Lassan ezek a vélemények egyre kevesebbek lettek, hála a Szerkesztőségnek is! Igyekezzünk, és fogjunk össze, hogy ez a kép még kedvezőbb legyen, mert azért van még mit csiszolni.

A hirdetőkhöz pedig azzal fordulok, hogy ha valakiről nagyon negatív vélemény kerül a fórumra, akkor az gondolkozzon, hogy ezek után van-e értelme így folytatni, vagy pedig van-e értelme másképp, változtatva folytatni?!

Nem megsértődve, és hisztérikus módon kell válaszolni, vagy "leugatni" a másikat! Nem azért írunk elmarasztaló véleményt, mert élvezzük a parázs vitát, meg más ember lejáratását, mindennek lehordását, hanem azért, hogy mások ezen információk birtokában, saját felelősségükre látogassanak el hozzátok... és ne érje szó ház, illetve a fórum elejét, hogy valamelyik tag inkorrekt véleményt írt! Ez nemcsak negatív, hanem pozitív csalódás is lehet, ezt ne feledjétek!

Összegezve:

Legyen már végre korrekt és emberi ez az oldal!

Heineken star · Kvázi-tag (119 hozzászólás) · 2010. december 06. 08:47

Hy freddy!

Jól mondod, tesó! :)

Komolyan mondom, ez már vicc, amit ez a "nő" művel! A helyesírás még mindig a régi - (aki nem érti, az olvasson vissza egy korábbi kommentemhez) - "oan" gyenge próbálkozás ez is! :) Bár néhány vessző már van... A további tipikus helyesírási hibákra direkt nem hívom fel a figyelmét, hogy a későbbiekben is ki lehessen szúrni!

Patricia hirdetése alatt egyszer beírta, hogy hermafrodita! Akkor most mi van? Megmondom én, az van, hogy annyira szellemi rövidnadrág, hogy nem tudja a különbséget a hermafrodita és mondjuk a nimfomán között. Mert szerintem utóbbit akarta írni... Vagy legalábbis remélem!:D

Jó lenne mostmár, ha végre ezekkel a harmatgyenge próbálkozásokkal végleg felhagyna a hirdető, és lepattanna erről az oldalról!

freddy · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2010. december 06. 08:29

Arnold ezt nagyon benézted :D

Veronika képei és Patricia képei megegyeznek. Nemcsak a tetoválás miatt, hanem még az arcuk is :)

Ha jól tudom akkor belenyúltál a tutiba, farka van a menyasszonyknak :P

Hacsak valami rendszerhiba miatt keveredtek a képek akkor bocsi, mert volt régen egy Veronika más képekkel, de itt a telszám is stimmel. :(

arnold · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. december 05. 19:23

sziasztok!

ezt mindenkinek tudnia kell hogyvan végre egy oan lány akihez érdemes elmenni!!!

a neve :Veronika 20

őt mindenkinek csak ajánlani tudom ma voltam hozzá teljesen meg vagyok vele elégedve, nemnézi az időt, nagyon kedves,aranyos a teljesítménye egyszerüen fantasztikus a francia hmm!!!! klassz .. látogassátok megéri nemis az drága fajta, én megmodom az őszintét én mondtam neki hogy ezt befogom írni a fórumba. sziassztok ha tehetitek látogatsátok meg csövi.

tel..06-70-54-95-56-1

bonanno · Újonc (48 hozzászólás) · 2010. december 05. 06:24

Sziasztok.Tudtok valakit ajánlani aki megbízható?Mert úgy látom Vanda most nincs,pedig ő egy igazi tündér.Köszönöm.És azért csinos is legyen :-)

fitya · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. december 04. 14:27

Hali Dora 21 röl tudtok vaamit valaki volt mar nala

Andante · Újonc (18 hozzászólás) · 2010. december 03. 22:43

Helló

Észrevettem egy kis malőrt az egyik hirdetőnél. Ha ránéztek a Linett adatlapjára, alul vannak a kis képek. Elég rávinni a kurzort és már látni, hogy Dorcyka 19 próbált trükközni. Bár a képekről is látni. Amúgy voltam nála. Nézi az időt és hívogatják is közbe. A lakásban tuti voltak még mások is. Végülis ezzel csak a saját üzletébe piszkít bele.

Üdv

Tom0112 · Újonc (10 hozzászólás) · 2010. december 02. 20:28

2 napja felhívtam Mendy 19-et, vállal gumi nélküli szexet, én kicsit tartok az olyan dologtól, ahol a csaj gumi nélkül bevállalja:)

fisco · Újonc (16 hozzászólás) · 2010. december 02. 15:06

Hy Heineken star!

Úgy látom Mendy már meg is előzött amit leírt magáról az igaz, bár lehet hogy már voltál is nála :)

1 dologgal azért kiegészíteném hogy nagyon fiatal és azért van mit tanulnia még, az ár az jó vagyis nem a drágább kategória:)

Esetleg valaki volt már Lola(18)-nál az egy kis infót írhatna.

freddy · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2010. december 02. 09:15

Nagyranőtt gyerekeknek a mikulás idény közeledtével érdemes ellátogatni Krisztához, kellemes élményben lesz részed :)

Csak arra figyeljetek, hogy a mikulás ő lesz, ti pedig jó krampuszhoz híven ne felejtsétek otthon a virgácsotokat :D

Mendy(19) · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. november 30. 23:19

Szia Heineken star a kérdésedre enged meg hogy én válaszoljak full magyar lány vagyok fehér bőrü kék szemü 170cm magas 55kg aranyos cicikkel és formás popóval!Számomra az élvezet kölcsönös ha többet szeretnél tudni rólam keress fel a hírdetői oldalon találsz elérhetőséget :D

Mendy(19) · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. november 30. 23:12

Köszönöm a kedves szavakat Fisco meg azt is hogy meglátogattál puszi!!!:))

Heineken star · Kvázi-tag (119 hozzászólás) · 2010. november 30. 17:24

Hali fisco!

Nézegettem én is Mendy-t, de úgy látom, te már "léptél" is. Mesélnél róla bővebben?

Pl. hogy milyen a teste többi része, ami a képeken nem látszik?

Élvezi amit csinál? Vagy csak úgy elvan?

Merre felé, nagyjából mennyiért lehet vele lenni?

Full magyar lány?

Bármilyen más infó is jöhet, ami még eszedbe jut, és úgy érzed meg kell osztanod!

Köszi előre is!

fisco · Újonc (16 hozzászólás) · 2010. november 30. 15:28

Sziasztok!

Most voltam Mendy (19)-nél és nagyon jó suna csak ajánlani tudom én még menni fogok hozzá az tuti, nincs lehuzás egyedül van és nagyon csini.

Törölt felhasználó · 2010. november 30. 15:25

Szia!

Bocs, hogy idetévedtem, de nem bűntetendő. Azt csinálsz lakáson, amit akarsz. Nekem elhiheted, megkérdeztem a yardot, nem érdekli őket és nem ütközik törvénybe. Utcán más a helyzet. Csak tájékoztatni akartalak, még egyszer bocs, hogy ideírtam, de többször olvastam már ilyet, tévedés. Hajrá lányok! SZABAD!!!

lettike13 · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. november 30. 15:15

Lehet hogy amit én csinálok az büntetendő, de az is ha vki elmegy egy helyre!És most irom utoljára hogy nálam a zuhanyzás alap dolog, mivel én sem vagyok igénytelen és ezt sokan tudják is!A magánéletben hová megyek, mit csinálok legyen az én dolgom mivel én is magasról lesz....mit csinálsz!!

Tom0112 · Újonc (10 hozzászólás) · 2010. november 29. 17:54

Üdv. nyíregyházán leszek, és meglátogatnék egy lányt, kizárólag orálra. Kit tudnátok ajánlani?

Minden jót

Gregory · Újonc (8 hozzászólás) · 2010. november 29. 08:29

Úgy látom Angéla20, hogy még mindig nem adod fel. Hidd el hosszú távon úgy se fog működni amit most csinálsz sőtt lehet majd egyszer visszanyal a fagyi. Egyébként nem igazán értem hogy miért nem bírod fefogni , hogy az emberek a $-ükért normális szolgáltatást várnak, vegyél lottót vagy kaparós sorsjegyet ha könyen akarsz $ keresni.

T77 · Újonc (7 hozzászólás) · 2010. november 27. 17:43

Hello mindenki!

A rubi képei nem valódiak!voltam nála,itt a képeken barna a haja élőben viszont vörös!a topapróban hirdeti magát"nyíregyházán vörös cica vár!"néven!a csaj cigó!egyébként csinos.az ár is korrekt.szex közben unott szindróma!

Téma indítva: 2010.02.25., 17382 hozzászólás összesen