Angéla (20) nevű lányt nagy ívbe kerüljétek ha jót akartok. Eleve ott kezdődiky hogy a képeken lehet ,hogy ő van de jó ha 140 cm és nem szoliban barnult. A telefonba említette hogy csak "gumival csinálja" de nála ez azt jelenti hogy egyáltalán nem hajlandó hozzád nyúlni és te se nyúlhatsz ő hozzá. Fürdés után ami természetes bele számol az időbe hozzám vág egy gumit hogy huzzam fel én nézek rá furcsán hogy előjáték meg ilyenek de ő szimplán elintézte azzal hogy ő ilyet nem szokott. Ezek után jött a legnagyobb poén megjelent egy takaritó nő szerű mami aki szimplán bejött a lakásba (annak ellenére ,hogy a csaj többször hajtogatta hogy csak ketten vagyunk és ne vigyem magammal a fürdőbe a cuccaimat ,szerencsére nem így tettem) és beszólt hogy "szedd össze magad mert jönnek apádék"
A legjobb hogy annak ellenére ,hogy nem történt semmi nem adta vissza ...TÖRÖLVE..., sőtt a három ...TÖRÖLVE... meg elintézte azzal ,hogy nincs ...TÖRÖLVE... ezért nem ad. Szerencséje hogy nagyon nyugodt természetű ember vagyok ezt egy két ismerősömmel megcsinálta volna csúnyán össze lett volna pocsékolva. Vissza térve előző kommentekre nem hiába váltott már többször telefonszámot és nevet a leányzó. Lehet hogy nem tetszik majd a kiscsajnak meg a haverjainak amit írtam de higgyétek el nem most kezdtem el a szakmát és még eddig ilyesmivel nem találkoztam és az ilyen nullák veszik el a normális csajok elől a munkát. Ja és akinek véletlenül bejött ez a produkció amit ez a kiscsaj csinál az jobban jár egy guminővel mert abban is több kedvesség meg élet van plusz a ...TÖRÖLVE... se nyúlja le.