Hali ! Itt Nyír1en Én is voltam pár szolgáltatónál, és eléggé "lehúzó a helyzet" :S (de ezt szerintem már sokan tudják). Viszont annyira nem vészes :P, vannak korrekt lányok: Maya, Edit, Kriszta24, Lettike :) ... azt tény, h sok a kamu, ami elég gyomorforgató, és tény, h ezzel a korrekt lányokkal csesznek ki (nem beszélve ugye Rólunk, mégis csak mivagyunk az elsők). Réggebben valamivel jobb volt a helyzet, jobb csajok, kevesebb fosss ... Emlékszem egy csajra, akinél szerintem mások is jártak máár: Reni-nek hívták (06705884492), a Stadion és a Vasvári sarkán volt egy kéglije (erre dolgozik a Maya és az Edit is) ... olyan volt a csaj, mint az álom :D jó szaxi (finoman akár bőnyállal) aranyosan nyögdécselt hozzá, és úgy megcsinált, mint még soha :) csak egy jó ideje nem találni. Esetleg, h valaki tudna róla valamit :) írjon egy privit plzzzzz. Habár az érettebb korosztályt kedvelem, amiből sajnos nincs sok Nyíregyen, ha valaki erről is tudna valamit, meghálálnám az infót .... Örülök a fúromnak :) és, h vannak akik ésszel irogatnak ... GG Havas