Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2011. december 11. 14:13

Szevasztok nyíregyházi parasztok!

Vicc volt!Én is helyi hülye vagyok.Tudna valaki infót adni Jennys20 nevü versenyzőről?Olvastam a régebbi véleményeket róla és nem túl biztató.Viszont a képei alapján nekem az ideálom.Telón is beszéltem vele,de nem tünt vmi nagy észlénynek!Inkább a megbizhatóság érdekelne!Kb 1hónappal ezelőtt egy másik helyen mondja a csaj,hogy 3.emelet.Gondoltam fellépcsőzöm nem liftezek.A monoton lépcsőmászásban a 4.re mentem.Elbambultam.Van ilyen!De az viszont érdekes,hogy mi a f...nak álldigál este 11kor a negyediken,a sötét lépcsőházban egy egy gorilla?Kb olyan értelemmel is nézett rám.Tovább mentem az 5.-re be a liftbe,földszint.Mire leértem ott volt.Szerintem nézte milyen kocsival jöttem.A helyszintől mindig kb 2-3utcára hagyom biztonsági okokból.És gyalog közelitek.

Szóval Jennys 20???    Ki tud jót,vagy kevésbé jót?   Előre is kösz!!

bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2011. december 11. 14:19

Szia,

hol lehet megtalálni a Főiskolás Adri26 elérhetőségét, képeit, mert még nem láttam, csak olvasok róla.

Egyébként jövőhétre van beutalóm WL-hez, már előre bizsergek ;)

Üdv: Bencec

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2011. december 11. 14:31

A kérdésre válaszolj BAMMEG!  Jennys 20nál voltál már? A főiskolás Adrit úgy láthatod,hogy keresés menüpont,és kijelölöd az összes Szabolcs megyei nénit!Kicsit alacsonyabb tarifájú hirdetése lehet,mint pl White Ladynek!A főiskolára se valószinű,hogy jár.

ketszeres · Újonc (44 hozzászólás) · 2011. december 11. 15:11

Helló! Tetszett a megszólításod. :-)

Jennys nekem is felkeltette az érdeklődésemet, pláne hogy korábban jártam nála. Illetve csak hittem, hogy nála, mert a mostani hirdtés képe mögött nem a korábbi Jennys van, aki valójában Dorcika volt. Őt kedveltem. Szerintem a mostani Jennys "mozgatói" ugyanazok az érdekek, mint a korábbiak, mert a kép is ugyanaz, és a szöveg is teljesen. Viszont a képek egy másik városban, egy másik hölgyről valók, hacsak nem költözött ide ő maga. Engem sem győzött meg a telóban, pedig a ***moderálva*** út környéke még beleférne. Ennyit tudtam, ha ez segít neked, akkor örülök.

ketszeres · Újonc (44 hozzászólás) · 2011. december 11. 15:12

Hagyjad, nem kell elnézést kérned. Mission ilyen, őt ilyennek "szeretik" a lányok is. :-(

ketszeres · Újonc (44 hozzászólás) · 2011. december 11. 15:18

Hi!

Adrit keresheted a ***moderálva*** apróhirdetései között. Ott olvashatsz besz-t is róla.

ketszeres · Újonc (44 hozzászólás) · 2011. december 11. 19:09

Megtennéd, hogy felvilágosítod a kedves fórumozókat ama kijelentéseddel kapcsolatban, hogy

"szerintem egy hölgy sem akarja, hogy nenadervölgyi matasson a lába között."!? Legfőképp az alábbiak ismeretében, amit nyilván te is pontosan tudsz.

„A neandervölgyiek tudtak alkalmazkodni, egyszerűen csak a saját sikereik áldozataivá lettek. Bebizonyították életképességüket a nehéz helyzetekben, és mikor találkoztak modern elődeinkkel, elkezdtek alkalmazkodni. A modern ember azonban a neandervölgyiben egy lehetséges párosodási lehetőséget, társat látott. Ennek következtében a neandervölgyi csoportok beolvadtak a modern emberi populációkba, s idővel eltűntek.”

„Megállapították, hogy a neandervölgyi nem azért tűnt el, mert kevésbé tudott adaptálódni, hanem azért, mert viselkedése legalább olyan összetett volt, mint a modern emberé. Ezt látszott alátámasztani a genetikai elemzés, ugyanis a világon élő emberek DNS-ének mintegy 4 százaléka a barlangi embertől ered.”

Te is ugyanúgy puffogtatsz, mint mission, csak szerinted az más! De ha én is beszúrnék ide valami olyat, amit degradálásnak szánnék, mint ahogyan te, akkor az hogyan esne? Valami ilyesmit, hogy aszonggya: "Talán átvizsgálhatnád a saját testedben lévő amalgám koncentrációját, mielőtt mást szapulni kezdesz." De a lényeg nem ez, nem akartalak bántani, de van más nézőpont is a tieden és az enyémen kívül. Mission soha nem kötött bele egyetlen ribizlizőbe sem. Kizárólag a hírdetőkkel, és a saját tapasztalatával foglalkozik, nem úgy mint te, és nem úgy, mint most én.

Kellemes élményeket neked!

panda0002 · Újonc (17 hozzászólás) · 2011. december 11. 19:21

Sziasztok!

Nem tudom kinek jó, hog Lilla42 lejáratjátok, holott nem érdemli meg.

Én jártam már nála többször és soha semmit nem kaptam el tőle, és amit az ágyban művel az fantasztikus. Ilyen szájtechnikája szerintem kevés embernek van. Imádja amit csinál és jól is csinálja.

Nagyon bujós, és szereti a szerszámot, és nem gondolkozik rajta, hogy mit kellene vele kezdeni.

Szóval csak pozitívumot tudok róla mondani.

Kérem aki csak pocskondiázni akarja az ne tegye, általában azt olyan teszi aki saját magával nincs tisztában és másban keresi a hibát.

Mindenkinek ajánlott kategória!!!

Ne hidjetek a lejáratóknak!!!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2011. december 11. 21:16

Hé!Kétszeres!!

Te talán vmi genetikus vagy?Sok mindent olvastam már itt,de ilyen előadást még soha.Amúgy a stilusból meg az irásmódból itélve te nő lehetsz.

NukleárisFogász · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. december 11. 21:38

Ha figyelmesebben olvastál volna, akkor leesett volna az a kis apróság, hogy mission engem úgy állított be, mint hírdetőt, csak azért, mert nekem bejövősek az érettebb és teltebb nők és ezt nem szégyelltem leírni. Tehát ő támadt, én finoman visszaszúrtam. Szerintem közel sem olyan stílusban, mint ahogy a csávó tette.  Szóval kevesebb őstörténet, több odafigyelés. Köszöntem szépen.

De ne csak offoljak itt. Viki30-ról kellene infó. Képei alapján jó a csaj.

NukleárisFogász · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. december 11. 21:39

Hali

Adri hírdetését megtalálhatod a ***moderálva***

CoolDick · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. december 12. 08:35

Szia Tomika!

Nagyon szívesen segítenék neked, de megmondom őszintén hogy nem sokat tehetek.

A párok többnyire nem hirdetnek sehol.Ami kis apróhoz jutnak ezzel azt elteszik és nekik az elég.

Inkább a minőség mint a mennyiség a cél náluk.Az én meglátásom szerint.

Ezért is nehéz találni.

Sajnos képet pedig csak a legritkább esetben találhatsz róluk.

Természetesen most itt a valódi és nem a kamus párokra gondolok.

Ők nagyon óvatosak.

Az ember azért mégiscsak elvárná egy ilyen körben hogy legalább egy képet kapjon előre, ha már oda akarja adni a ***moderálva*** .

Na mindegy, akiket én ismerek azok ezt nem osztják.

Összesen 3 pár van a városban akik teljesen korrektek, megbízhatóak.

Vannak privát képeim róluk.Természetesen inkább a hölgyekről :)))))))))))

Megkérdezem neked, és ha hozzájárulnak a "közvetítéshez" és a képük megosztásához, írok neked mailt.

Ez minden amit tudok jelenleg.

Sok sikert!

Tomika · Újonc (9 hozzászólás) · 2011. december 12. 10:00

Szia CoolDick!

Kössz a választ és az utánajárást! Várom az e-mail-t, ha beleegyeznek és azért írj beszámolót, hogy milyen volt velük.

Kössz!

Tomika

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2011. december 12. 12:57

Látom a jó hangulat még mindig garantált,és egyre több a sértegetés és a moderált irás :D :P Azért lássuk be,vannak olyan felhasználók,föleg az öntömjénezö banyák,és a  ***moderálva*** akik nem érdemlik meg a kulturált hangnemet.Meg felesleges is mert a többségük értelmezni se nagyon tudja amit olvas,mert inteligencia terén erösen kihivásokkal küzd.Ha a csajok nem adnának rá okot,akkor senki sem bántaná öket!!A nagytöbbség fülét farkát behuzva el somfordál ha átverik,de hála az Ur nak van olyan is aki le meri irni a tapasztalatit.Persze az ilyenekbe mindig beleköt valaki.Érdekes de Én még nem láttam hogy Krisztát vagy White Ladyt valaki csúnyán ócsárolta volna.Valószinüleg azért mert nem adtak erre okot.A normális csajokat nem fogja bántani senki,a többi meg azt kapja amit érdemel.

Ha egy lány nem akarja hogy neander völgyiek kaparásszanak rajta,menjen el varrónönek vagy takaritó nönek.De ha ezt az utat választotta tegye a dolgát és ne variáljon,nem mi kényszeritettük erre.Semmi nem tetszik de a  ***moderálva*** az bezzeg kéne!!!

White Ladyhez hogy sikerült beutalót szerezni?Én már hónapok óta hiába hivom,ki van kapcsolva,pedig majdhogynem Ö az egyetlen valamire való nö ebben a tetves koszfészekben.

Viki egy darab fa,tüzelni lehet hogy jó lenne vele,de dugni nem volt egy nagy valami.Nagy csöcsei vannak,de semmi több.

ketszeres · Újonc (44 hozzászólás) · 2011. december 12. 17:34

Helló Uram!

Nem vagyok genetikus, csak annyi, hogy összevissza írkálni a legkönnyebb. A neten meg elég sok "újdonságot" lehet találni, én mindössze idéztem. Lényeges az számodra, hogy aki mondja, az férfi vagy nő?

ketszeres · Újonc (44 hozzászólás) · 2011. december 12. 17:42

Hi!

Feltűnt a "kis apróság", nem volt nehéz nem észrevenni.  A reagálásom a szerintem túl könnyen odavetett "neandervölgyi" szóra vonatkozott.

"Szóval kevesebb őstörténet, több odafigyelés." Ajánlom figyelmedbe, amit másnak javasolsz, egy kicsit másképp: több őstörténet (jelen esetben missionról), és így talán pontosabb lehet a figyelem is. Egyébként köszönöm, hogy reagáltál missionra, mert ha nem teszed, az én írásom sem születik meg. :-)

ketszeres · Újonc (44 hozzászólás) · 2011. december 12. 17:57

Helló Karesz!

Az én véleményem és jelenlegi álláspontom is nagyban közelít a tiedhez. Aki okot ad rá, az megkaphatja a hideget, a normális ***moderálva*** meg nem sűrűn írogatnak sületlenségeket. Krisztáról max annyi szokott lenni, hogy nehéz elérni, WL-t pedig szinte lehetetlen, de akiknek sikerül, azok kivétel nélkül elégedett beszámolókat írnak, ha meg akarják azt osztani itt.

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. december 12. 18:52

Ketszeres!!! Rendes vagy de látom,hogy Kari-ka is kiáll mellettem.  Ez jó dolog..  De képzeljétek,hogy vannak normális csajok is  én  egyre többet találkozok velük.

( lehet ez már a fórum hatása miatt van)   :):):):

De ahogy irjátok, rosszat nem irok róluk mert nem adtak rá okot. És én is tisztességesen kezek el viselkedni.. De mikor degenerált unott pofával áll előttem a ***moderálva*** , na az kiveri a biztositékot nálam még az elején. Főleg ha nem is ő van a képen, vagy ocsmány lapos a segge, hiányos a fogazata,meg még sorolhatnám. Én elvárom azt, hogy ***moderálva*** ,igenis  ***moderálva*** ha egyszer idáig jutottak. Én is megdolgoztam azért, amit nekik odaadok. Azért vannak olyan ocsmány csajok még mindig a képek között :):)  komolyan mondom kuyátsétáltatni sem lennének jók :) Én sajnos nem szeretem az idősebb ,lapos seggü asszonyokat.  Azt meghagyom az igényteleknek, a  ***moderálva***   :):) Jó az nekeik..

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2011. december 13. 16:44

Sziasztok!

Klaudia21-ről tud valaki infót? Köszi!

Császár Kurátor · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2011. december 13. 17:32

Sziasztok.

A Klaudia(21)-re én is kíváncsi lennék, a képek alapján egész jó. 

Téma indítva: 2010.02.25., 17500 hozzászólás összesen