Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 03. 22:02

Egész komoly nyelvi fordulatokat lehet itt olvasni...

:-)))

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. február 03. 22:26

***moderálva***Talán ha megtanulsz németül,akkor van esélyed hollandul gagyogni vmit.Forditva ez könnyebb.Minden holland,még az átlagnál hülyébb is tökéletesen beszél németül.Mondják,hogy a románok azért szeretnek Olaszországban dolgozni,mert hasonlit a nyelv és könnyen megtanulják.Van benne valami,de inkább az olaszok tanulnak meg hamarabb románul.Már ha akarnak!Nem nagyon érdekli őket.

Nemrég vmelyik tv csatornán láttam,hogy vannak kihalóban lévő nyelvek.Vhol a Csendes-Óceánon,a szigeteken van egy nyelv,amit már csak 4-5ember beszél.Még jó,hogy nem azon a nyelven lehet beszélni veletek!!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. február 04. 18:16

Karika!

Voltál már Lauránál meg Verenánál?Ez egy "pár" amúgy.

Ne menj inkább!   

kupidó · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. február 04. 23:07

Sziasztok Nikole-ról tudtok infót adni ??? Milyen élőben érdemes elmeni hozzá???

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. február 05. 00:15

Nem ajánlott csávókám!Ird be a keresőbe a nevet és dob egy pár sztorit.Inkább a szőkéket ajánlom neked!

verena · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. február 05. 10:08

Szia! Verena vagyok. valóban együtt dolgozunk, de örülnék ha bővebben kifejtenéd hogy miért is ne jöjjön hozzánk?

kupidó · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. február 05. 12:26

Helló fustos az a helyzet, hogy nekem inkább a sötét haju lányok jönek be a szőkék anyira nem talán azért mert én is szőke vagyok !!! Tehát tudnál nekem ajánlani egy megbizható feketét vagy barnát akihez érdemes elmenni ???

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. február 05. 15:35

Verenának és Kupidónak is ugyanaz a válaszom!

A vér nem válik vizzé!    (szerintem moderálva lesz)

verena · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. február 05. 17:25

te jó ég nem ismered a hajfestéket ? most akkor biztos meglepődsz, de az eredeti hajszínem szőkés vörös. akkor ezek szerint a hajfesték színétől kapjuk a vérünk színét ez jó ezt most hallom először.nem sértésnek szántam de ez a tény.

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. február 05. 17:34

Hát én se sértésnek szánom,de szerintem ne érted mire gondolok.De nem lényeg!

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2012. február 06. 10:29

Nem voltam náluk,de telefonon beszéltem mindkettövel igy hamar levágtam hogy együtt vannak,de nem igazán tudtak meggyözni arrol hogy nekem el kellene mennem hozzájuk.

T77 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. február 08. 09:45

Verena!Én azért lehet meglátogatlak.Nem éppen a hajszíned érdekel de szerintem nem is azért járnak hozzád!

Daisy · Lelkes újonc (87 hozzászólás) · 2012. február 09. 01:32

Ugy látom valakinek elgurult a gyógyszere :D

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 09. 07:58

Nem egészen, és én nem találom annyira viccesnek! Így szoktak megpróbálni tönkrevágni oldalakat, a minimum az, hogy kitiltani, és feljelenteni a rendőrségen, és innentől kezdve a rendőröknek az ip címe is kiadható a nyomozáshoz, és még ha nehezen is, de megkísérelhető az illető beazonosítása...

A megoldás erre pedig egyszerű amúgy, mondjuk 5 egymás utáni egyforma hszért, avagy hszokért (ha teszem azt 3 fajta hsz ismétlődik folyamatosan), illetve túl rövid hszokért automatikus kitiltás és ennyi!:)

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2012. február 09. 09:37

Ilyenkor hol a moderáció? Bezzeg a telefonszámokat meg egyéb jelentéktelen fasságokat azonnal kitörlik, moderálják...

Egyébként egyértelmű, hogy egy bot, de hogy mit akar PHP kóddal, azt nem tudom. :)

Szia Daisy! :D

Daisy · Lelkes újonc (87 hozzászólás) · 2012. február 09. 10:03

Szia Hatas :D ;)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 09. 10:19

Egyetértek, de azért botok nem véletlenül szoktak megjelenni...

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. február 09. 10:32

Szia Daisy!

Most már nem hirdetsz? Nem vagy elérhető? Kár, mert jókat olvastam Rólad és fel akartalak keresni, csak mire rászántam magam, eltűnt a hirdetésed.

Hol vagy elérhető? Írhatsz a coop170@freemail.hu -ra is.

Üdv: Tamás

Daisy · Lelkes újonc (87 hozzászólás) · 2012. február 09. 10:59

Szia Thomika 

Irtam a freemail-ra :) 

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. február 09. 11:13

Szia!

Írtam válasz e-mailt.

Téma indítva: 2010.02.25., 17506 hozzászólás összesen