Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Joe_bacsi · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. március 02. 20:25

Nem akarom letörni a kedved, de a történet nem kamu... MAGYAR vagyok! Akár csak Te, vagy mint szerintem a legtöbb fórumozó... ha visszább olvastál volna egy picit, akkor tudnád, hogy annak a bizonyos Gyulának én is áldozata lettem.. most jelenleg NATASA néven hírdet... és mivel itt a fórumon felhívták a figyelmet a jellegzetességeire - pl anno volt egy köldök piercing-je - már erre is odafigyel...

Nyilván van akinek fenntartása van sok dologgal szemben.. de most úgy őszintén.. egy pozitív tapasztalatot nem lehet a "Nyíregyháza" fórumhoz beírni? hova kellett volna írnom? "Lányok - pozitív tapasztalatok"-hoz? Az eszem megáll és ácsorog, hogy van aki egy hozzászólásában rögtön kritizál feltételezem egy olyan személyt, akit nem is ismer - félre értés ne essék, most kivételesen saját magamra gondolok -.

Az a baj, hogy vannak hangadók, akiknek a szava megkérdőjelezhetetlen... és egy másik kritikára reagálva: egyetemista voltam, tanultam retorikát, és hadd ne mondjam, hogy a legtöbb hozzászólástól a hideg is kiráz.. mégsem ítélem meg a hozzászólás íróját, mert nem tisztem a bírói szék.. de hát vannak akik úgy érzik, ez nekik lett kitalálva..

A lány védelmére, mint írtam, tiszta és ápolt úgy Ő maga, mint a környezet. Továbbá leírtam azt is, hogy aki bizalmat szavaz neki, nem bánja meg.. ebben sem rábeszélés nem volt, sem egyéb.. ez egy felhívás, egy közlés, miszerint a lány megbízható.. Csak hát, van akinek a szövegértés gondot okoz..

Elnézést, hogy hosszú lett, köszönöm a türelmét annak aki elolvasta.

Törölt felhasználó · 2012. március 02. 21:01

Azt írsz, amit akarsz, ami neked tetszik.

Nekem viszont a te retorikád "hallatán" van hidegrázásom, és hadd ne javítsam a helyesírásodat. Inkább hallgattál volna az egyetemi tanulmányodról, és azzal foglalkoznál, ami ide való. Ez sem ide való, de mielőtt másokat bírálsz egy bizonyos szint miatt, (ami szerinted a tied alatt van) észre vehetnéd, hogy a te szinted semmivel sem különb, egy másik nézőpontból. Szálka és gerenda.

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2012. március 02. 21:20

Nem lehetne befejezni ezt az ide-oda ugatást? Csak teleszemetelődik a fórum. Ha valaki ír egy beszámolót ne reagáljatok már rá, ez nem kocsma. Akinek egy csöpp esze van úgyis csak a megbízható fórumlakók beszámolóira ad, akiket apránként elűztök ezzel a retardált ugatással.

bia non stop: Kár hogy rólad nincsen beszámoló. Nem te vagy az aki régen egy másik lánnyal együtt hirdetett? :)

Törölt felhasználó · 2012. március 02. 21:27

Te is "ugatsz", mint a többiek, akiket szeretnél leugatni, és te is a szemét része vagy, akár tetszik, akár nem. Spórolj, munkanélküli! Aztán mehetsz élmény után, aztán megoszthatod, ha neked annyira fontos, hogy szerepelj! Ez is off, miattad!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. március 02. 22:12

He!More!!!

Makkoslecso!!Olyan memóriád van,mint a kiselefántnak!Nem értem mit írkálsz ide,ha pesti vagy?!Nyóóc keri!Nem azt írtad,hogy a VIII.kerületben laksz?Minek vagy itt a nyíregyházi fórumon akkor?Ha az elolvasást követő 1percen belül válaszolsz,hogy mi van a ***moderálva*** sarkán,még talán el is hiszem,hogy guszevi more léttedre még talán jártál is ott valamikor!!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. március 02. 22:21

Kedves Time!

Felesleges time húzás ez,mivel a csekély agyadig nem jutott el,hogy hirdetőként látszol itt a fórumon!Kérdezd meg azt az urat akinek a neve ki van írva a kapucsengőre Klaudiánál!Azaz saját magad!!Úgyis kb annyi értelme van a dolognak!Olyan ez,mint mikor a hülyegyerek átmegy a másik szobába megnézni,hogy nincs-e ott ő saját maga!Érted??

time · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. március 02. 23:21

És most akkor mivan beesett a hó vagy mi?? Tudom fustos de ez nemtökmindeggy nemértem miért fontos ez?

time · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. március 02. 23:24

Így regisztráltam próbáltam javitani de nemvágom hol vagy hogyan kell!!

bia non stop · Újonc (29 hozzászólás) · 2012. március 03. 02:16

szia hatas !nem tudom mi az a régen !én egy idöben hirdettem a noémivel! mostanra viszont egyedül hirdetek és ***moderálva***!amugy meg teljesen mindegy hisz akkor sem voltál hozzánk! itt sok embernek egyedi véleménye van még akkor is ha nem ismeri az illetöt az a baj sok az általánositás annak ellenére hogy nem ismernek minket hirdetőket!én nem akarom szinezni magam hisz nem kenyerem ,akik visszajárnak hozzám tudják miért !és nekem ez elég!amugy ez a forum tényleg kocsma jelleget öltött ebben egyetértek veled!bár én nem tul régi motoros vagyok de a fórumot nyomon követem és sajnos egyre rosszabb!és ahogy emlékszem te elég régi fórumozó vagy!ez a ***moderálva***elég sok rétű és sajnos egyes ***moderálva***miatt lejáratott is de ti partnerek is eléggé szélsőségesek vagytok velünk szemben !sok esetben nem is ismertek minket csak általánositottok!idős gány stb!mindenki csak akkor irjon véleményt mindenkiröl ha valoban tudja mit ***moderálva***és milyen aemberileg!én nem akadékoskodni akarok ,de kérdezem én rolam miért nem ir senki?azért mert rossz ***moderálva*** lennék? akkor hogy tudok egy néven saját képeimmel 33 évesen 10 honapja fent maradni és nem is rosszul?mindegy itt sokszor egy szó százat jelent !igy én ebbe nem is szeretnék belefolyni!viszont a fórum jó dolog nem kellene eltolni ezzel a kocsma stilussal!csók nektek

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2012. március 03. 09:33

Azt hiszem egy csöppet félreértetted amit írtam. A kérdésem csak szimpla kíváncsiság volt. A beszámolók hiányával pedig épp arra utaltam, hogy az az érzésem, nálad nem voltak még komoly negatív tapasztalatok. Mindettől függetlenül én csak bizonyítottan megbízható fórumlakók szavára adok.

Kuszátor: Kényszeres grafománia mond valamit?

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2012. március 03. 11:34

Kedves hirdető lányok!

Ezt már írták előttem, de újra. Miért írtok ki mail címet, ha nem válaszoltok? :(    (tisztelet a kivételnek)

bia non stop · Újonc (29 hozzászólás) · 2012. március 03. 12:00

szia haigen nem tudtam miért a kérdés !de nem gond a kérdésed szivesen válaszoltam!szép napot !

bia non stop · Újonc (29 hozzászólás) · 2012. március 03. 12:01

bocsika rosszul irtam Hatas!elnézést!

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2012. március 04. 17:42

Sziasztok!

Nikole 21-nél járt már valaki? 

enzo24 · Kvázi-tag (120 hozzászólás) · 2012. március 04. 18:08

szia petya te annál a vikinél voltált aki a ***moderálva***utcában lakik?

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2012. március 04. 21:27

Nem, még nem voltam. Miért? :)

nemtom · Újonc (46 hozzászólás) · 2012. március 05. 23:04

Sziasztok!!

Valaki volt már az apróba hírdető viviennél 39 éves Telefonszám: +36 20 509***moderálva***!!

ÉRdekelne megbízhatóság, merre rendel a városba, meg úgy amit tudni lehet róla:DD!!

balboka · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. március 06. 06:51

nyíregyen natasárol tudtok valamit?

balboka · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. március 06. 06:54

közbe utána olvastam,nem érdemli meg a ***moderálva***:)

mcris · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. március 06. 12:25

Sziasztok! Regiről tud valaki valamilyen infot?

Téma indítva: 2010.02.25., 17514 hozzászólás összesen