Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Páciens · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. április 20. 17:55

Lilla (43):

A ***moderálva***  tér közelében található, ha még ott van, mert nála is tavaly voltam, még akárcsak Krisztánál és persze Adrinál. Szóval, ha már nem ott lenne, akkor sorry, mert én még ott találkoztam vele, velük.

A nőnek olyan érdekes feje van. Se nem csúnya se nem szép. A képek hitelesek, felismerhető a nőci.

A testalkatát látván kicsit megdöbbentem, mert már nagyon le van lakva. Van rajta sok zsír és kopás jócskán. Kár, hogy az ajtónyitás pillanatában ezt nem láttam :(

A ***moderálva***  már odaadtam neki előre és utána fedeztem fel a szörnyűségeket.

A higiéniai kedves hölgyek urak, ismétlem HIGIÉNIA baromi fontos mindkét részről. Lilla nem ismeri ezt a kifejezést. Az erogén zónája irtózatos szagot árasztott ki :(

Pedig azt mondta, hogy már teljesen felkészült a fogadásomra.

***moderálva***  természetesen emiatt semkorrektek. ***moderálva***  Az NF rendben van, az aktus is, a szájba*lvez*s is, de az igénytelensége lerombolta az egészet. Azóta is siratom a ***moderálva***  .

A lakás pöpec, a ***moderálva***  tekintve teljesen figyelmes, kedves, barátságos odaadó, csillagos ötös. Telefonos elérhetőség és időpontegyeztetés is.

Sajnos, de sajnos, mivel már eléggé leharcolt a külleme és az ápolatlanságáról nem is beszélve ezért, hogy valaha ismételten elmenjek hozzá, az kizárt dolog!!!

Kár érte, mert az odaadását és figyelmességét azt tanítani kellene, ha egyáltalán lehet az ilyesmit.

Páciens · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. április 20. 17:57

Mára ennyi voltam, folytatás következik: Eszter, Daisy és Bia...

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. április 20. 23:39

Igazán hasznos és életszerű beszámolók, a pozitív és negatív momentumokkal együtt :)

Várjuk a folytatást....
Kösz!

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. április 20. 23:59

Páciens,

Az általad leírtakat én is csak megerősíteni tudom, azzal a kiegészítéssel hogy életem első igazi m*lyt*rkos fr*anc**ját nála éltem át!

Az látszott, hogy nemcsak nagyon jól csinálta, szerette is azt.

Fiúk, még akkor is remegett a lábam, amikor távozóban a lépcsőn mentem lefelé....

És azzal is egyetértek hogy egyszer minden véget ér, ezért nagyon kerülni kell hogy érzelmi szálak is kialakuljanak!! (mert az később nagyon fájdalmas lehet)

Én nem tartom valószínünek, hogy komoly kapcsolat mellet VIP vendégeket tartana, mert én ettől okosabbnak ismertem meg.

Mindenesetre Adri sok sikert kívánok a vizsgákhoz, és boldogságot az életben! (A kellemes emlékek pedig megmaradnak.)

Páciens · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. április 21. 15:09

Köszönöm szépen. Tényleg a tényeket írom le, semmi mást, kizárólag azt, amiket megtapasztaltam, átéltem.

Hiszen a hazug embert hamarabb utolérik, ha sánta :)

Páciens · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. április 21. 15:27

Eszter (30):

Az***moderálva***  utcán található meg Anitababy társaságában.

A telefonos elérhetőséggel és időpontegyztetéssel nem volt gond. Elmondta, hogy csak masszázs és NF, amit vállal. Elfogadtam, gondoltam felkeresem és kipróbálom őt, mert kíváncsi voltam rá. ***moderálva*** 

Pozitívumok:

A lakás normálisan berendezett, rend és tisztaság volt található. A nő nagyon jól néz ki, olyan jó nagydarab r*ngyó, szép nagy cs***ökkel.

Rövid bemutatkozás után elmondta mégegyszer, hogy mit vállal, de nagyon meglepődtem, ugyanis itt már aktust is közölt. Elmondta, hogy a telefonban ezt nem szokta említeni.

***moderálva***   Előre kérte. A franciája nagyon kellemes volt. Ápoltsága rendben van.

Negatívumok:

A nő teljesen rideg és távolságtartó volt az akció megkezdésekor. Nem igazán lehetett irányítani, barátnőfeeling egyáltalán nincs. Ez azért nagyon nagy gond, mert telefonon keresztül arról tájékoztatott, hogy ő nagyon barátságosan és kedvesen bánik a vendéggel. Hát,egy nagy frászt!

A végén sz*jbaé*vezés megtörtént. Aktus közben nem lehet rendesen megb***ni, mert sehogy sem jó neki.

Összegezve, nagyon szép nő külsőre és finom a franciája, de a többi teljesen felejtős. ***moderálva*** 

Azt bánom, hogy nem egy franciára maradtam csak, mert valószínű, hogy akkor nem csalódok benne ekkorát és legalább cumiztatni visszatértem volna hozzá, de tuti, hogy nem fogok. Az a kategória, aki kizárólag a ***moderálva***  csinálja, a vendég egyáltalán nem érdekli, beszélgetni véletlenül sem lehet vele.

Szóval, nem ajánlott szolgáltató!!!

***moderálva*** 

Páciens · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. április 21. 15:42

Daisy:

***moderálva***  elején található meg a hölgyike. Ha még ott van. Vele idén februárban találkoztam.

Telefonon keresztül mindenről informált, elérhető volt, simán ment az egyeztetés. Igazán lelkesedve vártam a találkozást.

Amikor odaértem, egy komplett maratont kellett megtennem. El kellett mennem a ***moderálva***  , utána ide meg oda, végül megérkeztem a bejárathoz.

Felgyalogoltam a legfelső emeletre, ott ajtót nyitott és elmondta, hogy biztonsági okokból kellett ezt a maratont megtenni, mert közben lecsekkolt az ablakból.

Teljesen átlagos kéró, a nőből alig látszott valami, olyan sötét volt mindenhol.

Bementünk a szobába, ahol már picit világosabb lett a látvány.

***moderálva*** 

Pozitívum, hogy a nő testalkata nagyon jó, az odaadása, a franciája, az aktus teljesen rendben van. NF, sz*jba*lvezéssel. Jól irányítható, meg lehet b***ni rendesen.

Nagyon nagy negatívum, hogy azt éreztem rajta, mint aki erősen másnapos, vagy valamilyen szedatív szer hatása alatt áll. Ezért volt nagy sötétség berendezve a lakásban. Csók közben érezhető volt valamilyen alkoholszerű szag is rajta. A feje az eléggé sz**ul néz ki, de a testalkata ott van a szeren. Szép formás cicik, kerek, nagy s*gg.

Az erogén zónája jócskán szennyezett volt, tehát ismételten, mint Lillánál, édes kicsi csillagom, fürgyé le rendesen!!!! Mosd meg ott is!!!

Ahogyan azt érzitek, mondanom sem kell, hogy a negatívum jócskán erősebb a pozitívumnál. Tehát, csak abban az esetben ajánlott ha változtatni tud ezeken a pontokon. Nyíilvánvaló, hogy a fejét nem tudja kicserélni, de bárcsak az lett volna az egyedüli probléma, hiszen arra még lehet szatyrot húzni :)

Szóval, én tuti, hogy mégegyszer nem teszek hozzá látogatást!!!

fickó107 · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. április 21. 16:35

Sokszor csodálkoztam hogy miért áradoztak annyit Kriszta(26)-ról.Végre egy teljesen hejtálló beszámoló Pácienstől,amivel teljesen megeggyezző az én tapasztalatom is.

Valóban megtesz mindent a vendégért,de a külső elég gáz,főleg a sok szemölcs ami eléggé visszataszító tud lenni.

Eszteren meglepődtem hogy így megváltozott,én sokszor voltam nála és teljesen késszséges vot,azt csináltam vele amit akartam.

Én Biát kedvelem,igazán formás testű kis 30-as,jó szolgátató.Elég régen voltam nála,mert nem vagyok nyíregyi,de ha arra járok ő egy biztos pont ahol nem csalódhatok.

Páciens · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. április 21. 17:10

Bia (33):

A hölgyemény a ***moderálva***  téren található meg. Egymaga rendel.

A telefonos eléréssel is ip-egyeztetéssel nem volt gond.

Sajnos, a megérkezésemkor ért az első kellemetlenség, ugyanis jelezte, hogy még a boltban vagy hol a francban van és egy fél óra amíg odaér.

Jó, mivel már beleéltem magam a találkozásba, ezért megvártam. De sejtitek, hogy ez egy hatalmas mínusz, már egyből!!!!

Nekem is idő az idő, pedig külön kértem a telefonban, hogy erre figyeljen. Ígértem én is neki, hog feltétlenül szólok neki, ha nem tudnék menni, hiszen nem ma kezdtem a pop szakmát.

Egy hulladék fehér autóval érkezett meg, már, amikor befordult a parkolóba egyből ki lehetett szúrni. Az öltözködése is teljesen k*rvás. Sok gyűrű a kezén, hatalmas karika fülbevaló. Ebből már tudtam, hogy cigány származású, persze ez lényegtelen, ugyanis a volt főiskolás Adriban is van egy vonóval, persze hozzá nem lehet hasonlítani sem műveltségben, sem pedig intelligenciában, egyáltalán, semmilyen téren sem.

Egyébként Biának egy kicsit flegma modora van, és érezhető lobbanékonyság is a viselkedésében. Beszélgetés közben egy másik kellemetlenséget szúrtam ki, azt, hogy hiányzik az egyik foga. Magamban elneveztem fogatlan Biácskának :)

A feje eléggé leharcolt, szépnek véletlenül sem nevezhető. Jó pár ránc van ott és látszik rajta, hogy dohányzik (smokerarc).

Felmentünk hát a lakásba. Szép, rendezett kéró, annyi kellemetlenség, hogy a konyhában állt a mosatlan, valamint a fürdőszobában található WC nem volt lehúzva, volt benne használt budipapír. Persze, ezeket csak akkor vettem észre, miután már pár percben megbeszéltük, hogy mit szeretnék és egy szál f***ban kisétáltam a szobából.

***moderálva***  .

A fürdőkádnál van zuhanyfüggöny, ez nagyon tetszik, mert nem kell attól tartani, hogy kiszállásnál elcsúszok a tócsában :)

Az erősen pozitív, hogy nagyon igyekszik a vendég kedvébe járni, figyelmes odaadó, nem nyavajog, érzéki, lehet tömni rendesen.

Az NF mennyei, a testalkata igen rendben van. Picike cicik, nagyon formás, kerek se**el van felszerelve. Ápoltsága kifogástalan volt. Azért a testalkatért ami neki van, sok nő keményen edz minden nap, szóval szerncsés ebből a szempontból.

Imádja a f***t, amit jó mélyen be is vesz.

Szóval, tényleg egy régi motoros lehet, mert valóban azt kaptam, amit kértem. Persze, leszmítva a várakozást, ami miatt nem győzött elnézést kérni, de hát, hidegen hagyott, mert mindenkinek idő az idő, ezt a legjobban neki kellene tudni, hiszen vendéget és ***moderálva***  bukhat el rajta. Az esetemben is hajszálon múlt a dolog, mert nagyon ritka, amikor 5 percnél tovább várok.

Bia, kérlek "menj el és csináltasd meg a fogaidat" - idézet Ganxsta Zolee-tól. Gondolom, nem okoz gondot kifizetni, mert van miből.

Tehát, összegezve ajánlott a szolgáltatása, biztos, hogy azt kapod, amit kérni fogsz.

Talán még visszatérek hozzá, ha vagy ő vagy valaki más jelzi, hogy már készen vannak a fogai!

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. április 21. 17:32

Páciens,

Szerintem tévedsz!

Bia-t nem ismerem, de főiskolás Adri esetében kizártnak tartom a "muzsikus" vért.

Egyrészt semmi jelét nem tapasztaltam ennek, és amúgy sem jellemző hogy egy főiskolai diploma után még egyetemet is végezzen egy "more".

Páciens · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. április 21. 17:44

Glória (35):

A hölgy a ***moderálva***  háznál rendel, egy köpésre a ***moderálva***  .

Baromi, baromi, baromi nehéz volt elérni telefonon keresztül. Kb. 1 hétbe telt bakker.

De, szerencsére sikerült és a örülök neki, hogy nem kellett rá várni, nem volt késés, várakozás, amikor megérkeztem.

Nem kellett kapucsengőzni, kijött és bekísért a lakásba. Kérem szépen, nagyon szép kecó, rendezett, nyugtató zenével, kicsit Thai feelinggel, masszázspaddal.

A hölgy kicsit bambáskodik, szeret sokat locsogni, de hát nő :)

Félreértés ne essék, barátságos típusú.

Megbeszéltük a dolgokat,***moderálva*** 

A fürdőszoba is eléggé igényes, tisztán tartott.

A nő testalkatán van jókora felesleg, de szerencsére jól áll neki a jólléti elhízás :)

Ápolt, finom bőre van, se**e formás, kerek, jól paskolható. Akkor még a régi képei voltak kitéve, most már újakat látok, amelyek teljesen hitelesek. Ápoltsága hibátlan volt, akárcsak az enyém. Csók, NF kölcsönösen, mennyei ba**ás a végén sz*jba spricceéssel. Hibátlanul éreztem magam vele.

Érezhető rajta a profizmus, maximálisan tud bánni a vendéggel. Nem véletlenül rendel Budapesten is.

Arcra is szép nő.

Ő hozzá még biztosan visszatérek, képzeljétek el, hogy szinte jobban éreztem magam vele, mint annó főiskolás Adrival. Adri műveltebb és inteligensebb, de, mint sz*xpartner, Glória jobb tőle, igaz nem sokkal. Glória tényleg erre született, élvezi, amit csinál, szerintem nem is bírná sokáig, ha csak egy rúd járna rá mindig :)

Teljesen ajánlott hölgy, remélem, hogy ilyen is marad a szolgáltatása.

Glória, kérlek figyelj az alakodra, mert, ha csak zabálsz és zabálsz mozgás nélkül, a végén már gurulni fogsz :)

Apropó, van egy német törpe spicc kutyusa. Aranyos háziállat. A party végeztével, távozás előtt engedte ki valahonnan (szerintem a WC-ből).

Látszik a kutyuson, hogy szép szőrű, foglalkoznak vele, minőségi táppal etetik, de hát kérem, van miből, persze, hogy a mi ***moderálva***  :)

Páciens · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. április 21. 17:51

Hali Buenos.

Nem, nem tévedek. Biztos forrásból tudom, hogy cigány származású, ami tök mindegy.

Ahogyan azt említettem, név szerint ismerem. Tudomk ki a pasija, tesója, a kisfia.

Egy kicsit nyomoztam utána :) Nem volt nehéz :)

Páciens · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. április 21. 18:26

A napokban hívtam fel telefonon Klaudiát.

Gondoltam megérdeklődtöm, mit vállal stb.

Akkora dücskő, hogy a faforgácsok azonnal hullottak a telfonból. Oltári paraszt. Rá is tettem a telefont, tudod ki hallgatja végig, amilyen bunkón és lekezelően kiabál, a tahója.

Kingára voltam még kíváncsi, vele kulturáltan sikerült beszélni.

Na de kérem, ***moderálva***  , ki ez a nő?

Jeleztem is neki, hogy ez cseppecskét magas. Bizonyára, ha beenged az ajtón, az még plusz ***moderálva***  . Mindig is rühelltem az ilyen pénzéhes piócákat.

Csak elképzelni tudom, hogy jó esetben egy zuhanyzás élményével távozhatnék tőle. De, hát mit is várunk, ha a ***moderálva***  i süldő Klaudiával dolgozik egy fedél alatt.

Vissza kell térni Eger városába Kingácska, ott talán vannak szép számmal balekok, akiket lehúzhatsz és vihetnéd magaddal a társadat is. Senki nem fog hiányolni titeket.

Páciens · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. április 21. 18:50

Biztos vagyok benne, hogy sokat segítettem nektek a hiteles beszámolókkal és javaslatokkal.

Ti is cselekedjetek és osszátok meg az infókat mindig, hogy segítjük egymást gyerekek, vagy szeressük egymást :)

Mára offra teszem magam. Csumi.

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. április 21. 20:50

Te Páciens!!!

VégigkÚr tAd az egész várost?Még ezzel nincs is baj,de azért kiváncsi lennék mit szólnak a csajok a te teljesitményedhez!Valóban akkora KAN vagy-e?

Törölt felhasználó · 2012. április 21. 22:11

Te olyan hülye vagy bazmeg! XD

Törölt felhasználó · 2012. április 21. 22:26

;-)

Klaudia · Újonc (15 hozzászólás) · 2012. április 22. 11:38

Kedves Páciens!Te úgy látom mindenkit minősíteni mersz,decsak az interneten,szemtől szembe nem mersz idejönni és ezt közölni velem.De hidd el nekem,hogy ezek szerint neked az óvodában a gumicsizma volt a jeled.Azért nem juttottál el hozzám mert te  egy bunkó vagy,én pedig csak uriembereket fogadok,mert úgylátom hogy a te általad felvetett problémák nem valósak.Tisztelettel felhívom a figyelmedet az IP címed mindenhol nyomot hagy,ezt ne feledd el.A jövőben úgy írkálj,úgyanis itt nálam még senkinek problémája nem volt.

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. április 22. 11:50

Egy hímnemü barátod is segitett a fogalmazásban?

bia non stop · Újonc (29 hozzászólás) · 2012. április 22. 12:36

kedves paciens!elöször is köszönöm a sok véleményt amit irtál rólam!azt ellöre ki kérem magamnak hogy cigány származású vagyok a legnagyobb mértékben magyar származásom van!és soha az életben nem is titulált annak senki!és azt is hogy kurvás az öltözködésem bár nem lenne nagy cucc hisz ***moderálva***és ha neked ugy jobban tetszik "kurva"az hogy késtem ritkán elöfordul de kérdezlek én téged ti vendégek sokszor arra sem méltattok minket hogy jelezzétek ne várjunk!sok esetben elöfordul! továbbá ugy gondolom hogy ahhoz milyen kocsival érkezem semmi közöd nincs és ahhoz sem mire tgelik nekem és mire nem!ezért megkérlek az elkövetkező időben mellözd a a sértegetéseket én nem hivtalak ha nem tetszett a dolog miért maradtál?az soha senkinek nem kötelező!a fejemre visszatérve lehet kissé néha lelakott hogy a te szavaiddal éljek,viszont nonstop ***moderálva***vagyok és képzeld annyira csúnya és cigány hogy sok a vendégem !igy hát megköszönöm hogy voltál és hogy beszámoltál rólam de szerencsére aki ismer és szivesen jár hozzám azt nem igen tudod befolyásolni!utó irat:ezek után örvendtem a szerencsének és ha sikerül azt az egy fogamat megcsináltatnom akkor sem szeretném a társaságodat mert szerintem ilyen karakán magyar legénynek nem kkell a cigányhoz visszatérni .,,hidd el nem nagyképüség de van elég vendég köröm nem igazán zavar a lejárató beszámolód persze itt is fő a tisztesség!gondolom zavart hogy még rólam nem irtak negativumot!további szép napot és jó vadászatot

Téma indítva: 2010.02.25., 17524 hozzászólás összesen