Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2012. július 23. 13:18

A hirdetésben szereplő "látogató" kifejezés nagy valószínűséggel főleg a weboldal látogatóit jelenti. Ők csupán a hirdetés alapján, látatlanban minősítenek valakit kedvencnek. Ez nem feltétlenül azonos a személyes látogatóval, aki már a saját tapasztalatai alapján jelöl valakit kedvencének. Sok esetben a kevésbé előnyös részletek nem véletlenül nem láthatók a feltöltött képeken. 

Hejj · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. július 23. 13:22

Még nem, de az a baj hogy picit parázok a Gyuláktól... 

és sajna ezen a fórumon nem igazán osztanak meg infót az emberek...

Pedig nagy segitségre lennénk egymásnak...  mint pl. a rosszlányok.hu-n

mert ha van irva egy vélemény a lányról... az az is lehet hogy az a lány vagy a Gyulája irta..

Latin gigolo · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. július 23. 14:45

Sziasztok!

Vadbarbyról csak annyit, hogy megéri a pénzét, sőt még többet is. Mindenhol mindenben otthol van, ritka szép, és érzkien vad kiscsaj, aki nem riad vissza semmitől. Itt mindenki szabadon engedheti a vágyait, melyek biztos teljesítve lesznek. Tapasztalatból beszélek. HAJRÁ!

Törölt felhasználó · 2012. július 23. 15:18

én voltam nála,egyedül van,kedves,aranyos csaj,maximálisan a vendéget tartja szem előtt. az anyagiakat előre kell rendezni. kellemes a masszázstechnikája és a szájával is nagyon ügyes,ahogy fustos is mondta. mindenképpen megéri felkeresni.

Daisy · Lelkes újonc (87 hozzászólás) · 2012. július 23. 15:29

Hahaha :D

Daisy · Lelkes újonc (87 hozzászólás) · 2012. július 23. 15:34

"Nagy Petinek " Igen köszi jól vagyok pénteken megyek Szolnokra .. kicsit csúsztak a dolgok :P

Mindenkinek köszi az Sms-eket de nem válaszolok rá :) nehogy éppen rossz pillanatban küldjem el ;)

jah és Tomi erre a cimre irhatsz : *** moderálva ***

Csók Daisy :)

bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2012. július 24. 05:38

ennél korábban nem bírok, remélem elég ;)

bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2012. július 24. 05:46

köszi a felhomályosítást :) ha van egy csöpp esze valamelyiknek, akkor kamuregekkel nyomják magukra a voksot, mert van aki csak ez alapján szűr (gondolom)

most én is kipróbáltam, és Klaudiánál még nem voltam a TOP3-ból, ezért is érdeklődöm :S

bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2012. július 24. 05:47

WL elérhető mostanság?

boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2012. július 24. 08:32

Hajrá, bátraké a szerencse! Nagy esélyed van rá, hogy meglepetésekben legyen részed.

rico · Tag (155 hozzászólás) · 2012. július 24. 14:22

Így van Gyula az levesz mint a nagy... vagy emese???????????Gyuszko probálkozik régen jártam az oldalol de 1_döl kiszurtam gyuszit

GSP · Újonc (37 hozzászólás) · 2012. július 24. 18:02

linda22 nel jart mostanaba valaki jo vagy rossz .

bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2012. július 25. 05:52

Nos, a hozzászólások alapján Klaudia (21) és Emese (20) is felkerül a fekete listára. Krisztánál, Daisynél és Léna Non Stoppnál voltam, nekem egyik sem jött be annyira.

Boogie, Rico, Enzo24, The_Doctor, fustos!

Akkor kit ajánlotok?

boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2012. július 25. 08:38

Nehéz dolog ajánlani valakit, mert az elégedettség nagyon függ az egyéni ízlésedtől és az elvárásaidtól. Na meg a lány pillanatnyi hangulatától. Ha pl. Kriszta26 nem jött be, akkor Klaudia21 esetében sem több az esélyed, csak fifti-fifti. Ha esetleg kapsz egy barátságos kioktatást, lehet hogy soha többet nem mész még a környékére sem. Én pl. Linda22-t bátran ajánlom, de többen is írták már, hogy rossz hangulatú napját fogták ki, ők pl. biztosan nem fogják ajánlani. Persze az sem mindegy, hogy mondjuk tíz esetből csak egyszer nem volt felhőtlen a feeling, vagy pedig három próbálkozásból mindhárom alkalommal rossz szájízzel távozott a látogató. De az is igaz, hogy sokan egy rossz élmény után érthetően nem fognak ugyanoda visszamenni, nem adnak még egy eselyt. Az első benyomás mindig sokat számít. Próbáld meg esetleg még Puncica23-t, vagy Nórika26-t, illetve az idősebb korosztályból Tünde34, aki nagy valószínűséggel nem fog csalódást okozni. Tini Livi19 és WL is ajánlható, de az ő hirdetéseiket nem látni mostanában. 

Klaudia · Újonc (15 hozzászólás) · 2012. július 25. 12:03

Bencec!Milyen hozzászólásokról beszélsz?Senki nem írt rólam semmit.Miért lennék fekete listán?Írdd le ha annyira tudod,mert senki nem írt semmit.

skh · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. július 25. 15:30

Helló!

Ivett (23)-ról tud valaki valamit írni?  Néhány információt puncicáról is nagyon szívesen vennék.

Köszönöm.

zozozo · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. július 25. 21:30

nem

zozozo · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. július 25. 21:53

Klaudia 21 meg voltam vele elégedve telefonban korrekt volt utána a biztonsági ennyi a házszám annyi a házszám után korrekt szolgáltatás zuhanyzási lehetőség.Kriszta 26 valaki írta régebben leszedethetné az anyajegyeit én nem azt néztem :-) érdekes a stílusa de szintén meg voltam vele elégedve.Tünde 34 szintén pozitív + normálisan lehet vele beszélgetni is.Erika 37 szintén pozitív normális gondolkodással.

zozozo · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. július 25. 22:02

Barbi 18 velem ő is kedves volt és nem volt probléma odatette magá.

bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2012. július 26. 06:16

Kedves Klaudia,

amikor a gyanú legkisebb árnyéka felmerül, akkor általában listára kerül nálam az illető. Az előző napokba a neved többször felmerült.

"Hát a Jázmin és csapata,a Klaudia és csapata,Netti és Aliz is egy pár!Bár most vmi más nevet vettek fel!!"

"Klaudiánál még nem voltam a TOP3-ból, ezért is érdeklődöm - Hajrá, bátraké a szerencse! Nagy esélyed van rá, hogy meglepetésekben legyen részed."

ezek nekem a legkisebb árnyékok voltak, de ha benne vagy, akkor személyes tapasztalat alapján ítélnélek meg ;)

Téma indítva: 2010.02.25., 17543 hozzászólás összesen