Szevasztok Makktársak!
Eddig csak olvastam a beszámolókat, de ma elhatároztam, hogy írni fogok...mivel mindenki csak érdeklődik, de megbízható tapasztalatokkal ritkán találkozom.
Meglátogattam Jázmin19 -et, sajnos csalódottan kellett távoznom tőle. Az Univerzum mögött, a "gyümölcs" utcán rendel egy 4 emeletesben. Környék oké, telefonban a hangja kedves ami bizalomra ad okot, készségesen segít odatalálni is. Amikor odaértem egy rózsaszínű ruhában várt az ajtóban, még örültem is, hogy nem az ajtó mögé bújva engednek be. Nem fokozom a lényegre térek. *** modeálva *** odaadtam *** modeálva *** amivel kisétált a szobából úgy hogy rámzárta a szobaajtót, előtte még azért mondta hogy nyugodtan öltözzek lefelé! Leöltöztem, majd vártam hogy jöjjön. Meg is jött 2-3 percen belül, levette a ruháját de mikor rá szerettem volna hangolodóni akkor csak nyavajgott, hogy hideg a kezem, meg hideg a szám amikor egy kicsit foglalkozni akartam vele. Beszélgetéssel terelte a témát, közben egy nedves kendővel kezdte törölgetni a kapitányt...nagy nehezen rásarkaltam a dologra hogy vegye a szájába, de tipikus monoton mozdulatokkal kezdett el oboázni szépen kézzel rásegítve. Persze közben azért szólt, hogy nem szereti ha hozzá nyúlnak, júj még mindig hideg a kezem...
Na mondom innen hamar kell távoznom, megkértem hogy feküdjön a hátára, de mondta hogy ne érjek hozzá szájjal, mert nem szeretné ha nyálas lenne... Húzattam vele egy gumit, beraktam neki (még talán jó is lehetne) de akkor is lehangolt valami figyelmeztetéssel...mondtam hogy térdeljen fel, hátulról is beraktam, löktem rajta egy párat üritésig...
A lényeg, hogy utólag nézegettem a képeket, nagy valószínüséggel a képek valósak, de a szolgáltatás egy nagy semmi, lehúzás az egész!!!
Nem ajánlott kategória, még egy nagyon kezdő sem fog benne semmi élményt találni, ez egy nagyon átlátszó manőver volt!!!
Jó fogyasztást mindenkinek!