Szasztok.
Laura 24Röl tud valaki valami infót adni? Megbízható lány? Egyedül rendel? Köszi előre is.
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
spriccelek · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. szeptember 17. 16:16
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. szeptember 17. 16:27
Nemtom nem fogják kimoderálni,de akkor "felvilágosítalak"bammeg!
Van már évek óta a városban egy kis ***moderálva***mozdonyszőke csaj aki már hirdetett Jolánkától kezdve a jelenlegi Melindától az Irénig minden néven.(de az idén még nem b...szott) Egy kis összeaszott,mélynövésü,40kilós,kb 20-25éves nőszemély.Nem egyedül csinálja.Van egy kb 50éves néni is vele,aki a másik szobában el van bújva és zuhanyzás közben kiüriti a zsebeid.Ugyanis nagyon erőlteti a fürdést.Továbbá van még egy pitbull kutya is a 3.szobában,meg két nagy kandúr nem magyar bácsi is.Bár ők nem minden esetben vannak pont ott a lakásban,de tel.-on ha riasztják őket kb 1perc és ott vannak.Azért némi élményt szokott nyújtani.Hozzád vág egy gumit és azt mondja,hogy húzd fel és persze előbb állitsd fel magadnak a cerkát.Na mire ez egyeseknek sikerül,akkor közli,hogy lejárt a ZidŐ és megkér a távozásra.Ha ellenvetésed van,akkor valószinü jogot is tanult,mert olyan előadást tart neked a paragrafusokból,hogy IHAJJ!Ha esetleg te is tanultál,akkor az alvilági kapcsolataival próbálkozik,közben a vénasszony ugatásra biztatja a kutyát a másik szoba bezárt ajtaja mögül és valószinü megcsörgeti a két erős,barna fiatalembert akik elindulnak a közelből,hogy az ő kifejezésüket használva megb..szák azt a magyar szádat!
Becslésem szerint már kb 100-150embert tuti lehúztak így a városban.Volt itt hajdan egy Heineken Star nevü fórumozó,akit már rég nem láttam belépni. Na ő nevezte el a csajt GYULÁNAK! De könnyen felismerhetők a képei,hiába váltogatja a neveket.
spriccelek · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. szeptember 17. 16:52
Érdekelnem még Lara is ha tudtok valamit.
DvId · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. szeptember 17. 17:00
Hu bakker. Köszönöm! Azt hittem van valami hermafrodita a hirdetők között. :) De akkor ez nem takarja a valóságot. Köszi még1x
Fütyi · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. szeptember 17. 17:06
Sziasztok!
A napokban meglátogattam a Nati nevü hölgyet.
Kicsit félve mentem a megadott címre, mert azon az utcán van amiből bórt készítenek.
Egyedűl van, és kellet neki az olcsó albérlet, ezért rendel ott.
Nagyon kedves odaadó lány , teljesen kielégítette minden vágyamat.
Igaz kicsit nehéz időt egyeztetni , mert még tanúl, de megéri ajánlom nektek!
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. szeptember 17. 19:06
Ahhoz képest,hogy olcsó albérlet kellett neki,a fekete kanapé ÁrA kitesz kb 5havi lakbért.Meg olyan,mintha valami szálloda aulájában lenne.
Tollasmaki · Újonc (28 hozzászólás) · 2012. szeptember 18. 08:48
Léna non stop, Lara, Bia non stop, Niky, Regi érdekelne. Ha valamelyikről tud valaki friss beszámolót, hol rendel, légyszi írjatok! Fontos lenne minél hamarabb! Előre is köszi!
Fütyi · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. szeptember 18. 11:59
Kedves misterX és Fustos,a képek nem a lány lakásán készűltek.
Ha meglátogatnátok megtudnátok milyen a lakása, tul hamar itélkeztek!
Fustos, szerintem neked nagyobb a szád mint a tudásod.
Voltam már egy pár lánynál, olyan is akadt aki nem frankó, és még nem is hallottam róla tőled.
Ha mindent tudsz, akkor ez hogyan lehetséges?
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. szeptember 18. 12:45
Indítok itt egy kis játékot, mivel ez már vicc kategóriába esik:
"Keresd meg Gyulát" néven.
Szóval most melyik név mögött hírdet a Gyulus? Ki találja meg?
Nyereményt nem, csak elővigyázatos pénzspórolást tudok ajánlani!
kgabor · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. szeptember 18. 22:39
Sziasztok!
Új vagyok itt a chaten. De egy kellemes meglepetést szeretnék megosztani veletek.
Sok "rémhírt" hallottam a Ferenc krt-ról és az ottani lányokról. Ma meglátogattam ott 3 barátnőt (Niky, Bogi, Dia). Nagyon kellemes órát töltöttünk négyesben. A lányok nagyon dekoratívak, csinosak. Jó kedvűen fogadtak, végig mosolyogtak, nem az órát lesték hanem velem foglalkoztak végig. Én csak jót tudok elmondani róluk és többet nem fogok foglalkozni a rémhírekkel.
Sziasztok
kgabor · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. szeptember 18. 22:46
Szia!
Én Nikyről tudok nyilatkozni. Kedves, csinos fiatal lány, nagyon odaadó. Minden igényemet maximálisan kielégítette. Ajánlani tudom érdemes meglátogatni ;)
hoopáá · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. szeptember 19. 18:15
Sziasztok! Puncicáról mi a véleményetek? Szép arca van?
misterX · Kvázi-tag (100 hozzászólás) · 2012. szeptember 19. 18:32
No offens!
Csak megjegyeztem hogy pont ugyanerre gondoltam, semmi hátsó szándékot nem kell benne keresni.
Én spec ettől függetlenül meglátogattam volna :) viszont azóta sem látom a hirdetését, és mikor fent volt akkor sem sikerült elérnem telefonon.
Már abba is hagyta volna?
megmondó · Kvázi-tag (101 hozzászólás) · 2012. szeptember 19. 20:37
Sziasztok!
Nekem ez a beszámoló nagyon REKLÁM gyanús !!!!
De lehet, hogy tévedek :)
kispetya · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. szeptember 19. 22:56
Sziasztok! Regi 25 és Ivett 25 ről mit lehet tudni ? Megbizhatóak?
enzo24 · Kvázi-tag (120 hozzászólás) · 2012. szeptember 20. 18:07
szerintem meg nem gyanús
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. szeptember 22. 19:55
Hát!Édes,Drága,Kedves FÜTYI!!!
Hogy egyenes és huszáros választ adjak a kérdésedre!Ez pl nekem olyan nőies írásstílus!Én csak próbálok mindig hétköznapian és racionálisan gondolkodni.Bár tévedni én is tévedhetek!(mondta a sündisznó a gyökérkefén)Igaz csak egy-két részét néztem meg a filmnek,de vannak ismerőseim akik mentalistának tartanak.
Csak pár példa:
-Nagyon hülyének kell lenni annak aki kiadja a házát és 2hét múlva nem jön rá,mit csinál az a 2-3 hosszúcombú csaj ott!
-Milyen érdekes,hogy az egykori Letti címén(aki már szerintem abbahagyta,mert rég nem látni hirdetni)azóta is vannak csajok.
-Az itt hirdető kb 20-25csaj szinte oda-vissza ismeri egymást.Vagy jó,vagy rossz viszonyban vannak,de ismerik egymást.
-Álneveken próbálják itt a fórumon vagy reklámozni,vagy lejáratni egymást.
-Az új versenyzőknek kell a reklám.Általában regisztrálnak egy új néven és a hirdetés megjelenésétől számitott 1-2nap múlva(ha addig nem volt sok Ve NdéG)írnak egy szaftos beszámolót.Milyen jó,milyen kedves,nem nézi a zidőt stb.
-Akkor az is lényeges,hogy a valódi,ilyen szolgáltatást igénybevevő ember nincs valami sok.Nem nagyon van ilyenre zséje senkinek.Az egész városban szerintem nincs 100 ember aki pl egy héten kétszer megengedhet magának egy csajt.
-A korosztály is olyan 30 és 50évesek közé tehető.
-Rengeteg kiskorú is lóghat itt.De csak a matyit veri a képekre 15évesen.Honnan a francból lenne egy 10ese ilyen célra?A fórumra azért beírkálja a hülyeségét.
-Azért már valamennyire "embernek"kell lenni,hogy elmenjen valaki egy csajhoz!Érted?Egy 19éves hülyegyerek akinek már lehet volt valami élménye egy hasonló kislánnyal.De azért egy hivatásos 30as csajhoz csak úgy odaállitani,hogy b...sZni jöttem.
-Plusz még ha valami gond van és még támogató személyzet is van mögötte!Még azokkal is megküzdeni.
-Tudom van sok csaj akinek nincs,de a legtöbbnek van gorilla is.
IGAZ FÜTYÜLŐS??? Te már harcoltál ilyenekkel!Ha jól emlékszem egy régebbi írásodra.
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. szeptember 22. 20:05
FÜTYI!?
Hogy a francba adhat valaki saját magának ilyen hülye nevet? Jó hogy nem már F.a Sz nAk hívnak!!
boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2012. szeptember 22. 20:45
Én a helyedben nem csodálkoznék az ő választott nevén. A te nevedből sem arra gondolnak legtöbben, amire te azt annak idején kitaláltad.
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. szeptember 23. 11:46
Volt élményem benne sajnos! Anno én még megd**tam Gyulust, mikor kezdte a szakmát, bár ez itt most elég buzisan hangzik,
de aki tudja érti! :)))
Úgy alapjában véve jó teste van Gyulának, de ahová sűlyedt a kis retkes cigó az már a suttyóság legalja!
Szóval, visszatérve. Igen volt hogy a strigóval kellett ágaskodnom, de aki ilyen helyre megy az kalkulálja be ezt is!!!