Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2011. június 26. 10:02

HI!

Fogalmazzunk úgy,hogy minél több***moderálva***annál kedvesebb és érdeklődöbb.Mint már emlitettem nem tinilány ahogyan az adatlapján olvasható.Mondjuk ez jellemző mindegyikre,hogy fiatalabbnak adja magát.Inkább az a rosszcsont anyuka stílus.A szája kívánatos,de átlagos teljesitményt nyújt vele.Állítása szerint a fiatal fiúcskákat szereti akinek nagy a "tehetsége"!:-)Ha hallja a tel.-ban,hogy vmi vén kecskével beszél azt lerázza.Én a lábától a feje búbjáig megöntöztem a fehér áldással!Kielégitő volt az élménybeszámoló?

Kis csávó · Lelkes újonc (217 hozzászólás) · 2011. június 26. 12:24

Sziasztok skacok! Nem értem a Léna 25-tel való vagdalkózást?! Lehet hogy nem épp 25 éves de elbújhat sok nő melette! Ha mindenki ilyen jó  ***moderálva*** lenne ebben a városban igen csak jó lenne! Szerintem mikor nincs egy házban lenyúlás jó körülmények vannak csak akkor ez egy pozítivum! Most az hogy kivel milyen a jó együttlét az mindenkinél más,ki mit szeret! Csá!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2011. június 26. 19:30

Jól van na!!!Bocsánat Léna!Gondolom Te is olvasgatod a fórumot.Semmi sértőt nem írtam semmit,csak a tényeket.Meg válaszoltam a kérdésekre amit pl Gróf Kurátor tett fel.

Johny Gold · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. június 27. 00:42

Szóval elég régóta olvasom a fórumot,járok lányokhoz és azt hittem nem fog előfordulni velem az hogy lehúznak!! Először is DALMA 21 kerülendő messziről ne is hívjátok!!!
Előttem leírták már hogy mit is csinál!! " Szerencsére csak a ***moderálva***bánta"!! Volt már olyan hogy az ajtóból fordultam vissza! De most én is beszoptam a nagy pélót! Azért regisztráltam hogy ezeket elmondva segítsek! A másik meg hogy DALMA 21 remélem veszel a ***moderálva***egy normális telefont amin 5 perc nem félóra!!!!!
Maya,Gina,Lilla,Laura akiknél voltam többször is megbízhatóak de ezeket is említették már a makktársak!
Szóval kerüljétek a ***moderálva*** teret!!!

kukori23 · Újonc (15 hozzászólás) · 2011. június 27. 14:19

Sziasztok!
Kingus, Noémi, Beáról tudtok valamit? Volt már valaki náluk? Kiket tudnátok ajánlani a fiatalabb kategóriákban, akik nem vernek át?
Előre is köszi!

g.g · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. június 27. 19:26

Én hírdető vagyok! 1 normális nőnek tartom magam, nem vagyok lehúzos és hasoló, én is a***moderálva***téren vagyok! Ezért kérlek benneteket, hogy ezt a környéket ne 1 hülye picsa után itéljétek meg! Dalma! neked meg annyit mondanék, hogy nem kellett volna erre a környékre költöznöd ha ***moderálva***!! Sok normális lány probál ***moderálva***.***moderálva***

ilko · Őstag (786 hozzászólás) · 2011. június 27. 21:48

Hi!

Én nem voltam nála (merthogy Nyíregyháza nem a közelben van:D), de ha alaposabban megnézed a képeit, teljesen egyértelmű, hogyinkább 30on túl, mint innen. Csak mondjuk van, aki nem titkolja ezt. Nézd meg a kezét és a lábait, tiszta sor.

meekrobee · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. június 27. 21:56

Sziasztok

Úgy látom, hogy Dalma vagy a managerei minden negatív hozzászólást moderálásra küldenek.

Az igazságot mért kell moderálni???????

Simán ki kell írni, hogy melyik szám alatt dolgozik és az messziről kerülni kell!!!!!!!!!!!!!

További jó ribizlizést mindenkinek, ja és DALMÁT KERÜLJÉTEK.

KP74 · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. június 28. 08:44

Sziasztok!

Vandáék dolgoznak most, volt már hogy nincs aktív hírdetésük, de elérhetők voltak, van esetleg számotok?!

Üdv

Vanda19 · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. június 28. 11:36

Sziasztok!

Szerteném kedves régi és leendő vendégeim tudomására adni hogy a héten dolgozom utóljára!

Mindenkinek jó és gondmentes ribizlizést!

Vanda

g.g · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. június 28. 14:20

3szám

Vanda19 · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. június 28. 14:47

Szeretném kijívítani magam a héten vagyok már csak elérhető

kit · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. június 28. 16:56

Szeretném megosztani a Friderikával kapcsolatos "élményeimet", már csak azért is, hogy nehogy valaki odatévedjen.

Hirdetés alapján kellemes fotó, telefonban kellemes kislányos hang. Rendelés a Ferenc krt 22. alatt.

Tapasztalatok: 

1. A beígért közös zuhanyzás nincs, a törölköző gyanús

2. Le sem vetkőzik, törölközőben van

3. Odaadja az óvszert, hogy vedd fel

4. Mint a hülye úgy rángatja a brét-inkább kellemetlen, mint élvezetes

5. Kb. 5x hívják közben (gyanítom, hogy megbeszélt hívások, mert sem előtte, sem utána nem keresik)

6. Nem hajlandó franciázni, mert ő így szokta csinálni

Eredmény- feleslegesen kidobott pénz.

Azóta más néven is hirdet, de az alakjáról fel lehet ismerni. Kerüljétek, mert csak a lehúzásra megy. Ha valakinek volt már vele pozitív élménye, akkor kérem ossza meg.

kit · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. június 28. 17:01

Egyébként sajnálom, hogy csak most tévedtem a fórumra, megúsztam volna egy kellemetlen actiont.

Krisztát Borbányáról, és White Lady-t a Mező utcáról csak ajánlani tudom, igazán kedves, tettrekész mindkettőt.

bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2011. június 29. 05:55

Mikor utoljára voltam nála (egyik szerda), mondta, hogy tegnap nem dolgozott egész nap, ma csak délután és a héten már nem is fog, mert más dolga van.

Gondolom Gróf úr, nem egész nap fényesíti a br.t ;)

KP74 · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. június 29. 09:19

Sziasztok!

Vanda, itt a forum üzenőrészen elküldenéd a számotokat?!

Köszi

KP74 · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. június 29. 09:42

Ja időközben rájöttem, hogy itt ezen a felületen ezt nem lehet! Majd máskor!

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. június 29. 12:52

Ne tedd ezt Vanda! :) ... Vagyis sok sikert a továbbiakban is.

Heineken star · Kvázi-tag (119 hozzászólás) · 2011. június 29. 13:04

Szia KP74!

Remélem menni fog a telszám megfejtése. A "titok" annyi, hogy a telefon számbillentyűjéhez tartozó alfabetikus karaktert írom le.

Nekem ez Vanda legutóbbi száma:

t-mobile/tdm-jdwg

Minden jót!

Heineken star · Kvázi-tag (119 hozzászólás) · 2011. június 29. 14:53

Szeva Gróf Kurátor!

Nem szeretnék kötekedőnek tűnni, de egy kicsit kifejtenéd bővebben Lénával kapcsolatban az ingatag hangulat miben voltát a fellépése közben? Mit kell ezalatt értenünk? Vagy ha még azóta jutott eszedbe száz és száz szebbnél szebb gondolat - hogy a költőt idézzem - vagy egyéb megosztandó információ a hölggyel kapcsolatban, azt ezúton is nagyon megköszönöm!

Ugyanis gondolkodom Lénán, de még megvárnám vele a válaszod!

Ja még valami... Ginát te mostanában el szoktad érni? Vagy csak én vagyok türelmetlen és kevésbé kitartó?

Téma indítva: 2010.02.25., 17378 hozzászólás összesen