Sziasztok! Nah múlt héten sikerült eljutnom White Lady hez. Eszméletlen élménnyel távoztam. Nem azt mondom, hogy olcsó volt, de kegyetlen jó. A ház tökéletes, komfortos a célra. Egyedül van, jó társaság. Mindent az előre megbeszétl dolgok alapján csinál. Kedves, nem néz sose az órájára. Nagyon érti a dolgát, és kegyetlenül jól néz ki. Annyit tudok csak javasolni, hogy próbálkozzatok az elérésében, mert megéri hozzá elmenni.
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
marq · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. június 29. 17:12
fickó32 · Újonc (34 hozzászólás) · 2011. június 29. 20:24
Helló.
Érdeklődnék én a Viki(30) nevű lányról. Tudtok róla valami infókat adni?
Előre is köszönöm.
Üdv: fickó32
KP74 · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. június 30. 15:45
Köszönöm a számot Heineken Star, sok sikert Vandáéknak a civil élethez!
szap · Újonc (14 hozzászólás) · 2011. június 30. 16:57
:)
Nagyon sokan fényezitek WL-t. Nem akarom annyira lerombolni a szenvedélyét annak, aki még nem volt, ellenben első alkalomra ne számíts 10/10-re. Nekem elsőre 10/4 volt. Jó a csaj, s mostanában keveset vagyok a piacon, de a fóromból kiderül, h nehezen elérhető. Nos! Ez nem jó jel!
:)
bencesex · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. június 30. 18:51
MINDENKINEK: DALMA és a többi név ami fut KERÜÉJÉTEK, írtam nem egyszer de minden nap több és több embert húz le, a ***moderálva***VAN van a szája felett egy piercingje, és legfőbb AZ ALAKJÁRÓL IS FEL LEHET ISMERNI MOST IS A MAI NAPON IS 3 NÉVEN VAN MEGHÍRDETVE!!!!
HÁNY EMBER FOR MÉG ELMENNI ÉS ELBUKNI A ***moderálva***???
bencesex · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. június 30. 18:54
FRIDERIKA, VIRÁG DALMA, és KITTI mind ugyan az a csaj a ***moderálva***, a lehúzós basszus emberek kerüljétek a testéről is meg lehet ismerni!!!!
SENKI NEM HALGAT és legalább 10 ember írt már róla hogy lehúzták!!!!
pitty · Újonc (31 hozzászólás) · 2011. június 30. 19:09
Hali szap wl -nél én elsőre 10/10 adtam már sokat voltam nála de mindíg 10/10az állás nehezen lehet elérni ,de én megbeszéltem vele ha hívom előre üzenek sok sikert.
g.g · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. július 02. 12:47
TAKARODJ EL DALMA!!!!! A KÖRNYÉKRŐL!!!!!! MERT RONTOD MÁS IMIDZSÉT! MÁSOK IS LAKNAK ITT AKIK BECSÜLETESEK! LE JÁRATOD A KÖRNYÉKET!!! TAKARODJ EL!!!!
g.g · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. július 02. 12:56
fiúk!ha ez a Dalma ezt csinálja jelentsétek föl a rendörségen! ő mindent megcsinálhat? ne hagyjátok magatokat!
bencesex · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. július 02. 17:37
Hogy jelentsük fel? Oda megyünk mert akarunk valamit amit nem szerenénk ha mások tudnának most már meg híreszteljük hogy ezért feljelentettünk valakit?
bencesex · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. július 03. 11:49
Figyeljetek amit írok most is moderálásra küldte valószinüleg Dalma, Virág, Friderika vagyis Kitti mivel mind ugyan az a csaj, Lehúzós kerüljétek nem egyszer mondtam, a Május téren van, meg lehet ismerni a testalkatáról, sokan írták már hogy lehúzták őket, emberek ne mennyetek már oda.
aligbolond · Újonc (40 hozzászólás) · 2011. július 05. 09:04
Sziasztok!
Annyi mindenkiről olvastam már itt, de valahogy VIKI-ről nincs információ. Véletlen? Vagy senkinek nem sikerült még elérnie?
Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2011. július 05. 12:59
Sziasztok!
Liza nevű új lányról vkinek van infója? Tetszik, de jó lenne vmi biztos ajánlás! :D
Köszi!
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. július 05. 20:34
Cső!
Warning! Megláttam a Virág nevű lányt és megörültem, hogy hátha visszajött az a szép bögyös kis tündér.
El is mentem a címre, erre a kis nyeszlett Gyula nyitott ajtót. Vazze, mondom. Te meg itt ***moderálva***
Váltig állította, hogy ő nem az, ő most jött haza külföldről...stb. Na de Gyula kérlek! ***moderálva***
valami kutyát is beszerzett, de lehet hogy a nanó kaparászta a másik szoba ajtaját.
Kedves Szerkesztőség! Nem lehetne ezt a lányt kitíltani az oldalról. Csak rontja itt a levegőt! Köszönöm!
kit · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. július 06. 16:58
Sziasztok! Lettiről tud valaki vmilyen infót?
Ajánlott? Kerülendő?
Előre is köszi!
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. július 06. 20:59
Kérlek szépen, Letti egy karvajorrú 155 cm magas etnikum.
Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2011. július 06. 21:51
Ráadásul Lettike Drága önimádó,nagyképü bunkó,aki a lehuzástol és lopástol sem riad vissza.
kukori23 · Újonc (15 hozzászólás) · 2011. július 06. 22:22
Roxi(19)-nél volt már valaki?
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. július 07. 10:49
Kérlek alássan, Roxi ***moderálva***
Igaz hogy fiatal, de nagyon ***moderálva***.
Ráadásul bunkó!
nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. július 07. 19:03
Kedves Gróf Úr!
Szeretnék Veled priviben "találkozni", ha részedről ez elfogadható. Mert...
"Ne akard a Nőt még csak megpróbálni sem megérteni-kiismerni..... Működj vele csak úgy és addig közre, amig az neked flash. Ha ezt nem érzed, tipegj el."
nicknévkukacsavanyúdéligyümölcsail
Részemről a köszönöm kevés lesz, de mással nem szolgálhatok.