Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 16. 12:56

Roxi 19?? Aképek alapján nem ajánlatos, mert ugye te is látod,hogy cigány..Akkor minek kérdezed?? Ennek ellenére még megkockáztatod??  Ha elszedik a cuccod közben, meg is érdemled ..  :)

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. július 16. 17:51

Na! Gergely, ha kidobja érdekel egy ***moderálva***(lány, ork, indián) jobb oldalon beírod a lány nevét a keresőbe, és kidobja a rólla szóló véleményeket, ha vannak. Te se mentél volna "Gyulához" ha visszaolvastad volna a kommenteket. Ha ennyire tele vagy, menj át Debrecenbe, és ne itt sz@rakodj, ezen a szeméttelepen.

Ha gondolod segítek, de kell hogy tudjam a típusodat!

Maradok moderálva: A fütyülős

pitty · Újonc (31 hozzászólás) · 2011. július 16. 19:35

Ma voltam LÉNA nevü hírdetőnél megkell írnom a sok idiótának GRÓF  meg a többi lehet pénzed ha eszed nincs ez a nő egy fantasztikus alkattal rendelkezik ,igaz nem vállal be mindent,de azt keressétek másnál itt az érzékiség korrektség finom harmónia tiszta lakás jó környezet ,mi kell ennél több, biztonság.Vannak hírdetők ahol örülhetsz ha épségben kiérsz a kocsidhoz.Na ez nem az a hely.

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2011. július 16. 20:39

Szasztok!

A Roxi csajszi,mint kiderült a tel.-ban anyámmal lakik egy lépcsőházban.Felhívtam,beszélgettünk 5percet kb és mikor kimondta a címet azt hittem besz....rok!Ma délután voltam Mamit meglátogatni.Ebéd,süti ilyesmi.Közben azon röhögtem,hogy mi lenne ha lefelé a lépcsőn találkoznánk.Kicsi ez város.

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2011. július 16. 21:20

Amúgy olvasgatva a fórumot látom még mindig aktiv az a kis Feri krt.-i fíreg!Vki elintézhetné már végre.Én is voltam már nála kb egy éve.Velem úgy ahogy végigcsinálta a dolgát.Akkor Kamilla néven futott.Az a fajta vagyok aki nem megy el 10másodperc alatt.Nyelte a dákót rendesen,de szerintem megunta és nekem azt adta elő,hogy hívták tel.-on és neki most okvetlen el kell menni vhová.Elkezdett kitessékelni a házból.Én viszont még bejártam a lakás minden helységét.A konyhától a 3szobáig.Az egyik viszont be volt csukva és valaki köhintett odabentről mikor rángattam az ajtót.Még mikor lent vártam a ház előtt azt mondta,hogy ő is úgy jön oda és az utcán találkozunk.Mivel az arca a képeken takarva volt nem ismertem fel amikor elment mellettem egy nagy darab 50körüli nővel.Akkor vehettek szemügyre.Felmentek és letelefonált,hogy menjek fel a 6.ra.Kérdem,hát te mikor mentél fel?Ááh!Nem érdekes.Gyere fel!Mivel nem szoktam akármitól besz...ni felmentem.A vénjány elbújt az egyik szobában,mi meg nekiláttunk.Mivel hallhatta a beszédemből,hogy eléggé határozott vagyok és 190cm,100kg stb nem mert kijönni a szobából amig fürödtünk.(nadrágom zsebét megnézni ugye)Utánna sz...pott vagy 10percet és akkor hivták(gondolom a zöregjány a másik szobából).Eléggé be volt sz...rva mikor elkezdtem járkálni a házban.Csak úgy visongott.De végül otthagytam.Ja,ez még a Kossuth utcán volt.Azóta már a Feri krt.-ra költöztek.

Amúgy egy-két jó tanács a makktársaknak:  Én mindig felírom a pénz sorszámát ami nálam van.Már a tel.-ban megpróbálom megérezni az esetleges veszélyt.Mindig hagyom,hogy inkább a csaj beszéljen és ne én kérdezgessem.A város minden zeg-zugát ismerem és a ha megmondja a címet nekem abból is sok lejön.Ha hallok a tel.-ban háttérzajt,gyerekhang,másik csaj,esetleg férfihang már gyanus.Több telefonom is van és azokról is felhivom elváltoztatott hangon meg más szavak használatával.Ha akkor már mást beszél inkább hagyom.

Ez a kis fíreg nem olyan veszélyes nehogy azt higgyétek!De nekem nem ér annyit,hogy bajba kerüljek miatta.Írtam már párszor róla és biztos vagyok benne,hogy egyszer majd meg b...sza vki f...sz nélkül.Egyszer mindennek eljön az ideje ugyebár?!Pl.Gina is abbahagyja.Örökké semmi sem tart.Párszor láttam is már a városban a kisfírget a vénjánnyal.Nemtom ki lehet neki.Az anyja biztos nem.Lehet van vmi kanegér is teli önbizalommal,hogy Ő a nagy strigó,de hát.....

Na!Jó!Megyek az egyik bejáratott barinőmhöz!    Szevasztok!

Gergely · Lelkes újonc (88 hozzászólás) · 2011. július 18. 15:07

hello mindenkinek tegnapi nap voltam white lady-nél és megkell hogy mondjam nagyon jól éreztem magam vele igaz telefonon nehéz elérni de megéri egy kicsit ***moderálva***volt de nagyon megérte és máskor is akarok menni hozá.

a parkolás ingyen van jól megközelithető helyen a lakás tiszta rendezet és csaj tényleg az aki a képeken szerepel nem lehuzos csaj az órát nem figyeli minden tizpercben és mivel én tuléptem 20-percel az időmet nem sietettet mondta csak nyugi semmi gond.

a megérkezéskor fent a lakásajt ajtóban fogadot vaditó szexi fehénemüben beléptem a lakásba mondta menjünk fürdeni ami közös volt nem csak én hanem ö is beszált zuhanyozni és már feláltam keményen és meg is lett az eredménye.

a szertkezés után még jól elbeszélgetünk és utána én mentem is.

ez a csajt mindenkinek csak ajánlani tudom mert én magam visszajáró ***moderálva***leszek nála.

üdv Gergely

freddy · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2011. július 18. 18:59

Meguntam a keresgélést :) változtassunk a szokásokon. Lányt keresek érzéki együttléthez, várom a jelentkezőket. Manager mentes, önállóan dolgozni tudó, kedves hölgyek jelentkezését várom. Profizmus nem feltétel, hely szükséges, számnélküli hívást fogadj. Pályakezdők és alkalmi vállalkozók jelentkezését is várom. Kapcsolatfelvétel itt, igény esetén emailcímet adok.

Scepti · Újonc (39 hozzászólás) · 2011. július 19. 13:29

Freddy!

Nem hiszem, hogy meguntad a keresgélést, de poénnak jó :)

Rég nem jártam itt. A múlt héten megnéztem a lányokat, személyesen is. A színvonal nem sokat javult, de a pozitív befolyásolás érdekében mondjuk azt, hogy mégis. Azért találtam olyan valakit, akit tudok ajánlani: Reni(19)

Hajnali 08.30-kor hívtam, felvette és fogadott. Csinos, fiatal, sztem nemroma. Cici szilikonos, túl szép :) Végig kedves volt, a feeling és a ***moderálva*** rendben. ***moderálva*** Semmi ostoba szöveg, smasszer, lehúzás. A lakás rossz helyen van, a Gambler épületében(!) és bár viszonylag tiszta, valami mégsincs rendben a higiéniával - a lány költözni fog.

A nevére keresve nem találtam hozzászólást, így nem tudom másoknak mi volt a tapasztalata.

Kösz Reni! Kösz videkilany.hu!

Scepti · Újonc (39 hozzászólás) · 2011. július 19. 13:29

Freddy!

Nem hiszem, hogy meguntad a keresgélést, de poénnak jó :)

Rég nem jártam itt. A múlt héten megnéztem a lányokat, személyesen is. A színvonal nem sokat javult, de a pozitív befolyásolás érdekében mondjuk azt, hogy mégis. Azért találtam olyan valakit, akit tudok ajánlani: Reni(19)

Hajnali 08.30-kor hívtam, felvette és fogadott. Csinos, fiatal, sztem nemroma. Cici szilikonos, túl szép :) Végig kedves volt, a feeling és a ***moderálva*** rendben. ***moderálva*** Semmi ostoba szöveg, smasszer, lehúzás. A lakás rossz helyen van, a Gambler épületében(!) és bár viszonylag tiszta, valami mégsincs rendben a higiéniával - a lány költözni fog.

A nevére keresve nem találtam hozzászólást, így nem tudom másoknak mi volt a tapasztalata.

Kösz Reni! Kösz videkilany.hu!

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. július 19. 20:56

Most az előző hozzászólásokat ki, és miért moderálta?

Itt akárki akármit moderálhat, semmi miatt is? Én írtam már Reniről korábban. Hova lett?

Továbbra is várom a fiatal lányok jelentkezését. Ide is írhat, vagy mittudomén!

Csá!

Scepti · Újonc (39 hozzászólás) · 2011. július 20. 08:25

Érdekes a moderálás, valószínűleg a konkurencia tünette el. Vagy a kódolt how much infó miatt van vele gond :)

Mindegy, Reni jó!

Közben megtaláltam az előző hozzászólásokat is róla, minden úgy van.

P.B · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. július 20. 15:47

Sziasztok!Nem nagyon vagyok egy állandó forumozó,de gondoltam megosztom veletek az egyik kellemes élményemet! A napokban ellátogattam Liza 21-hez,a telefonban nagyon szimpatikus hanga volt.Elmentem hozzá,az a hölgy fogadott aki a képeken van,aranyos volt,ásványvízzel,kólával kínált,zuhanyzás,a szobában gyertyák. A lakás  átlagos a csaj aranyos és a munkáját is jól végzi! Egyedül volt a lkásban,ami számomra nem egy lényegtelen dolog!!!!korrekt volt,végeztünk,aztán beszélgettünk,nem zavarta az időtúllépés sem!Én nagyon elégedetten távoztam tőle!Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Vikiről valaki valami infót tudna adni??? mert szerintem ő lenne nekem a következő.....:)

tekergő · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. július 22. 13:01

Valószínű...

Törölt felhasználó · 2011. július 22. 15:06

Bingo :)))

Gergely · Lelkes újonc (88 hozzászólás) · 2011. július 23. 10:23

nem értem miért kell minden egyes beszólást móderálni azért fórum hogy megosszuk egymásal a tapasztalainkat a lányokról nem?,vagy ez nem is erről szól?akkor ez minek van?

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. július 23. 14:35

Hali!

Valaki volt már Barbinál. Ill. a sarkantyúnál rendelő Bea érdekel, aki elvileg Biával dolgozik.

Régi lányok, új köntösben, vagy új lányok előnyös fotókkal?

Hírdetők kíméljenek! :)

Maradok moderálva: A fütyülős

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2011. július 23. 16:16

Barbit felhivtam kb 2hete,lényegében semmit nem akar ***moderálva***  és Lettivel rendel, ezért nálam a messzire kerülendö kategória.Bea szerintem nem is létezik,soha nincs ha megyek csak Szofi,Bia meg esetleg Kriszta.

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. július 23. 18:09

És tudsz ajánlani valakit? Nem muszály itt hírdetnie. Pl. elakartam menni Masztikához aki a Piroslámpán hírdette magát.

A képei nagyon igéretesek voltak, de nem sikerült elérnem. Akik itt hírdetnek már "öregek".

bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2011. július 23. 22:19

Sziasztok, ismét jártam WL-nél, eddigi legjobb formáját hozta. :) Ezerszer köszönöm Neked a felejthetetlen perceket, remélem hamarosan újra találkozunk. ;) Üdv: Bencec

haliho · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. július 24. 02:01

Még egy embert behúzott a csőbe ez a kis ... """ Szia! Kitti vagyok. Telefonszámom: +36 30 635-""" ő az, a már hallott, zuhanyzós-gumis-f.verős story. 

Valaki mondjon valami okosat mit lehet vele csinálni sok pénzről van szó!!! Rendőrség???  szerintetek???

Téma indítva: 2010.02.25., 17386 hozzászólás összesen