Köszönöm szépen! Akkor felejtős...
Köszönöm szépen! Akkor felejtős...
Sziasztok! Aproban hirdető Piros nevezetű hölgy csaló! Messzire kerülni, kamerás szolgáltatást szerettem volna, előre utaltam aztán letiltott, kerülje mindenki!
Sziasztok. Az apróban hírdető Blankáról tud valaki valamit? Volt már valaki a vendége?
Ő engem is érdekelne.
Sziasztok!
Melikéröl várnék véleményeket privátban!
köszönöm előre is!!;)
Én kétszer voltam vele, mindkétszer autós kaland volt, ügyesen xaxizott, kutyusban is jó volt pakolni neki, kellemes fenek van. Bár Grétinek még jobb. :P :D
Lemaradt egy e, bocsi. :D
Nyugodt szivvel
Sziasztok Niki 34 rol valakinek velemeny? Privibe johet
Sziasztok! Én is szívesen fogadok információt a hölgyről.
Sziasztok! Erika 45 illetve Valentina 34 érdekelne, ha bárkinek van valamilyen infója kérem ossza meg, akár privátban is! Előre is köszönöm
Sziasztok! Barbikáról van valamilyen vélemény/ tapasztalat? Előre is köszi
Az apróban hírdető Laurával találkozott e már valaki aki megosztaná tapasztalatait.
Sziasztok! Laurával kapcsolatban, pontosan így van ahogy ez le van írva. Nem ajánlom senkinek! Ne dőljetek be neki! Csalódás fog érni ha mégis mellette döntesz!
Ezt a " következő vendégnek a fülem hallatára ad 10 perccel későbbre időpontot" van aki megkajálja? :) Azt a hívást szinte mindig a barát/ barátnő csinálja, hogy lekoptassanak.
Sziasztok Niki 34 rol valakinek velemeny? Privibe is johet
Lara 20 info jőhet privátba is
Köszi az infót.
Sziasztok Loláról semmiinformaci nincs . Volt valaki hozzá? Nagyon retus kepei vannak …
Szandra 54 ról tudtok e valami jót mondani