Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. július 31. 19:28

Hatas! Mintha némi iróniát vélnék felfedezni az írásodban. :-) De a Te hsz-aidat épp ezért kedvelem. Egyébként egészen jó volt gumiban az F. Sajnos le kell, hogy lombozzalak, a KF "zacskóval" feláras, de én azt is kértem.

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. július 31. 19:36

QC! Elég nagy átfedéssel pontosan ezt gondolom én is. Ha a srácok izmozni akartak, hát tegyék. Nekem is jó volt olvasnom. Olyan, mintha egy boxmeccset "néztünk" volna. És valamikor csak szurkolni is szeretünk. Nincs ventilátor felétek? :-) Ezt hogy bírjátok ki? :-) THX, hogy írtál!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 31. 22:11

Helló

Már azóta beszereztek sokan ventillátort, mert ott nagy százalékban olvassák a lányok a fórumot, és rengetegen megszívlelik a leírtakat. 1-1 elégedett vendég beírása a fórumon sokat lendíthet az üzleten. De sajna nálatok nem látnak az orruknál tovább, és a pillanatnyi kilopott néhány ezer Ft. többet ér, mint a hosszú távú tisztességes üzlet. Persze tisztelet a kevés kivételnek, ők úgyis tudják.

Jelenleg meg sajna ventillátor nélkül is nagyon jól ki lehet bírni a kánikulát...

Üdv

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. július 31. 22:53

Na az előző hozzászólásom minek ment moderálásra?

Grrrrrrr

bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2011. július 31. 23:40

Sziasztok,

szerintem azért, mert az aljára azt írtad, hogy "Moderálatlanul" :)

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. augusztus 01. 08:03

Hi!

Áh, nehogy azt hidd, történtek velem is nagyon kemény dolgok Pécsen. De normális stílusban is lehet írni kritikát, nem?

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 01. 11:25

Túl színes lett, és valakinek bántotta a szemét.

:-)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 01. 11:29

Ennyire durva, mint Nyíregyen? A lopások, a pitbull, a lerövidített 60 perc?

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. augusztus 01. 14:37

Lopás "csak" egyszer volt, de a lerövidítés több helyen is. Ezenkívül számtalanszor előfordult (mármint amíg nem voltak infoforrások egymás közt a neten, hogy hova érdemes menni), hogy megbeszéltünk valamit, aztán nem sikerült a hölgynek felvennie a telefonját, aztán nem az fogadott, aki a képen volt stb.stb. De én pl pont ezért becsülöm meg azokat, akik
 normálisak, kedvesek és korrektek. Azt pedig amúgysem igazán értem, hogy mi is az, hogy egy nő ronda. Én eleve nem írok ilyesmit soha, merthogy a szépség marhára relatív fogalom, tehát aki nekem nem jön be, az lehet, hogy másnak nagyonis. Kritikának csak objektív dolgokat szoktam írni, szubjektívet soha!

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. augusztus 01. 14:41

Illetve pontosabban lett volna lopás, hogy korrekt legyek, mert nem szoktam ettől zavarba jönni, ugyanis mindig ellenőrzöm megvan-e minden zsé és egyéb (ha olyan a környezet) távozás előtt, és addig nem voltam hajlandó elhagyni a kérót míg vissza nem kapom ami az enyém. Mivel a csaj rgyedül volt a lakásban, nem mert ellenkezni különösebben...

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2011. augusztus 01. 16:13

Sziasztok!

A nagycickós Natasával volt már vki? Milyen? (egyszer már asszem kérdeztem, de igazán nem kaptam választ)

És az új lányok? (ha egyáltalán újak :D ) Mint pl. a moonfatime gmail-el hirdető lány? Ha vkinek van tapasztalata írjon!

Köszönettel.

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. augusztus 01. 17:37

Menjetek el Renihez biztosak lehettek benne,hogy ő fogad majd benneteket! Az ilkó példáját követve, leszek én is olyan ÁjjÁas, hogy a csajom mellett még elmegyek egyet üriteni Renikéhez :) majd beszámolok róla,hogy milyen volt, és igérem leirom az igazat.Az igaz,hogy annyit baszogattam már szegény lányt, hogy eljött az ideje élőben is kipróbálni.Már nagyon várom, hogy betegyem a macit a málnásba. :)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 01. 22:41

De mégis Nyh-hoz képest csend és nyugi van, itt már az számít lassan hírnek, ha nem lopnak meg, vagy "csak" 45 perc után penderítenek ki, a fórumnak sincs visszatartó ereje...

És ismét tisztelet a kivételeknek.

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. augusztus 02. 00:05

Kösszke, legalább tudom, hogy valaki jól szórakozik. ;-) Az infó hasznos volt, akkor úgy néz ki más szilikonos mellű csaj után kell nézzek... Még mielőtt valaki beszólna, semmi bajom nincs a Renivel, de csak akkor megyek hozzá, ha szop gumi nélkül!

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. augusztus 02. 19:05

Nem biztos, hogy pontosan értem a gumi nélküli fr témát ennyire súlyosan.

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. augusztus 02. 20:43

Érdekes, azt gondolná az ember, hogy nem érdemes, merthogy közel van Debrecen, és átszoknak oda a vendégek...

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 02. 22:01

Hát pont ez az! Mennyire elvetemültnek kell ahhoz lenni, hogy még ez is hidegen hagyjon valakit. Egyszer úgyis elfogynak a balekok, aztán kopp...

A vendégek meg tényleg át fognak szokni.

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. augusztus 03. 19:23

Az apróban hirdető Jázminról, Jenifer. -től, tudtok valamit?

A Nicole nevű fekete hajú csaj képe ugye kamu? Ha igen, nem tudjátok honnan van a kép, mert tök jó csaj. :D

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 04. 09:29

Elnézést kérek a tegnapi vendégemtől, valoban nem voltam toppon,Ha kapok lehetőséget jóváteszem!!

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. augusztus 04. 17:00

Hi Hatas! Jázmin hangra nagyon kedves, intelligensnek tűnik. ***moderálva*** Az erős emberünkről elnevezett utcára viszont én nem megyek. Ezért személyes tapsztalat nincs. Ha nem ott lenne, már régen kerestem volna. Jeniferről van korábbi megelégedett beszámoló. Nicole a képen "nagyon ott van", ha köldöktől felfelé nézed. Élőben én képtelen voltam azonosítani a képen láthatóval. Nem mondom, hogy nem ő az, de nekem nagyon kellett erőlködnöm. Ha az arcáról adnának egy képet, és az utcán kellene kiválasztani, én elvéteném.

Téma indítva: 2010.02.25., 17389 hozzászólás összesen