Üdv Mindenkinek. Egy kis beszámolót szeretnék megosztani veletek . Hosszú kitartás és telefonos próbálkozás után sikerült elérnem Léna 25. Sajnos utána olvasva nem sok infó volt róla. A mezőutcán található a rendelő könnyen lehet parkolni mind a két oldalt. . Bejutás szokásos módon történt. .A lakás szép , a célnak megfelelő, minden adott ami kell. Léna 25 :Magas fekete hullámos hajú leányzó, Zöld szemek. Egy kicsit olyan távolság tartó, maga az összkép elfogadható , Nekem Gréti 21 magasan a legjobb ,talán azért is voltam egy kicsit csalódott . Lehet magasra tettem Léna 25 nél a mércét. Megtörtént az infó csere miért is mentem ami alap 30 perc masszázs 12 kavics . Amiben a végén van egy kézi befejezés. Lénán egy fekete testnadrág volt ,ami kiemelte a fenekét , és a vékony kis tangát amit alatta viselt . A felső egy rövid póló volt , a célnak megfelel. a masszírozás alatt sokat beszélgettünk ,mint kiderült ő már dolgozott a sólyom utcán is. Viszonylag jól ment a masszázs de azért ez a könnyű kavics szerzés neki nagyon tetszik mint kiderült. Azért elégedett az adottságaival ,és ezt ki is használja. Sablonos frissítő masszázs után jött a befejezés , amit finoman és érzékien kezdett , viszonylag engedte magát simogatni, de a bugyiba nyúlás az tabu volt. Az látszott rajta ,hogy tetszik neki a kemény és nagyobbacska farok, az ujjai finoman mozogtak , kérésemnek eleget téve azt mondanom se kell plusz kavicsért amit ki is jelentett átértünk a franciára. Ami inkább részben volt az mert jobban kézzel dolgozott mint szájjal , azt ki is jelentette hogy szájba élvezés az nincs. Kinek mi a jó francia ,az biztos a golyókkal imád játszani ,de nagyon illúzió romboló ha ruhástól franciáznak az emberen ,és főleg úgy hogy nem nyúlhatsz sehová. . A sok húzogatásnak már én is vártam a végét ami be is következett Léna kezében sikerült beteljesednem . Összességébe ez a sok telefonálás és várás nem ért ennyit. Na és a kavicsok száma egy ruhás produkcióért főleg, ennyiért vannak jobb szolgáltatok és más étlappal. Nem mindig a szép a jó ez is azt mutatja.