Nyugi én nem jártam ugy mint te Debrecenbe ,hogy felmentél a.lakasba es az ajtoba már más volt mint a képeken,itt ilyen dolog nem.állt fent 😉😉
Nyugi én nem jártam ugy mint te Debrecenbe ,hogy felmentél a.lakasba es az ajtoba már más volt mint a képeken,itt ilyen dolog nem.állt fent 😉😉
Ne irigykedj.... fel enged az teged is.... ne idegeskedj😉😉
Nekem regebben amikor kezdte a Hanna pont te ajánlottad a figyelmembe ,hogy ne hagyjam ki menjek el hozzá nyugodtan 😉
Ha valaki engem.ismer az te vagy , neked tudni kell en soha nem.kamuzok😉🙂
Miert ne engedett volna fel??😅😅 Siman 😉😉
😀 Akkor úgy járt mint én.
Nem engedte fel, azért döntött úgy, hogy még megy majd 😁😀
👍 És fel is engedett? 😁
Ma voltam a Hanna 24 hölgynél, meg ugy döntöttem még megyek is....😉😊
Ma Nyíregyháza
17:00
21:00
Én egyszer úgy jártam, hogy nem tudott visszaadni. Mondta, hogy okés e ha a barátnője felváltja, mert úgyis leugrik a boltba, nekem teljesen rendben volt így. Mily meglepő maradéktalanul megvolt a pénzem. Nevezzem is meg a hölgyet ez Zsófi(39)-nél történt, néhány éve. :)
Van olyan pina ami (aki) megérdemli! Én is ismerek ilyet. 😜😀😎
Én a pináért sok áldozatot hozok...😉🙃🙃🤣😅
😁 Kitartást! Te sokkal türelmesebb vagy, mint én.
Sracok, én már hétszer beszeltem le a Meli22 vel a randit de egyszer se fogadott🤣🤣 már ugy vagyok vele ,hogy csak azért is addig hivogatom mig alám nem kerül egyszer 😉egy két alkalommal ha nem.jön össze valami már fel sem akadok rajta...
Te vagy a felnőtt, akit ha nem fogad egy lány, mert pont közbe jön neki valami , a lány szól előtte 1 Órával ,hogy most bocsi de ez az időpont nem jó, rendes kiveri a hisztit a fórumon hogy őt nem fogadták 😩
Én is így szoktam eljárni, de szerintem még nagyon sokan innen. Bár én egyszer jártam úgy, hogy felhívott a hölgy akinél az nap voltam, hogy egy tízessel többet hagytam ott nála. Na szerintem ezt nevezik korrektnek.
Értő olvasás? :D Az meg mi a franc? :D Tényleg gyerek vagy. Részedről a szerencse. :D
Nem manager volt, hamem az öccse. 😁 Olyan ez, mint mikor rendszeresen piát veszek a boltba és az eladó csaj már sandán néz rám, akkor odamondom neki, hogy: nem nekem kell, a bátyámnak viszem. 🤗
Ott a pont köszönjük szépen kedves ❤️