Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Csinibaba · Újonc (86 hozzászólás) · 2022. november 15. 14:34

Aha figyelj csak ide ne tedd magad mert egy órával előtte irtam üzenetet hogy nem tudsz jonni mert kozbe jott valami azt nem irod ide le a forumra ? Azóta még csak mától vagyok . Bennetek az a baj hogy ti magatokat tobbre becsulitek mint minket nőket. Mert hogy mi ,,ingyenélők’’ vagyunk 🤣 És ezentul semmi hozza fuzni valom nincs , lehet reklamalni meg prédikálni, ugyis csak nevetek rajtatok, mert nagyon mélyre süllyedtek, hogy neki álltok lányokkal vitatkozni 🤌🏻 Magatokat minősítitek le, ( tisztelet a kivetel) nincs vér a pucátokba na pusz😘

Iiii · Újonc (9 hozzászólás) · 2022. november 15. 14:29

Igen férfi vette fel a telefont 

Nem is tagadom kicsi szívem ..

Ha szeretnéd tudni magantelefinszamon hívtál .

Én aludtam és az öcsém várta hogy telefonálni a batyanak ..

Tovabiakbol nem számolok be neked .kicsiszivem .

Hogy miért nem nyomjuk ki a magantelefon szamott ...

Szerintem senki nem lakik egyedül egy házba azért is van ki írva hogy csak autós kaland kicsi szívem ez legalábbis 

Nem nagyobb probléma annál mint hogy elmegy valaki valakihez és még lopják vagy még zsarolják .

Ha még is valakinek nagy baj hogy az öcsém fel vette a telefont ...nagyon sajnálom ne haragudj 

Andris31 · Újonc (7 hozzászólás) · 2022. november 15. 13:32

Mira (33) "Mélytorok Queen"-ról van bárkinek infója?
Egy ideje keresem, de nem találom :)

Janesz2 · Újonc (98 hozzászólás) · 2022. november 15. 13:16

Biztos a menedzser volt. 

Ominik · Újonc (47 hozzászólás) · 2022. november 15. 12:44

Próbáltam ma hívni Ivett20at meglepetésemre egy férfi vette fel a telefont :/

bbbs · Újonc (65 hozzászólás) · 2022. november 14. 12:09

Nem tudom, ki hogy van vele. Részemről ha megbeszélek egy találkozót valamelyik lánnyal, akkor újaknál megkérdezem a lehetőségek árait. Ismerteknél is visszakérdezek, hogy annyi még az annyi, vagy esetleg változott-e? (Jártam úgy, hogy elfelejtettem megkérdezni, ő is elfelejtette mondani. Ott a helyszínen picit kellemetlen volt a szitu, de egy kézlegyintés, "majd legközelebb már annyit hozol" és el volt intézve.)

A megbeszélthez képest csak picivel több rózsát viszek magammal. Ne legyen nagy a kísértés, illetve ha bármi történne, akkor sem dől össze a világ. Amúgy meg eléggé megválogatom, kihez megyek. A megbízhatóság a legfontosabb szempontok közt van. Eddig mindig megvolt a maradék összeg. 

Bálint28 · Újonc (70 hozzászólás) · 2022. november 14. 10:22

Sziasztok! 
Hanna 19-ről valakinek tapasztalata/ véleménye?🙂

kutya1 · Újonc (152 hozzászólás) · 2022. november 14. 08:38

Helló! Két dolog!

1. VirágVip: Többször jártam nála. Mindig kedves, igényes volt, maximálisan a vendégre koncentrál. Soha semmilyen negativ dolgot nem tapasztaltam.

Amit írt róla a "mit tudom én ki", csak lejáratás, hazugság!

2. Az erkölcsről, meg az erényességről ne igazán papoljon itt senki! Hanem inkább mindenki tekintsen magába! Aki itt bármelyik oldalon is áll nem szólhatja meg a másik erkölcsiségét!

Maximum az adott szituációban hogyan viselkedett, mint vendég, mint szolgáltató. Értem  ezalatt, hogy korrekt, tisztességes volt e a hozzá állása az adott helyzetben.

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2022. november 13. 19:21

Én motoros vagyok. Az nem jó?

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2022. november 13. 19:16

Én is egyetértek. Azt gondolom amit eddig leírtam nem ellentétes ezzel. A mai napon csak megvilágosodtam egy valakivel kapcsolatban, de ezt már tapasztalat után és nem hiszem hogy bántó voltam. Én örülök hogy vannak, csak legyenek velem tisztességesek, mert én is az vagyok velük.

Pumukli0 · Újonc (40 hozzászólás) · 2022. november 13. 19:07

Bence én is így vagyok vele😂

Iiii · Újonc (9 hozzászólás) · 2022. november 13. 18:59

Valaki nyíregyháza autós? 

staffi · Őstag (1084 hozzászólás) · 2022. november 13. 17:15

Egyetertek az utolsó szóig csak nekem nincs ilyen szókincsem,hogy ilyen szépen megfogalmazzam ezt a mondanivalót😉

ZéróZénó · Újonc (211 hozzászólás) · 2022. november 13. 16:34

Nem teljesen függetlenül a jelenlegi témákhoz, de mégsem beleszólva és állást foglalva, egy kis személyes vélemény. Számomra két dolog a legvisszataszítóbb jellemvonás, az egyik az előítéletesség a másik a tiszteletlenség. Manapság szerintem az emberek kicsit elvetik a sulykot, ha nem is minden téren, de ebben a kettőben biztos, főleg ha online, arctalanul, egy profilnév mögé bújva biztonságosan, otthon a fotelból pocskondiázzák egymást, vagy  inkább a védtelenebbet. Mivel az eléggé biztos, hogy itt senki nem ismer senkit (eltekintve egy-egy kivételtől) senki nem tudja senkiről, hogy ő valójában kicsoda, könnyű a másikra kígyót békát kiabálni. Akit ismerünk azok a lányok, hisz ők az arcukat adják a profilokhoz, vagy épp a telefonszámot, vagy a személyes kontakt után saját magukat kitakarás nélkül. Pedig ha jobban belegondolsz, attól, hogy valaki épp a szexxel foglalkozik, még nem kevesebb tőled vagy bárkitől, csak épp ez a munkája, amit most ebben az élethelyzetben meg tud magának teremteni. Én az a tipus vagyok aki soha nem ítélt el senkit amiért bármi oylan dologgal foglalkozik amit én például nem csinálnék. Könnyű bárkire rámondani, "neked egyszerű, csak a lábad kell széttenni" azért ez lelkileg egy elég nagy teher tud lenni, amit van aki jól kezel és van aki nem, vagy már egy idő után nem. Ugyanígy a másik oldalra is rá lehet mondani, hogy mekkora tróger, hogy itt pocskondiázik, egy hétre rá meg épp azokat vagy báki más széttett lábait élvezed, hisz senki nem tudja hogy épp te irtad azokat a sorokat," megteheted"... Nem tudhatjuk ki milyen élethelyzetből került ide és kényszerű ilyen típusú munkára, de attól még a túloldalt egy-egy Emberhez jutnak el a sorok, amiket nagyképűen idedobálnak egyesek inkognítóból, fülüket fakrukat behúzba kint az utcán, nehogy valaki megtudja ki is rejtőzik a profilnevek mögött.... Egyesek megengednek maguknak olyan hangnemet is amit már régen sem tűrtem saját ismerősik körömben például. Persze egy ilyen fórumon ezzel nem lehet mit kezdeni, mindig is lesznek ilyen típusú f*sszopó kis csicskák, akik valószínüleg CSAK ITT tudják kiélni magulat, itt max elengedni lehet ezeket a sorokat és tovább görgetni...

A jelenévők természetesen mind mind mind midnd mind kivételek, a fenti kis szösszenet egyezése a valósággal csak a véletlen műve lehet... Písz.

Ominik · Újonc (47 hozzászólás) · 2022. november 13. 16:03

Messzire kerülendő... Igénytelen :/

Basa · Újonc (132 hozzászólás) · 2022. november 13. 14:52

Na kedves Hanna,ezekre már semmi válaszod nincs

Te ne oktass ki éngem

Még takony pulya vagy

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2022. november 13. 12:05

Na akkor tisztázzuk! Tényleg kamus lány Hanna, de nagyon. Én adtam még egy esélyt. Két órával randi előtt lebeszéltük, még mehetnék hamarabb is. Aztán egy órával előtte mégsem jó. Ja és a telószámom újra tiltva. 😁 Nálam ennyi esélye volt. Ja és mea culpa kedves barátaim.

Basa · Újonc (132 hozzászólás) · 2022. november 13. 09:58

Neked lehet unalmas az életed ha állandóan itt lógsz fent

Nem én hazudozok össze vissza,de tudjuk a legtöbb hirdető azt csinálja (tisztelet egy két kivételnek)

De te nem vagy az

Tavaly még Anasztázia voltál és 20éves,az idén már Hanna és 23-24éves egy év alatt 4évet öregedtél és még te dolgoztál sok helyen 20évesen,ne nevettesd már ki magad

Meg nem én nem veszem fel a telefont ha már a helyszínen vagyok

Inkább hagyjuk

Denisa4 · Újonc (48 hozzászólás) · 2022. november 13. 09:47

Kedves ZéróZénó folyamatosan soha nem hirdetek! nem tudom hol látod ezt a folyamatosságot?... Csak akkor hirdetek ha vagyok! Ha nem veszem akkor éppen fel a telefont nyilván nem egyedül vok hanem kedves vendéggel. Van olyan aki 5-10percenként vissza hív Csak akkor veszem fel ha már egyedül vagyok Nem fogok senkit hamarabb ki dobni mert folyamatosan csörög a telefon és nem veszem fel Sőt soha nem viszem be a szobába!Ez is a diszkrécióhoz tartozik számomra. 

Csinibaba · Újonc (86 hozzászólás) · 2022. november 13. 09:35

Olyan hihetetlen? Az igen 🤣 De azt hiszed egy ilyen tiszteletlen alattomos embert én fogok győzködni? Meg a maganeletemrol hadovalni ? Barmit is írok te úgyis az ellenkezőjét fogod írni , ti kötöttetek bele magyarán egy lányba, az ilyen nem csak nem ember, de nem is férfi , csak egy irígy, akinek nincs saját élete sajnos így másokba kell belekötnie. Sajnalom h ilyen unalmas életed lehet de tenyleg:/ 😩

Téma indítva: 2010.02.25., 17499 hozzászólás összesen