Tévedsz, nem Virág-ról beszéltek a srácok, *** moderálva *** ...
Egyébként érdekes ez a rózsamennyiség kérdés, nekem is volt, hogy ennyit, sőt még sokkal-sokkal többet is kifizettem lányoknak, de van akinek már csak elvből sem adnék annyit... Ha úgy érzem nincs összhangban a lány és a rózsaszálak, akkor kizárt hogy áldozzak rá, lehet rosszul gondolom, de nem a piaci árakat kell/kellene mindenkinek követni, hanem a saját magához és a vengdéköréhez mérten beárazni az idejét. Lehet, hogy az árak most felfelé mennek, de van akihez szívesen mentem, és emelés után eszem ágában sincs meglátagatni. Nincs már számomra összhangban amit kapok az ellenértékével (és az nem azt jelenti, hogy rossz a szolgáltatása vagy ilyesmi, egyszerűen ilyenkor azt érzem nem akarok neki ennyit már kifizetni, miközben egyébként pl másnál elmegyek dupla olyan áron is, tehát valójában nem a pénz hiánya vagy nem léte a kérdéses...)
Voltam olyan utazós lánynál aki először járt itt és szemembe megmondta egy az egyben, hogy azért jött ide mert itt kifizeik a vendégek a tizenötpengőt fél órára, máshol olcsóbban adja az idejét... Azóta is látom itt pár havonta. Érdekes hozzáállás, nem is mentem arra többet, pedig amúgy nem volt vészes az a fél óra teljesítményben.
Szóval vannak érdekes esetek és érdekes elgondolások egyik-másik lány részéről, kíváncsi lennék egyébknt az ő véleményükre is a témában, ha van vki bátor, aki hozzászól ehez a kényes kérdéshez... :)