Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ZéróZénó · Újonc (211 hozzászólás) · 2022. július 05. 07:48

Tévedsz, nem Virág-ról beszéltek a srácok, *** moderálva *** ...

Egyébként érdekes ez a rózsamennyiség kérdés, nekem is volt, hogy ennyit, sőt még sokkal-sokkal többet is kifizettem lányoknak, de van akinek már csak elvből sem adnék annyit... Ha úgy érzem nincs összhangban a lány és a rózsaszálak, akkor kizárt hogy áldozzak rá, lehet rosszul gondolom, de nem a piaci árakat kell/kellene mindenkinek követni, hanem a saját magához és a vengdéköréhez mérten beárazni az idejét. Lehet, hogy az árak most felfelé mennek, de van akihez szívesen mentem, és emelés után eszem ágában sincs meglátagatni. Nincs már számomra összhangban amit kapok az ellenértékével (és az nem azt jelenti, hogy rossz a szolgáltatása vagy ilyesmi, egyszerűen ilyenkor azt érzem nem akarok neki ennyit már kifizetni, miközben egyébként pl másnál elmegyek dupla olyan áron is, tehát valójában nem a pénz hiánya vagy nem léte a kérdéses...)

Voltam olyan utazós lánynál aki először járt itt és szemembe megmondta egy az egyben, hogy azért jött ide mert itt kifizeik a vendégek a tizenötpengőt fél órára, máshol olcsóbban adja az idejét... Azóta is látom itt pár havonta. Érdekes hozzáállás, nem is mentem arra többet, pedig amúgy nem volt vészes az a fél óra teljesítményben.

Szóval vannak érdekes esetek és érdekes elgondolások egyik-másik lány részéről, kíváncsi lennék egyébknt az ő véleményükre is a témában, ha van vki bátor, aki hozzászól ehez a kényes kérdéshez... :)

Akamionos · Újonc (24 hozzászólás) · 2022. július 05. 03:40

De tévedsz!

DarthNihilus · Újonc (11 hozzászólás) · 2022. július 04. 21:09

Én voltam nála! És még vissza is fogok menni hozzá ha megint erre jár!! (Pár hét múlva lesz megint!)

Nekem pont a zsánerem! Már pesten is terveztem meglátogatni! Tény hogy nem vállal sok mindent és nem éppen szabolcsi árakkal dolgozik de a hozzáállása legalábbis velem példaértékű volt! Nagyon kedves és szép is!

iski · Újonc (15 hozzászólás) · 2022. július 04. 20:00

Szerintem Virág(VIP)-ró beszélnek ha nem tévedek. :-) Jó drágák már itt Szabolcsban is az árak. ;-)

mz/x · Újonc (18 hozzászólás) · 2022. július 04. 19:57

Amúgy konkrétan kiről van szó? Nem vágom..

BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. július 04. 16:13

Ó jajj, hová tűnt a VIP üdvöskénk? Nem sok virágvasárnapja volt itt nálunk. Csúnyán elszámította magát. 

bbbs · Újonc (65 hozzászólás) · 2022. július 04. 15:13

Egyetértek. Többek közt ezért sem igyekszem mindenféle VIP-lányokkal bővíteni a kedvenceim listáját. :) 

Törölt felhasználó · 2022. július 04. 12:45

Több órán át!? Még olcsón is megúsztad! Általában az önjelölt "VIP" lányok annyira fémérzékenyek, hogy simán felszorozza az órák számát és máris 6 számjegyű lesz a mutatvány. 

Törölt felhasználó · 2022. július 04. 12:41

Igen, ez nekem is fontos és ha több ilyen nővel is voltál, akkor látni lehet azt is, hogy ez nem pénzfüggő! 

Törölt felhasználó · 2022. július 04. 12:37

A kérdés csak az, hogy mikor! Volt amikor Kelemen Anna is egy 50-es volt, aki egyébként egy nagy nulla az ágyban. 

bbbs · Újonc (65 hozzászólás) · 2022. július 03. 20:00

Annyiért máshoz megyek, aki igazán profi, és abban minden benne van. Még az is, hogy igazán szerelmesen néz rád, nem csak úgy nyögdécsel, mintha... :) 

cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2022. július 03. 19:11

Kb. két hónapja voltam ( ez volt a harmadik alkalom ) egy hölgynél Debrecenben.Ő szintén ilyen nagy csokrot kért,

Az igazsághoz hozzátartozik 4-5 óra hosszat voltam Vele. Annyiszor és azt kaptam, ahányszor és amit kértem, de mégsem fogott meg annyira, valami mégis hiányzott.....

Törölt felhasználó · 2022. július 02. 10:26

40 csoki? Az nem gyenge! ...lehet inkább a nevemre veszem, vagy az még drágább!?? 😂

Timur · Újonc (15 hozzászólás) · 2022. július 01. 09:33

Akkor nem csak En hivtam egyedul ugy veszem eszre... :D

Törölt felhasználó · 2022. június 30. 16:18

😂 Lassan be kell jegyeztetni az "illetékesekhez" a lovári nyelvet az autós kaland és a természet lágy ölén való örömködés rajongóinál!? 

staffi · Őstag (1086 hozzászólás) · 2022. június 30. 14:32

Javitok "Bettinél Petneházán"

staffi · Őstag (1086 hozzászólás) · 2022. június 30. 14:31

Voltam a Bettinánál "Petneházán" teljesen korrekt a csaj.Vissza megyek még hozzá mert látok benne "fantáziát "  

BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. június 30. 11:27

Jól van ángyom, akkor fele most, fele meg hónap.

Nekem is volt hasonló ilyen ááh, kérdem full leöltözve: te nem öltözöl? Erre ah, most csak francia legyen már mert tegnap vetéltem el s még vérzek (az a dikk duma). Nézek, pumpa felment 1000el, de menteni kellett a menthetőt, mondom jó. Na leobott. Mondom akkor jó, jöhet a második. Erre, hát már mindjárt itt a következő,de tudod mit? Legközelebb majd kapsz plussz egyet, vagy kedvezményesen vállallak. Lefagytam, csak nem akartam balhézni, mert olyan környéken voltam, kocsival, vidéken, családi ház, stb.... szóval olajra léptem. Tanulság: autóval, vidékre, dikóhoz sohasoha. 😶‍🌫️

Törölt felhasználó · 2022. június 30. 07:14

Zorall story volt! 😂👍

staffi · Őstag (1086 hozzászólás) · 2022. június 29. 19:32

Hátttt ,kiaz a csajé???😊😁😃

Téma indítva: 2010.02.25., 17524 hozzászólás összesen