Sziasztok!
Mérivel akinek esetleg volt már személyes tapasztalata szivesen meghallgatnám!;)
Sziasztok!
Mérivel akinek esetleg volt már személyes tapasztalata szivesen meghallgatnám!;)
Sziasztok!
Méri 50-hez volt már valaki? 🙂
Emma 27 ről va e valakinek infója? megköszönném-
Sziasztok az apróban hirdető Lilla, Zsófinál volt már valaki?
Sziasztok!
Gina (21) ről valakinek infó?
Ne tartsátok magatokban!
Köszi
Meg látom őket. :)
Minden nap.
értem akkor csak tudod valakitől
Claudia 35 volt szerencsem ujra meglatogatni. Tovabbra is tartja azt a magas színvonalat amit megszokhattunk tőle régen is. Ódákat nem akarok írni rola de aki régeben is jart nála tudja miről beszélek... 😉☝️🔞😉
En jartam Amanda 21 hirdetőnel ugy két éve akkor Fanny néven hírdetett, Csaszárszallason voltam hozzá autos kaland volt. Egy alkakommal voltam nála.... ☝️😉🙂
írnék neked, de nem lehet. írj rám, ha gondolod, s adok infót
Én úgy tudom, fogad vendéget csak nem hírdet. Én kerestem csak érdeklődés képen, hozzáteszem nem foglaltam akkor időpontot, és elkezdett zaklatni. Hívogatot, írogatott szinte mindenhol hogy mikor megyek stb ….
Én egyszer voltam nála, szintén hasonló huncut képek készítése után. Nekem konkrétan antiszociálisnak tűnt, lepukkant ruhában. Minden volt, csak nem szexi. Nem velem volt baja, hanem a világgal.Kár, pedig jó lenne...
Üdv mindenkinek visszajárós vagyok hozzá testalkatra nem a legszebb kicsit hús is arcra nagyon jól néz ki kedves odateszi magát brutál jó franciája van ajánlom de vigyázni rá
Szia.Kb. 2 hete tudtam eljutni hozzá.Számomra gyönyörű lány és kedves.Kár,hogy idáig vártam hogy elmenjek hozzá.Szerintem nyugodtan meglátogathatod.
Üdvözlök mindenkit újra a fórumban. Vivien 21 nél járt már valaki? Megbízható a hölgy?
Sziasztok! Mostanában volt valaki Viktoriánál? Ha igen kérem írjon már rám privátban köszönöm.
Minden kérdésedre ott a válasz a hozzászólásaimban, felhívod őket, recepciós kérdez, válaszolsz és olajos teljes testes masszázst kérsz. Have fun! ;)
Sziasztok!
Régi vágyam egy olyan tocsogós olajos kef***s. Nem tudtok valakit aki vállal?
Nem csak kis masszázsolaj, hanem rendesen csússzunk egymáson és had tocsogjon!
Szolgáltatók is írhatnak!
AJóARoszÉsÉn
Sziasztok. Vivien 21-ról infója valakinek? Jöhet privátba is. Köszönöm.
Nagyon szépen köszönöm, ez így igaz, kedves és közvetlen vagyok a vendégeimmel 🤗 puszi neked ☺️