Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Manó1 · Újonc (68 hozzászólás) · 2024. április 04. 10:33

Lehet hogy szerelmes lett Geller. 😊

BigDaddy · Újonc (195 hozzászólás) · 2024. április 04. 10:31

Javaslom, hogy jelen szappanopera folytatását tereljétek egyéb csatornára, nem vagyok kíváncsi a végkifejletre 🤗

tea123 · Újonc (1 hozzászólás) · 2024. április 04. 10:27

Engedd el, tesó. Ez az, amit tehetsz. Minden esetben ez a szolgáltató döntése. Lassan egy éve lesz, hogy már engem sem fogad a hölgy. Eleinte nehéz volt hozzászokni, de elfogadtam, mert tudom, hogy én rontottam el. De egyben biztos lehetsz, másik ilyen lányt nem fogsz találni, én nem is próbálkoztam vele, és soha nem is fogok már. Ne stresszelj ezen, egyszerűen csak engedd el.

BigDaddy · Újonc (195 hozzászólás) · 2024. április 04. 10:25

Zárd már le ezt a témát unalmas. Beszéljétek le privibe. Egyébként meg szép volt, jó volt ennyi, fogadd el, hogy nem fogad. Lépj túl rajta. Nem köteles indokolni, jártam már én is így vagy 10szer. Sz..d le, ne érdekeljen az ok. Minden ilyen és hasonló próbálkozásod, beírásod már csak olaj a tűzre, és az általad elérni kívánt hatás ellenkezőjét éred el vele. Röviden, keress mást, és egedd el. Na csocsesz, and peace.

Genetik · Újonc (1 hozzászólás) · 2024. április 04. 10:03

Gréti, ahogy ez a hozzászólásaiból is egyértelműen látszik egy intelligens nő! Legfőképpen emiatt top szolgáltató! Persze a nem IQ dolgok is fontosak nyilván!

Gaby is ez a kategória, bár Ő csak régi ügyfeleket fogad, ha jól tudom! Abszolút Szerető feeling!

Réka érdekelne, ha egyszer fel tudnám hívni, szerintem tiltásra tett, bár erre nem adtam okot, 2x próbáltam időpontot egyeztetni, azóta foglalt nonstop…

A lányok qualitásai egyébként 2 területen azonnal leszűrhetők, az egyik a helyesírás, a másik a telefonos kommunikáció, ez utóbbinál a magyaros kiejtés már sokat elárul!

Geller · Újonc (6 hozzászólás) · 2024. április 04. 02:25

Ha az ember hozzászokik egy Ferrarihoz  amiből csak egy van nyiregyen de egy idő  után már nem kaphatja meg már annak is örül ha néhanapján erre jár egy Porsche (mint most pl Zitácska) a trabant sajnos elég sok városunkban. Na  ezt érzem veled kapcsolatban Gréti szerintem a férfitársaim pontosan tudják miről beszélek

Geller · Újonc (6 hozzászólás) · 2024. április 04. 01:04

Ja és még valami szerintem a legfőbb oka annak ha egy lány nem hajlandó valakit fogadni ha bunkó vagy ha ápolatlan. Én egyik sem vagyok és ezt te is tudod Gréti. Amikor elküldtél az a kérdés fogalmazódott meg bennem ha már örömlánynak se kellek akkor vajon kinek. Hozzáteszem te vagy az első és utolsó aki nem fogadott szóval olyan hatalmas probléma csak nem lehet velem. De én itt befejezem mert nem akarom hogy erről szóljon a  fórum ami ugye azért van hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat a lányokról

Geller · Újonc (6 hozzászólás) · 2024. április 04. 00:11

Egy szóval nem mondtam hogy nem válogathatod meg a szexpartnereidet természetesen jogod van hozzá, az nem volt fair a részedről hogy nem indokoltad meg és én úgy érzem nem is adtam rá okot hogy ne fogadj, mindig normális kedves voltam veled,  nekem meg ahhoz van jogom hogy ez rosszul essen és persze járok más lányokhoz de nálad jobbnál még nem voltam  mert te magasra tetted a lécet a többi lánynak ennyi az egész és nem vitatkozni akarok csak kíváncsi vagyok de ha nem válaszolsz azt is elfogadom szíved joga 

Geller · Újonc (6 hozzászólás) · 2024. április 03. 23:49

Továbbra sem tudom miért nem fogadsz írd le nyugodtan lehet én is tanulok belőle , ha az ember nem tudja mi a hibája nem tud rajta javítani, sosem érzékeltetted előtte velem ezért nem értem, ja és csak szimplán kíváncsi vagyok ennyi az egész

NakedGunHU · Újonc (57 hozzászólás) · 2024. április 03. 20:47

Szerintem azért Réka is oda tudja tenni magát! ;-) Mindig más csajhoz járok, mert anno akit látogattam elég sokszor, egy idő után már majdnem beleszerettem, mert annyira jó volt az ágyban, hogy áááhhh..., de Grétinél még nem voltam. :-D Lehet kipróbálom, hogy milyen valójában. ;)

SzépkisAlak69 · Újonc (22 hozzászólás) · 2024. április 03. 20:17

Egyetértek a leírtakkal, illetve kiegésziteném annyival ha a nyelvecskéddel a popsit is kényezteted akkor tényleg a Tiéd a legjobb francia Nyíregyen! 😋😘

Qpak · Újonc (15 hozzászólás) · 2024. április 03. 19:47

Gréti egy életérzés, fogalom, fáklya a sötét éjszakában.

Rajta kívül egy lány sem ér 20 kavicsot🙂 hiába nyomják majd az irigyek a dislike-ot😅😅

Geller · Újonc (6 hozzászólás) · 2024. április 03. 14:13

Kedves Gréti! Egy régi vendéged vagyok akit már egy ideje nem fogadsz a te állításod szerint azért mert vannak közös ismerőseink, én ezt a dolgot kizártnak tartom. Szerintem az lehet az oka hogy nálam elég sokáig kellett franciáznod mivel van olyan hogy nehezebben megyek el, mikor legutóbb akartam menni hozzád egyszerűen közölted hogy nem fogadsz és elküldtél biztos tudod ki vagyok. Előtte rendszeres vendéged voltam és soha nem volt probléma a legjobb szolgáltató voltál számomra (hozzáteszem elég sokaknak most is az vagy amin egyáltalán nem csodálkozok) példaértékű a hozzáállásod közvetlenséged kedvességed a külsőd pedig hibátlan de én ezek után csalódtam benned. Még egyszer mondom kizártnak tartom hogy legyenek közös ismerőseink. Tudom hogy hatalmas rajongótáborod van és meg sem kottyan neked ha elveszítesz egy vendéget de ezt nem gondolom fair dolognak hogy így elküldesz egy vendéget aki mindig normális volt veled. A franciás szösszeneted után éreztem késztetést hogy regisztráljak és írjak a fórumba, hozzáteszem nem az volt a célom hogy bántsalak ezzel mert azóta sem találtam nálad jobbat (szerintem nem is fogok) pedig keresgélek, csak szerettem volna ezt veled megosztani és a többiekkel.

Babu198 · Újonc (3 hozzászólás) · 2024. április 03. 11:06

Egyértelműen Gréti!  Ő a magyar Susy Gala 😃 

De van megegy hölgy aki most éppen itt van az pedig Zita ő is olyan mint Gréti csak picurka kivitelben. 

Manó1 · Újonc (68 hozzászólás) · 2024. április 03. 07:50

Kedves Gréti! 

Szerintem ez pontosan így van, jól megfogalmaztad, értelmes hölgy vagy az biztos. 

(Időpont kéréssel még tartozom.)😊

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2024. április 02. 19:36

Ha transzik játszanak nálad, akkor Barbie

Van közben nála szemkontakt is és nem csak a makkot kapja be. 

ZéróZénó · Újonc (208 hozzászólás) · 2024. április 02. 16:25

Szubjektív persze, de mivel nem adott meg preferenciát, így az én általam ismert - jelenleg elérhető - lányok közül, szívesen ajánllak bármikor ;)

ZéróZénó · Újonc (208 hozzászólás) · 2024. április 02. 15:13

Gréti.

Dagenfeld · Újonc (9 hozzászólás) · 2024. április 02. 13:42

Sziasztok! Keresem nyiregyhaza legjobb franciáját. Kit tudnátok ajánlani?

kanmauz · Újonc (11 hozzászólás) · 2024. április 02. 13:20

igazad  kedves laliba  el fog jönni nemsokára az idő is hogy ők fognak hivni minket már ugy értem  mert sok elmenti a számodat vagy tiltóra tesz ha esetleg nem mész el de olyan buták egy 1000 forintos szimkártya és már fel is veszi vagy nem tud megszivatni ha esetleg idő után bepróbálkozol nálla had üljenek ott a szobába  nyugodtan már 15 percet nem is nagyon vállalnak na de még mindég vannak régi jó bevált hirdetők néha én is keresem a frisset a fiatalt de nem mindenáron ritkábban megyek inkább és a jó régi beváltakhoz egy dologra rájöttem  de nagyon a járt utat soha nem adom a járatlanért 

Téma indítva: 2010.02.25., 17381 hozzászólás összesen