Ezt pontosín így van, egy időben ha itt volt mindig mentem hozzá, szuper csajszi.
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ZéróZénó · Újonc (208 hozzászólás) · Február 25, 18:46
NakedGunHU · Újonc (57 hozzászólás) · Február 25, 18:08
Hát ez nem szép dolog, de ugyanúgy kitehetnéd Te is őt, szóval fuck logic. :/
NakedGunHU · Újonc (57 hozzászólás) · Február 25, 18:07
Zita (34)-nél, bocsi. Még nem oda folyik a vér, ahová kéne. :D
NakedGunHU · Újonc (57 hozzászólás) · Február 25, 17:56
Sziasztok! Én ma voltam Zita (24)-nál, egész kellemes társaság, bár kissé furi, ugyanakkor cuki, mert folyton ott találtam be, ahol éppen a legcsiklandósabb, illetve éreztem egy kis távolságtartást is, bár nem vagyok az a félelmetes kinézetű pasi (lehet barátja van, vagy nem voltam pont a zsánere), viszont a szex jó volt, fincsi forró puncija van, idáig talán mintha neki lett volna a legforróbb, amit meg is említettem neki, kaptam egy kellemes masszázst, amitől már kezdtem bealudni, szóval nekiláttunk az akciónak. :D A TV-t sajnos nem tudtam én sem beállítani neki, de valami mást nagyon sikerült! ;D :D Szerintem érdemes elmenni hozzá, péntekig van!
Trander · Újonc (26 hozzászólás) · Február 25, 17:30
Sziasztok!
Egy furcsa tortenetet osztanek meg kedves tarsaim, a masik oldalon hirdeto Beáta 24ről
Ráirtam viberen érdeklődtem róla, teljesen normálisan válaszolt majd mikor megtudta hogy csak a késői órákba lenne jó szolt hogy nála úgy működik a fizetés hogy a felét előre elutalja a vendég a többit a helyszínen rendezik.
Erre én jeleztem neki hogy az nem jó nekem sajnos a helyszínen rendezném, majd jött a válasz hogy akkor ha játszadoztam vele kárpótoljam mert azonnal kitesz a közösségi oldalakra mindenhova🙃😄
Kedves Bea ha látod ezt a fórumot remélem kicsit magadba nézel!🙂
szas35 · Újonc (14 hozzászólás) · Február 25, 16:52
Sziasztok Makktársak! Valakinek infója, Pindurkáról illetve a Nyírtelken rendelő Lili 40-ről? Köszi szépen!
NagyDavid8787 · Újonc (5 hozzászólás) · Február 24, 12:38
Sziasztok. Ezen oldalom hirdető Niki34-ről van valakinek infója ? Választ előre is köszi. Illetve régebben pár évvel ezelőtt hirdetett itt egy vörös félhosszú hajú milf 40-50közötti a jósában dolgozott először egy 10 emeletesben aztán a harmadik félidő sörözőhöz közel egy 4 emeletes panel házban. Valaki tud róla valamit talán Kata néven hirdetett.
gianni4 · Újonc (3 hozzászólás) · Február 23, 19:53
Üdv!
A Korzó közelében tudtok ajánlani hölgyet?
ZéróZénó · Újonc (208 hozzászólás) · Február 22, 19:29
Emy felejtős, gyenge, max azért érdemes meglátogatni mert csinos, kézinél több az mind pénzkidobás nála.
Kicsifiu01 · Újonc (7 hozzászólás) · Február 22, 06:10
Rendben. Várom köszi
Tibike0630 · Újonc (35 hozzászólás) · Február 21, 21:31
Nem voltam még Emynél
Bálint28 · Újonc (70 hozzászólás) · Február 21, 21:01
Emy milyen? Mit vállal?🤪
Tibike0630 · Újonc (35 hozzászólás) · Február 21, 20:48
Maryt és Nikit igen.
Niki engem nem fogott meg,masszázs átlagos
Maryvel voltam 2x nagyon nagyon jó a masszázs is és minden más is.Helen után nekem ő lett a kedvenc!
Dina sem rossz
Manó1 · Újonc (68 hozzászólás) · Február 21, 19:25
Sziasztok!
A mai nap folyamán valakitől vártam egy visszajelzést.
Ehelyett jött egy üzenet,ami arra engedett következtetni,hogy engem gondol gonosz rossz indalatú embernek,aki random ír valótlan állításokat egy bizonyos személyről.
Szomorú vagyok,mivel soha senkit nem bántottam meg,még verbálisan sem.
Ismeretségünk itt ezen az oldalon volt,kb 1éve először.Akkor jómagam egy kvalifikált ,kedves embert ismertem meg,csodálkoztam is azon hogy ezen az oldalon lehet beszélgetni is hirdetővel.Említette is hogy biztosan jó ember lehetek.
Úgy gondolom hogy ezen időszak alatt,soha semmivel nem bántottam meg.
De ha mégis úgy érzi ezúton bocsánatot kérek tőle azért is amit nem követtem el.
Amit pedig mondtam az úgy van,nem rosszat,ártót,valótlant mondtam.Sajnálom.
Nem tartozik ugyan ide,de tanítok hosszabb ideje,és arra törekszem hogy a tanítványaim sem valami hitvány,gazembernek könyveljenek el.
Aki személyesen ismer ,tudja hogy az utolsó rászoruló emberen is igyekszem segíteni.
Itt is a fórumon,akinek tudtam érdemben adtam infót,hogy lehetőleg senkit ne érjen csalódás.
Azt szeretném kihangsúlyozni hogy nem vagyok érzelgős típusú.
Staffi,amit beszéltünk,minden szavad igaz,örülök hogy megismertelek.
Maradj mindig ilyen szókimondó!
Manó1 · Újonc (68 hozzászólás) · Február 21, 14:08
Írok este,zsúfolt napom van ma.....
Manó1 · Újonc (68 hozzászólás) · Február 21, 14:07
Szia! Abbahagyta,valaki innen megkérte a kezét,nekem ezt mondták.
Spageti · Újonc (11 hozzászólás) · Február 21, 07:58
Sziasztok! Valaki probalta mar a bambuszba valamelyik uj leanyzot?
Kicsifiu01 · Újonc (7 hozzászólás) · Február 20, 18:54
Tokióról tud valaki valamit? Ideje nem látni
Kicsifiu01 · Újonc (7 hozzászólás) · Február 20, 18:53
Szia
nekem is leírod, kérlek?
Manó1 · Újonc (68 hozzászólás) · Február 19, 08:59
Köszönöm az infót Gabesz,tanultam belőle!