Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
nemtom · Újonc (46 hozzászólás) · 2011. március 03. 17:01

Voltam didónál tegnap el is felejtettem milyen jó:O!!már majdnem egy éve voltam!

Mit mondjak? aki szereti az idősebb korosztályt annak erőssen ajánlott!!Rendezett lakás, azt kapsz amit a képen látsz!!...TÖRÖLVE...:DD!!

Nem siet, nem kapkod!most az aktusról nem tok mondani csak annyit, h a tükrök mindenhol, nagyon izgató, meg az egész kéró nagyon rendezett,szexi!!

Lehet vele bezsélgetni aktus előtt, után nem dob kifele!!

olyan pozítúra ami neked tetszik, nagyon jó a fra.. ája!p.pót nem vállal!!

El kell menni ki kell próbálni!!

Panda · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. március 03. 16:33

Sziasztok!

Gináról tudtok valamit? Dolgozik? Elérhetőséget tud valaki hozzá? Sok jó véleményt hallottam már róla szeretném én is megtapasztalni.

Panda · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. március 03. 16:33

Melinda 19-ről tudtok valamit? Járt nála valaki?

mdr · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. március 02. 13:03

Sziasztok!

Elküldenétek nekem a számotokat?

Vanda19 · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. március 02. 11:50

Sziasztok!

Szeretnénk felhívni minden régi és új vendégeink figyelmét, hogy a újra elérhetőek vagyunk Kingával a régi számunkon!

freddy · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2011. március 02. 10:24

Látod Kriszta még mindig te vagy a legjobb, ez az újonnan beugrott Melissa is csak a te bemutatkozódat tudta lenyúlni :)

aias · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. március 01. 22:16

Szia,

köszi a tanácsot, a városban is új vagyok még, de képek alapján nekem a 19-es Melissa jön be, tetszik az a pár sor és telón is szimpi volt, de még átrágom, de biztos hogy ovatós leszek, vagy megvárom pár ember vélemyényét róla:)

Heineken star · Kvázi-tag (119 hozzászólás) · 2011. március 01. 21:29

Szia aias!

Gyanítom, hogy a 18 évesnek írt Melissa lesz az, a szilikon cicis. Abból gondolom, hogy figaro_85_ro írta, hogy hallotta amint a háttérben többen is lehetnek. Ismerem a helyet, a fotókról felismerem, ott valóban van több lány is. A Sarkantyún van a hely. Ha elmész ne lepődj meg, hogy felajánlják, hogy bármelyik lányt választhatod.

Egyébként nem egyformák ott sem a lányok, nekem szerencsém volt, egy normális lányt fogtam ki. Mindenesetre meglepő a szitu, ha úgy mész oda, hogy nem tudod mi vár rád, és ezzel a lányok kicsit vissza is élnek. Nem kell meglepődni, és nem érzed magad kellemetlenül.

Jótanács:

ha új helyre mész, ahol még nem voltál, inkább legyél bizalmatlan és óvatos!

Minden jót!

aias · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. március 01. 21:03

Melyik Melisaa? Mert most van fent egy 19 és egy 18 évesnek írt is, pont a 19évesen gondolkodom, hogy elmegyek hozzá.

pitty · Újonc (31 hozzászólás) · 2011. március 01. 18:36

Már felhívtam és meg is csináltam:

figaro_85_ro · Tag (256 hozzászólás) · 2011. március 01. 15:23

melissaval tessek vigyazni,tobben is vannak:nem o vette fel a telefont,hanem valami ildiko,hatterben zaj,rohecseles.megkapom a keresett holgyet a telefonhoz,bemutatkozik szemelyleirast add magarol,:)) mekkora hany kg stb,mondja a ...TÖRÖLVE...

hat mijen ...TÖRÖLVE...?mire gondolok,mondom te kell tudjad milyen ...TÖRÖLVE...,mondja neki van 1000fajta..kerdezi sado--mazo?mondom nem,jah kozben a hatterben levokkel is tanacskozott,jah bocs nem veled beszeltem,igy kert elnezest..a vegen meg hogy mennie kell,szia...szoval en biztos nem fogok menni hozza,lehet csak nekem van rossz napom vele kapcsolatban.hatha masnak tobb szerencseje lesz,minden jot!

Diana · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. március 01. 10:52

Bár a hirdetésemet még nem aktiválták, de elérhető vagyok és szeretettel Várom kedves régi és új vendégeimet!

06705905452

Puszi Dia

Panda · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. február 24. 20:02

Melinda 19-ről tudtok valamit? Járt nála valaki?

Panda · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. február 24. 20:00

Sziasztok!

Gináról tudtok valamit? Dolgozik? Elérhetőséget tud valaki hozzá? Sok jó véleményt hallottam már róla szeretném én is megtapasztalni.

Panda · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. február 24. 19:56

Sziasztok!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2011. február 23. 21:11

Ha valaki csak felmeri hívni Jenifert azt kinyírom!!!:-)))Ő az én csajom!

cigis2 · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. február 23. 08:51

Én a Jenifer (20) néven hirdető lánynál voltam már. Régebben máshol hirdetett. A valóságban szebb mint a képeken. nem lopott meg, korrekten állt hozzá a dolgokhoz. én egy nfvsz-t kértem, amit szerintem korrekten teljesített. sőt még le is nyelte, ami azért nem kicsit meglepett. még biztos menni fogok hozzá

nick52 · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. február 23. 06:48

Jövő héten megyek Nyiregyházára,javasoljatok nem lehúzós odaadó lányt

Heineken star · Kvázi-tag (119 hozzászólás) · 2011. február 22. 17:47

Boj26!

Lehet sokan nem bánnánk, ha részleteznéd élményedet Didóval! Róla még nem készült beszámoló. Vagy legalábbis sajnos még róla sem!

Köszi!

Heineken star · Kvázi-tag (119 hozzászólás) · 2011. február 22. 17:41

Hali fustos!

Értem én a viccet! Csak nem szeretem... :)

Mariannal (bocsánat, Marian) kapcsolatban pedig lehet nem veszítettél sokat.

Bár már nincs fent a hirdetése (Mariannak), de ha jól emlékszem akkor ő egy elég vékony lány... Ha a vékony lányokat szereted, akkor Kriszta 25! Besírsz olyan élményben lesz részed, ő egy tündéri teremtés!

Téma indítva: 2010.02.25., 17388 hozzászólás összesen