Sziasztok!
Gina(37)-nak tud valaki olyan teló számot, ami be is van kapcsolva, mert én mikor hívom, mindig ki van kapcsolva?
Akinek még érdekelne a száma az Maya(36) aki tudja, annak megköszönném ha leírná.
Sziasztok!
Gina(37)-nak tud valaki olyan teló számot, ami be is van kapcsolva, mert én mikor hívom, mindig ki van kapcsolva?
Akinek még érdekelne a száma az Maya(36) aki tudja, annak megköszönném ha leírná.
Szevasztok!
Mekkora égés volt némelyik csajnak mikor felhívtam és németül szóltam hozzá!Ha már kiírta az adatlapjára,hogy németül is beszél....
Hamar elküldött valaki moderálásra! Ezek a VL Szerkesztősége által közölt valós adatok,igy nem hiszem,hogy szabályzatot fog sérteni a nyíregyházi fórumon való közlése.A másik hozzászólásommal kapcsolatban viszont lehet ,hogy tévedtem,jobban átolvasva az irományt.Meg is tettem a lépéseket erre,ha bebizonyosodik tévedésem,kérésemre törölve lesz az, de nem azért mert valakinek szemet szúrt a saját regije a listán.
VL írta:
Kedves Mindenki!
A további találgatások elkerülése érdekében, csak a tisztán látás érdekében tesszük közzé, hogy a fórum indulásától 2010.03.02. 18 óráig az alábbi hozzászólások ugyanarról az IP címről érkeztek:
- Kutya, Tavaris, Gyík
- DONNA, vaze, Dam Dam
- EDUARD, EDUARD (Nyh)
- egri kan, zsotika, GEZUKA, egy valaki, jozsef
- peti, Pista, pista
- jóakaró, Jóakaró, Esztergomi Sas szemű, Hirnök
- kacsafiú, Boci, Tibi
- kicsabi, Lackó, alfréd
- EGY CSAJ, JÓ AKARÓ, Vaze, Menő, IMRE, Lelkes fiu, Narancs
- Pisti, Tibi, kis kópé
- barros, Ali, Boy
- bazsa, Tibi,
- Tamás, Mackós, Alex, Arm, NA, RONÁLD, Lilla21
- Playboy, Laci, Norbi, DON, Béla, Toti, Indián, VICCES, Ricsi, CSAJOZÓS, pap, Balázs, Tomi, kill099, igazmondó
- IGAZSÁGOS PALI, ZALÁN, pettya, SZABINA 21, FERI, egy hirdető kecskemétről
- Stefán, Zola, Tibi, Egér
- makozo, d.a, gigolo
- Peti24, -
- TAMÁS, srt10
- tenki, tamás, petya
Tudjuk, ez nem jelent semmit, de azért kiindulópontnak jó :-) Így egy kicsit más szemmel lehet olvasni egyes hozzászólásokat!
VL
Kedves barros vagy Tavarias vagy még sorolhatnám!
Egyik név alatt információt kérsz tőlem, a másik regisztrációddal fújjolod a testalkatomat! Számalmas vagy!Mindenki figyelmébe ajánlanám hány névvel szólt hozzá a kedves a fórumhoz.Külön köszönet a Szerkesztőségnek ,hogy ezt közzé tette!!!
Linett és Dorcika egy és ugyanaz a személy, nagyon nem ajánlatos elég rendesen megloptak nálla, és még az aktus sem volt egy nagy szám folyamatosan csak az időt húzta, mellé beszélt, és 2-szer telefonált fél óra alatt velem semmit sem törődve. Extraként kértem a csókot, de erről inkább letettem, mert nem igazán volt friss a lehelete ( büdös volt a szája). Ja és vigyázat mert, nincs egyedül a lakásban, azt nem tudom, hogy fickó vagy nő, de valaki el van bújva és amíg zuhanyoztok addig ő szépen kiüríti a tárcátokat! Ez nem kamu, kérem kedves férfitársaimat, hogy ne essetek bele abba a csapdába, amibe nekem már sikerült!
miután ma sem vette fel sok lány a telefont meglátogattam katicabogarat.
Lakás: 5 ből 4 et adok. nincs vele senki
zuhany kádban de a legtöbb helyen ilyen
Katicabogár szerintem magyar
a franciája ezméletlen volt végig remegett a lábam ahogy csinálta
kökemény popsi, jó cicik
jó illata volt nem pacsuli de mivel nem zuhanyzott mikor ott voltam én nem nyaltam, az újjazzást nem szereti és anált nem vállal
visítani sem szokott ezt mondjuk bántam
a hozzáállással nem volt baj de nem barátnőfiling van inkább legyünk túl rajta.
összességében biztos fel fogom még keresni ...
Sziasztok!
Sóstón dolgozik mostanában valaki?
kriszta 25 tényleg fiatalos,tinilányos..
Na énis így voltam megbeszéltem au extrába egy hölgyeménnyel 1 vidéki lány másfél órát mondott,nemvette fel majd kivolt kapcsolva.Lehet,hogy havija van.
Sziasztok!
Voltam Katicabogárnál! Sztem nem roma, egy nagyon fiatal, kis alacsony, csinos lány! Külsőre karakterben hasonlít a már nem dolgozó Virágra, bár neki nagyobb, formásabb mellei vannak. Külsőre nekem mindenképpen bejön! Lakás rendezett!
Nincs Vele baj, de meg kell találni a hangot nála. Nem Ő találja meg veled, hanem neked kell! Szóval nem a barátnőfeeling van, hanem essünk túl rajta! De lehet ez személyfüggő! Lehet többedjére már bizalmasabb, nem tudom, de nem negatív!
Üdv
lehet, volt mar ra pelda.
vedd fel az oldal uzemeltetoivel a kapcsolatot!
sziasztok,
van vki aki lopja accountokat???
mert az enyémet használta vki, és szeretném kideríteni h ki!!!
ugyanis azon szerencsések közé tartozok, akik megtalálták életük szerelmét, akivel mellesleg teljes az összhang minden téren!
De most, vmi szemét bekevart, és tuti kicsinálom ha megtalálom!
Üdv.
Minerva ! Kriszta (25) lehet hivatalosan már nem tinilány, de kedves és fiatal, barátnő feelingben pedig verhetetlen. De belegondolva mégiscsak tinilány teste van, ha nem hiszed nézd meg :)
Üdv Makktársak ! Nem reklám, de Lilla41-nek fantasztikus a franciája.
Szia minerva!
Aktust gumi nélkül? Hááát... te tudod! De én nem tudok ilyen lányt.
Szevasz stevie76!
Szabina sajnos ismert, de még nem eléggé. Ez az akármi egy jó ideje több néven is hirdet. Akik jártak nála, azok bizony csúnyán ráfáztak. Három szó csupán: lehúzás, lopás, strigó. Ugyanez az akármi hirdet most Kitti néven is. Nagyon ajánlom, hogy kerüld!
Timea21-ről nem tudok semmit, se jót, se rosszat!
Minden jót!
Üdv uraim!
Az alábbi csajokat próbálta már valaki?
Timea 21
vagy
Szabina 21
Szép napot!
Sziasztok, valaki tud valamit Barby29-ről? merre található?