Régebben történt, de a beszámoló az beszámoló :)
A vidéki lányok között keresgélve akadtam Edit adatlapjára. Idősebb, teltebb, de megpróbáltam. Emailt írtam neki, amire készségesen válaszolt, részletes szolgáltatás/árlistát is küldött. Mivel felettébb kedvező ajánlatot tett vettem a bátorságot telefonálni és időpontot kérni. A számomra ideális idő neki is megfelelt, megkaptam a címet. A stadion környékén, lakótelepen él, ezért a parkolás ingyenes és mindig van szabad hely. Nem is kellett közvetlenül előtte megállnom, ezzel is növelve saját inkognitómat. Az ajtó előtt felhívtam, mondta melyik kapucsengőt nyomjam és odabent merre találom az ajtaját.
Odaérve kinyílt ajtó, kissé félve de beléptem. Ő félig az ajtó mögé bújt, amint látta hogy rendben vagyok előlépett és becsukta az ajtót. A lakás pici, engedett körülnézni, meggyőződhettem arról, hogy senki más nincs ott. Szexi kis felsőben fogadott, amit mindig magán tart, mert nem szeret teljesen meztelenül lenni, de ez nem akadálya sem a szexnek, sem a mellei elérhetőségének. Kérdezte megfelel-e, kedves volt, beszélgettünk, közben a lényegre tértünk. Nem nádszál leányzó, cserébe viszont hatalmas mellek fogadnak. Félórára volt időm, amibe orál és szex fér bele nála, punci teljesen borotvált. Anált nem vállal, de vannak segédeszközei is.
Gumi nélkül furulyázott, fantasztikusan játszott a szerszámmal. Annyira beleéltem magam, hogy kb 5-10 perc múlva el is élveztem a szájába. Nem nyelte le, de ez nem zavart engem. Mivel még akciókészen álltam, mondtam jöhet a szex, ami nem jött össze, mert az előre kifizetett összegbe csak egy elélvezés fér bele és sajnos orál közben elmentem. Viszont mégegy orál belefért így kis beszélgetést, simogatást követően újra furulyázni kezdett.
Az élmény jó volt, és egy kezemen megtudom számolni hány Mátyás Király portrét hagytam cserébe. Mivel negatív élmény nem ért és a zsebem sem ürült ki, újból felkerestem, ahol már a behatolás is megtörtént, de ez már egy másik beszámoló lenne :)
Edit mostanában is hirdet, a képei ugyan nem sokat mutatnak belőle de ő van rajtuk, az idősebb és teltebb formákat kedvelőknek erősen ajánlott, és állítása szerint egy kis szado-mazo is lehetséges.
Freddy ajánlja Editet ;)