Kár volt Pedro75 irását modihoz küldeni,hagylássa mindenki hogy hirdetö létére Kinga babához jár. :) Ez egy ugyanojan primitiv próbálkozás mint a Csaksex28 néven irt beszálo amiben olyannak irja le Lettit valaki,amilyen sosem volt a valóságban.
Pedro ha a Te "csajodrol" irnék megkeresnél?Ezekszerint a Te "csajod" is itt hirdet? :) Vagyis abba a csoportba tartozol akit nem nagyon lehet még embernek sem tekinteni nem hogy férfinak?Mert aki a "csajábol" akar hasznothuzni az nem ember.Megkeresel?Ahogy gondolod.Egyébként Kinga baba egy volt és egy van,tehát ugyanarrol a lányrol beszélünk.
Kinga baba,valamit benéztél mert nem vagyok sem ferdehajlamu,sem impotens,sem unatkozó nö. :) Ahogy Scepti is irta a vélemény szabad,és mindenki megirhatja a tapasztalatait és véleményét.Régebben a viztorony környékén laktál,akkoriban Letti is ott lakott töled néhány házra.Akkoriban voltam nálad,és ott fordult elö az az ominózus eset hogy sem tusfürdö,sem törülközö,sem egy rendes ágy nem volt a lakásban.Akkor este összefüggéstelenül beszéltél és összevissza vihorásztál,majd mikor végeztünk ugy ahogyan voltál,egyszál semmiben kikisértél,szélesre tártad az ajtót és egészen a küszöbig utánnam jöttél.Normális és tiszta aggyal gondolkodó ember ilyet nem tesz.Azóta összefutottunk már párszor a fösuli környékén egy szórakozóhelyen, Lettivel meg 3-4 másik lánnyal,nameg a körülöttetek lebzselö mümájer ficsurokkal voltatok ott.És nem a vérnyomás-problémáitok miatt kovájogtatok sztem!! :)
Scepti,kössz hogy a védelmedbe vettél,Én valóban nem vagyok sem nö sem manager.Amikor Vandát emlitettem Én az Ószölön lakó Vanda20-ra gondoltam.Abban igazad van hogy Letti is hirdetett ezen a néven,mint ahogyan manapság is fut egy hirdetése egy *** moderálva *** Fannika néven,de volt már neki számtalan neve,telószáma és életkora is 19-töl 24-ig.Amikor elösször találkoztam Lettivel velem is kedves,barátságos korrek volt,semmi rosszat nem tudok arra a találkozóra mondani.De mire ujra visszamentem egy óriási fordulatot vett,és egyre hisztisebb kiállhatatlanabb lett.Elösször azt hittem csak rossz passzban van,de legközelebb is ilyen,vagy mégrosszabb volt.Lehetne most azt mondani hogy ez az Én személyemnek szólt mert esetleg velem volt baja.De nem hiszem mert semmi nem történt ami miatt oka lett volna igy megváltoznia velem szemben.
De hogy ne csak rosszat irjak,ime egy beszámoló.Néhány napja meglátogattam Krisztát mert már nagyon kiváncsi voltam rá,és nem is kellett csalódnom.Egy nagyon aranyos és barátságos lányt volt szerencsém megismerni benne,korrekt minden igényt kielégitö hozzáállással,és igazi barátnö érzéssel párositva.Szerintem élvezi is amit csinál,és rendesen bele is éli magát.Szerintem a város legjobbjai közé tartozik,és biztos vagyok abban hogy meg fogom még látogatni.